Crypto Automated Trading

Γιατί οι αλγόριθμοι είναι τόσο σημαντικοί για τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Όπως γνωρίζουμε εδώ στο Coinrule, το εμπόριο είναι μια σκληρή πειθαρχία. Οι αλγόριθμοι είναι μόνο ένα μέρος των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για το οποίο όλοι πρέπει να γνωρίζουν.

Κάποτε ένας από τους πιο έμπειρους εμπόρους που γνωρίζω μου είπε ότι το να γίνεις καλός έμπορος σημαίνει επίσης να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Αυτό ακουγόταν σαν μια πολύ αναγκαστική δήλωση, και ίσως ήταν πράγματι, αλλά ένα πράγμα που είναι 100% σίγουρο είναι ότι το Trading χρειάζεται στάση, δέσμευση, πειθαρχία και πολλή μελέτη και έρευνα.

Παρόλα αυτά, καθημερινά άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμπορεύονται χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία με έναν μόνο απλό στόχο: ΑΓΟΡΑ ΧΑΜΗΛΟ, ΠΩΛΗΣΗ ΥΨΗΛΑ! Και ο αριθμός των ανθρώπων που επιδιώκουν αυτό το απόλυτο αντικείμενο αυξάνεται γρήγορα, χάρη στην άνοδο της νέας συναρπαστικής κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων των Κρυπτονομισμάτων. Γιατί;

Επειδή τα κρυπτονομίσματα αντιπροσωπεύουν το μέλλον των οικονομικών και πολύ πιθανόν να διαταράξουν τους περισσότερους επιχειρηματικούς κλάδους όπως τους γνωρίζουμε. Εκτός από τις καινοτόμες και επαναστατικές ιδέες που υποστηρίζουν την έκρηξη των Κρυπτονομισμάτων, αυτή η νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων προσφέρει στους εμπόρους πολύ περίεργα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τα «παραδοσιακά» χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία. Οι σύγχρονες χρηματοοικονομικές αγορές μπορούν να αναλυθούν από δύο αντίθετες απόψεις: τη Θεμελιώδη και την Τεχνική. Ορισμένοι έμποροι χρησιμοποιούν μόνο το πρώτο, κάποιοι μόνο το δεύτερο, κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό αυτών των δύο προσεγγίσεων.

Τα κρυπτονομίσματα είναι μια εντελώς νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, δεν υπάρχουν αρκετά μοντέλα ή πλαίσια που μπορούν να τους βοηθήσουν να αντιστοιχίσουν ούτε καν μια εκτίμηση της «πραγματικής αξίας», είναι σχεδόν αδύνατο να τα αναλύσουμε χρησιμοποιώντας την κλασική Θεμελιώδη Ανάλυση μόνο και μόνο επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις τα οικονομικά στοιχεία πίσω από είναι πολύ διαφορετικές από τις παραδοσιακές εταιρείες, και ακόμη και αν υπάρχουν ομοιότητες στο επίπεδο της δημόσιας πληροφόρησης για αυτές, θα ήταν συχνά όχι πλήρως αξιόπιστο ή πολύ αδύναμο να διατυπωθεί μια πλήρης αξιολόγησή τους.

Από την άλλη πλευρά, το ίδιο περιουσιακό στοιχείο Crypto μπορεί να διαπραγματεύεται σε πολλούς διαφορετικούς χώρους και ανταλλαγές, έτσι ώστε οι έμποροι να μπορούν να έχουν πολλά δεδομένα σχετικά με τις τιμές για ανάλυση. Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι και μόνο από την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο μια τιμή κινείται στο χρόνο, μπορούμε να συμπεράνουμε για την ανάπτυξη της ισορροπίας δυνάμεων μεταξύ Ζήτησης και Προσφοράς, που είναι οι τελικοί οδηγοί οποιασδήποτε κίνησης τιμής. Και έρχεται η μεγάλη χρήσιμη εφαρμογή της Τεχνικής Ανάλυσης για την εμπορία περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης.

Η σημασία αυτής της πτυχής συχνά δεν υπογραμμίζεται αρκετά. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα άτομα που διαπραγματεύονται κρυπτονομίσματα περιλαμβάνουν στρατηγικές που υποστηρίζονται από Τεχνικά Περιουσιακά στοιχεία, αυτό κάνει την πιθανότητα να ξεδιπλωθεί ένα μοτίβο τιμών υψηλότερη. Με απλά λόγια, τις περισσότερες φορές, η τιμή πηγαίνει προς μια κατεύθυνση μόνο επειδή οι περισσότεροι έμποροι πιστεύουν ότι θα πάει προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση. Εάν το μεγαλύτερο μέρος των εμπόρων σε μια αγορά αρχίσει να αγοράζει, η τιμή θα ανέβει. ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ιδωμένη με αυτόν τον τρόπο, το εμπόριο δεν είναι τόσο δύσκολο, έτσι δεν είναι;

Τι κάνει λοιπόν τόσο δύσκολο το εμπόριο; Η ανθρώπινη φύση, τα συναισθήματα και τα συναισθήματα μπορεί να είναι οι χειρότεροι εχθροί για έναν έμπορο. Κάθε έμπορος κρυπτονομισμάτων μπορεί να έχει διαφορετική αντίδραση μπροστά στην ίδια κίνηση της τιμής: ο φόβος, η ευφορία, η απληστία και η απογοήτευση είναι συναισθήματα που μπορεί να βιώσει ένας έμπορος ακόμη και την ίδια μέρα και που θα έχουν αρκετά αρνητική επίδραση στις δυνατότητές του/της. ορθολογικές αποφάσεις.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα bot συναλλαγών έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει σημαντικά τα αποτελέσματα των συναλλαγών σας εάν είστε ήδη έμπειρος έμπορος ή μπορεί να προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές ως αρχάριος.

"Η αγορά δεν ξέρει αν είσαι μακρύς ή κοντός και δεν θα μπορούσε να σε νοιάζει λιγότερο. Είσαι ο μόνος που εμπλέκεται συναισθηματικά με τη θέση σου. Η αγορά απλώς αντιδρά στην προσφορά και τη ζήτηση και αν την επευφημείς με έναν τρόπο, υπάρχει πάντα κάποιος άλλος το επευφημεί εξίσου δυνατά ότι θα πάει από την άλλη πλευρά». Μάρτι Σβαρτς

Αυτό είναι Coinrule κύριος στόχος, να καταστήσει τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων πιο αποτελεσματικές ενώ ταυτόχρονα είναι ευκολότερες. Οι αγορές λειτουργούν 24/7, σε όλο τον κόσμο, επομένως είναι αδύνατο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές τους χωρίς έναν αλγόριθμο συναλλαγών που φροντίζει τις θέσεις σας, ακόμα και όταν κοιμάστε!

Ακολουθήστε μας στο

Twitter @CoinRuleHQ

linkedin https://www.linkedin.com/company/coinrule/

Δείτε το ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό μας βιβλίο για τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων – https://coinrule.io/blog/category/ebook/