Crypto Automated Trading

Παραδείγματα κανόνων για τις ιδέες συναλλαγών σας

Ένα χαρακτηριστικό του Coinrule για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι είναι η ευελιξία του που επιτρέπει σε πολλούς διαφορετικούς τύπους επενδυτών και εμπόρων να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Εδώ θα βρείτε μερικά παραδείγματα κανόνων με τους οποίους μπορείτε να ρυθμίσετε Coinrule.

Χρησιμοποιώντας την επιλογή ανταλλαγής επίδειξης, μπορείτε να δοκιμάσετε τους κανόνες σας χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο το κεφάλαιό σας: θα παρέχουμε μια εικονική κατανομή for να εκτελέσετε τις στρατηγικές σας.

Ένας από τους βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κάθε έμπορος είναι να εφαρμόζει κατώτατα όρια ασφαλείας σε περίπτωση που η αγορά πάει εναντίον σας. Συχνά, η απόφαση να κλείσετε μια συναλλαγή με μια μικρή απώλεια μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σύγκριση με το να διατηρείτε τσάντες κερμάτων με φθίνουσα αξία στο χαρτοφυλάκιό σας.


Μπορείτε να θεωρήσετε αυτή την «αποφυγή απώλεια» ως το κέρδος που θα επανεπενδύσετε στην επόμενη συναλλαγή σας!

Μπορείτε εύκολα να συγκεντρώσετε τα αγαπημένα σας νομίσματα μέσω Coinrule. Το μόνο που πρέπει να ορίσετε είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες θα θέλατε να αγοράσετε. Coinrule θα περιμένει να εμφανιστούν αυτές οι συνθήκες πριν εκτελέσει τις εντολές αγοράς σας.

Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα, συχνά είναι καλύτερο να αγοράζετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αντί να αγοράζετε FOMO κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής ανοδικής κίνησης της τιμής.

Αντί να συγκεντρώσετε ένα νόμισμα σε πολλές παραγγελίες, ίσως θέλετε απλώς να περιμένετε για ένα ξεμπλοκάρισμα να συμβεί. Όταν η τιμή προσπαθεί να ξεπεράσει ένα ορισμένο επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επιτυχία, σημαίνει ότι η πίεση πώλησης είναι σταθερή (και, από μια άλλη οπτική, οι αγοραστές δεν είναι επαρκώς πεπεισμένοι).

Η νέα τάση που ξεκινά από μακροπρόθεσμα αντίσταση η τελική παραβίαση μπορεί να είναι πολύ ισχυρή. Coinrule να είναι εύκολο να πιάσετε αυτήν την ευκαιρία.

Άλλες φορές δεν είναι τόσο εύκολο να προσδιοριστεί το επίπεδο τιμών που πρέπει να ξεπεραστεί για να ξεκινήσει μια νέα ανοδική τάση. Ένας τρόπος για να προσπαθήσετε να ρυθμίσετε ένα τάση Μετά στρατηγική σε αυτήν την περίπτωση είναι να ορίσετε μια ποσοστιαία αύξηση της τιμής που θεωρείτε ότι είναι ο ακριβής δείκτης της έναρξης μιας βιώσιμης ανοδικής τάσης.

Η έναρξη μιας συναλλαγής με μια σημαντική άνοδο τιμών που ήδη υπάρχει είναι αρκετά επικίνδυνο, επειδή το Παγίδα FOMO είναι πάντα μια μεγάλη ανησυχία που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Από την άλλη πλευρά, σε ορισμένες περιπτώσεις, η τάση που ξεκινά μετά από αυτό το ξεπέρασμα είναι τόσο ισχυρή που εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να επωφεληθείτε από αυτήν.

Θεωρήστε αυτό το «χαμένο κέρδος» ως το κόστος για να εισέλθετε στο εμπόριο με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην υποκείμενη δύναμη της τάσης.

Μετά την κατάρριψη του μοτίβου «ταύρου σημαία», η τιμή του BNBBTC εκτοξεύεται περίπου 60% σε λίγες μόνο εβδομάδες

Τα Altcoins συσχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με το Bitcoin, που σημαίνει ότι η τάση του Bitcoin καθορίζει σημαντικά τις βραχυπρόθεσμες κινήσεις τους. Εάν λάβετε τις κατάλληλες ενέργειες λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την πτυχή, αυτό μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες συναλλαγές και ταυτόχρονα μπορεί να προσφέρει προστασία από πτώσεις που μπορούν να επηρεάσουν βαθιά τις σακούλες των νομισμάτων σας.

Για παράδειγμα, εάν θα είχατε πουλήσει τουλάχιστον μέρος των τσάντες σας με altcoin όταν το Bitcoin έσπασε το όριο υποστήριξης των 6000 USD τον Νοέμβριο, θα είχατε προστατεύσει το κεφάλαιό σας και θα μπορούσατε να το επανεπενδύσετε σε μια νέα θέση σε μια νέα φάση του συσσώρευση.

Coinrule Η ευελιξία σάς επιτρέπει να αποφασίσετε τα συγκεκριμένα νομίσματα που θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε ανάλογα με το πώς θα κινηθεί η τιμή του Bitcoin ή, για παράδειγμα, μπορείτε απλώς να πουλήσετε αυτά που έχουν καλύτερη (ή χειρότερη απόδοση) εκείνη τη στιγμή.

Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε διαθέσιμο νόμισμα στη συνθήκη, που θα προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στη στρατηγική σας. Έχετε τον πλήρη έλεγχο του κανόνα σας.

Αυτά είναι μερικά δείγματα των δυνατοτήτων Coinrule μπορεί να σας προσφέρει.
Σύνδεση στην πλατφόρμα μας και δημιουργήστε τον δικό σας κανόνα τώρα!

Χρηματοκιβώτιο συναλλαγών!