Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Binance σαν μάγος

Κορυφώστε την αγορά χρησιμοποιώντας τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Binance και κερδίστε με το ETC σε δευτερόλεπτα

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
πρώτης τάξεως
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Με Coinrule, οι επενδύσεις σε κρυπτογράφηση πρόκειται να ξεπεράσουν»
Luis

Σχεδιάστε τώρα ένα bot συναλλαγών

Coinrule εργάζεται καθημερινά για την ανάπτυξη νέων crypto trading bots και νέες λύσεις για συντάκτης συναλλαγών. Η στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μας επιτρέπει στους χρήστες του ETC να αποκομίζουν κέρδη κατά την εμπορία οποιωνδήποτε νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του ETC, στο Binance.

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το σύστημα συναλλαγών σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Binance

Coinrule είναι μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει σε [traders} διαφορετικών επιπέδων τεχνογνωσίας να βγάλουν χρήματα από συναλλαγές ETC. Οι χρήστες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν εύκολες και εφευρετικές στρατηγικές συναλλαγών σε όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να ολοκληρώσετε τις αυτόματες συναλλαγές σας για να δημιουργήσετε τη δική σας στρατηγική. Coinrule καθιστά πολύ εύκολο να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο ETC, να υπερασπιστείτε το χαρτοφυλάκιό σας και να πιάσετε τις αντλίες της αγοράς.

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Δημιουργήστε το δικό σας μοτίβο συναλλαγών και διαχειριστείτε το coinsETC σας

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων σε κανένα σημείο δεν κοιμούνται! Μόνο μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως όλες τις πιθανότητες στην αγορά. Μπορείτε να ορίσετε μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με Coinrule πανεύκολα! Σχεδιάστε τους κανόνες σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο μας για τα σχέδια συναλλαγών, χωρίς καθόλου δεξιότητες κωδικοποίησης!

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Δημιουργήστε συστήματα συναλλαγών με βάση έξυπνους δείκτες

Το ETC έχει αυξηθεί περισσότερο από 100 φορές τα τελευταία χρόνια. Με Coinrule μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποδόσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας, ενώ παράλληλα μειώνετε τον κίνδυνο. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι η χρυσή ευκαιρία του 21ου αιώνα. Coinrule σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μια ισχυρή θέση για αυτό!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει η αγορά κρυπτογράφησης Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν ζητήθηκε κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία αυτόματων συναλλαγών σήμερα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, καθορίστε αυτοματοποιημένες στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda