Crypto Automated Trading

Επιτυχημένο ανοδικό τρίγωνο EOS – Από τις ιδέες διαπραγμάτευσης έως το ζωντανό τρέξιμο

Υπάρχουν εκατοντάδες κρυπτονομίσματα που διαπραγματεύονται 24/7, πολλαπλά χρονικά πλαίσια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυσή τους, και επιπλέον, υπάρχουν ατελείωτοι δείκτες τεχνικής ανάλυσης και μοτίβα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε έμπορος για να λάβει τις αποφάσεις του.

Με τόσες πολλές μεταβλητές που εμπλέκονται, κάθε μέρα υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες που μπορεί να εκμεταλλευτεί οποιοσδήποτε έμπορος. Coinrule σας βοηθά να διαχειριστείτε όλες αυτές τις μεταβλητές, επιτρέποντάς σας να ορίσετε τις συνθήκες που χρειάζεστε για να κάνετε μια συγκεκριμένη ενέργεια για τη συναλλακτική σας δραστηριότητα.

Αν κοιτάξετε ένα γράφημα, θα έχετε την τάση να αναμένετε «τι θα ακολουθήσει», αντί αυτού, ένα bot συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μπορεί να εξετάσει με ακρίβεια την αγορά, αναζητώντας μια συγκεκριμένη συνθήκη.

Χωρίς συναισθήματα σημαίνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για τις συναλλαγές σας. 

Εδώ, για παράδειγμα, κοιτάζοντας το γράφημα EOS και φανταζόμενοι ότι βρίσκεστε τη στιγμή πριν από την πορτοκαλί κάθετη γραμμή, δεν θα έχετε αρκετές πληροφορίες για να πείτε πού κατευθύνεται η τιμή.

Αυτόματη στρατηγική συναλλαγών. Πώς ένα crypto bot μπορεί να βελτιώσει το σύστημα συναλλαγών σας

Τα πιθανά σενάρια εδώ είναι τέσσερα:

  • Η τιμή μπορεί να σπάσει πάνω από το προηγούμενο "υψηλό", σπάζοντας το τρίγωνο
    προς τα πάνω
  • Η τιμή μπορεί να παρουσιάσει μια προσωρινή ανανέωση με την πρώτη άμεση υποστήριξη και στη συνέχεια να ανακάμψει με μια σημαντική αλλαγή τιμής σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αγοραστές στην «περιοχή ρευστότητας» που αντιπροσωπεύεται από την οριζόντια υποστήριξη θα οδηγήσουν επιπλέον την ανοδική κίνηση
  • Η τιμή θα μπορούσε επίσης να σταματήσει εδώ, αιωρούμενος πάνω από την οριζόντια υποστήριξη, χωρίς να παρέχει καμία ενδιαφέρουσα ευκαιρία συναλλαγών
  • Η τιμή μπορεί να σπάσει κάτω από την υποστήριξη, οι πωλητές είναι «δυνατότεροι» από τους αγοραστές, και έτσι, δεν μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε σε αυτό το σημείο, αντίθετα, θα πρέπει να πουλήσουμε εάν έχουμε κάποια EOS στο πορτοφόλι μας.

Δεδομένης της υπόθεσης μας για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η αγορά, μπορούμε να πούμε ότι εάν θέλετε να αγοράσετε EOS, τα δύο πρώτα σενάρια είναι ιδανικά για την έναρξη μιας νέας θέσης (ή για την προσθήκη σε μια ήδη υπάρχουσα) με εξαιρετικό προφίλ κινδύνου-ανταμοιβής.

Με ένα σαφές σχέδιο συναλλαγών στο μυαλό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Coinrule για να ρυθμίσετε την αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών σας. Αυτή είναι μια πολύ συνηθισμένη κατάσταση στην οποία ένα bot συναλλαγών θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Στο Σελίδα κανόνων, μπορείτε να δημιουργήσετε τη στρατηγική σας μέσα σε λίγα λεπτά. Πρώτα, επιλέξτε το χρηματιστήριο στο οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές και, στη συνέχεια, συμπληρώστε τα πεδία σύμφωνα με την άποψή σας.

ανταλλάξτε το eos στο binance αυτόματα
αυτοματοποιημένη διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης για eos

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε EOS μόνο εάν η τιμή υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο επίπεδο τιμής ή υπάρχει σημαντική αλλαγή τιμής σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο "IFενότητα, απλά πρέπει να ορίσετε

"Εάν η EOS έχει τιμή μεγαλύτερη από 0.0011 BTC".

Και συνδυάστε το με μια πρόσθετη προϋπόθεση, σε αυτό περίπτωση

«Η EOS έχει αύξηση τιμής 5% μέσα σε μία ώρα»

"ΤΟΤΕ” επιλέξτε το ποσό και το περιουσιακό στοιχείο προς διαπραγμάτευση και το πορτοφόλι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε

“ΑΓΟΡΑ 50 $ EOS από το Πορτοφόλι BTC”

Τέλος, αποφασίστε πόσες φορές θέλετε να εκτελεστεί αυτός ο κανόνας, ονομάστε τον κανόνα που δημιουργήθηκε, αναθεωρήστε τον και θα είστε έτοιμοι να λανσάρετε τη στρατηγική σας ζωντανά στην αγορά.

Μπορείτε να δείτε τώρα πόσο εύκολο είναι να σχεδιάσετε μια στρατηγική συναλλαγών, να τη σχεδιάσετε και να την εκτελέσετε μέσα σε λίγα λεπτά Coinrule!

Ακολουθήστε μας στο Twitter και Telegram για καθημερινές ενημερώσεις και νέες ιδέες συναλλαγών!

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ!