Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Binance and Buy/sell Maker

Κερδίστε την αγορά χρησιμοποιώντας τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Binance και κερδίστε κέρδη με το MKR μέσα σε λίγες ώρες

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
κύριες ανταλλαγές
εγγυημένη
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην κρυπτογράφηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια»
Sergey

Δημιουργήστε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών σήμερα

Coinrule είναι το εξαιρετικό εργαλείο για πολλές διαφορετικές ποικιλίες επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει ένα πλήρες φάσμα δυνατοτήτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να καθορίσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε MKR. Θα είναι πολύ άμεσο να συγκεντρώσετε MKR, να εξασφαλίσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να εξασφαλίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική πτώση.

Learn More

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το εμπόριο σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Binance

Coinrule έχει μία κύρια αποστολή, θέλουμε να κάνουμε τη στρατηγική συναλλαγών σας πιο αποτελεσματική, ενώ ταυτόχρονα είναι διαχειρίσιμη. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24 ώρες το 7ωρο, XNUMX ώρες το XNUMXωρο, μόνο ένα αυτόματο bot συναλλαγών μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα λάβει χώρα στην αγορά. Πώς να δημιουργήσετε έναν κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Διαχειριστείτε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Learn More

Σχεδιάστε τη δική σας τεχνική συναλλαγών και συσσωρεύστε MKR

At Coinrule εργαζόμαστε τόσο πολύ για να προσφέρουμε νέες λειτουργίες και εξελίξεις στην πλατφόρμα μας καθημερινά. Στην πραγματικότητα, είμαστε σε επαφή με τους πιο έμπειρους εμπόρους και τα κορυφαία χρηματιστήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και απόψεις.

Learn More

Αναπτύξτε αυτόματες στρατηγικές βασισμένες σε δείκτες στρατιωτικού βαθμού

Το εμπόριο χρειάζεται πειθαρχία, στάση και σχέδιο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο δύσκολες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα κέρδη των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός κανόνα συναλλαγών σάς επιτρέπει να υποτάξετε τις επιπτώσεις της ανησυχίας, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας αρχάριος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει η αγορά κρυπτογράφησης Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε κανόνες σήμερα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, αναπτύξτε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda