Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Binance και το Buy/sell Omisego

Ξεπεράστε την αγορά χρησιμοποιώντας τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Binance και κερδίστε με την OMG μέσα σε λίγες ώρες

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
εγγυημένη
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην κρυπτογράφηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια»
Hugo

Σχεδιάστε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών τώρα

Coinrule είναι το εξαιρετικό εργαλείο για πολλά διαφορετικά είδη επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια πλήρης σειρά πλεονεκτημάτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να αναπτύξετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε OMG. Θα είναι πολύ γρήγορο να συγκεντρώσετε OMG, να προστατέψετε το χαρτοφυλάκιό σας, να ασφαλίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική μείωση.

Έναρξη Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την παραγγελία σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Binance

Coinrule έχει μια κύρια αποστολή, θέλουμε να κάνουμε τις καθημερινές σας συναλλαγές πιο αποτελεσματικές, ενώ είναι απλές. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24/7, μόνο μια αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών μπορεί να χειριστεί πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα αναπτυχθεί στην αγορά. Πώς να δημιουργήσετε έναν κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Διαχειριστείτε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας το στυλ If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Έναρξη Bot

Δημιουργήστε τη δική σας τεχνική συναλλαγών και συσσωρεύστε OMG

At Coinrule εργαζόμαστε έξυπνα για να προσφέρουμε νέα στοιχεία και εξελίξεις στην πλατφόρμα μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, είμαστε σε επαφή με τους πιο καταρτισμένους εμπόρους και τα κορυφαία χρηματιστήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και ιδέες.

Έναρξη Bot

Δημιουργήστε αυτόματες στρατηγικές βασισμένες σε έξυπνους δείκτες

Το εμπόριο χρειάζεται πειθαρχία, στάση και σχέδιο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο προκλητικές; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν αρνητικά τα κέρδη σας στις συναλλαγές. Η χρήση ενός κανόνα συναλλαγών σάς επιτρέπει να νικήσετε τις επιπτώσεις της ανησυχίας, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας αρχάριος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει ο όροφος συναλλαγών Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε παραγγελίες σήμερα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, προγραμματίστε αυτόματα συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda