Αντλήστε υπέροχα νομίσματα όπως το USDT στο Binance χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένο λογισμικό bot

Ανεβάστε το επίπεδο συναλλαγών, τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Binance και ανταλλάξτε βολικά το USDT. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Coinrule είναι μια έξυπνη λύση που επιτρέπει στους εμπόρους κρυπτονομισμάτων να δημιουργούν ρομπότ κρυπτονομισμάτων συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται να προγραμματίσουν ούτε μια γραμμή κώδικα».
Παύλος

Δημιουργήστε συστήματα συναλλαγών, ξανά και ξανά

Coinrule σχεδιάζει το πιο εύκολο και φιλικό προς το χρήστη crypto trading bot. Με Coinrule μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας μέθοδο συναλλαγών με βάση το USDT και να την αφήσετε να εκτελείται αυτόματα σε διάφορα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως το Binance. Είναι το If-This-Then-That για αυτοματοποιημένες συναλλαγές που σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε πολλές ευκαιρίες στην αγορά.

Εμπόριο τώρα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τον κανόνα σας

Αγορά/πώληση με ασφάλεια στο Binance

Coinrule ικανοποιεί τις απαιτήσεις διαφορετικών τύπων επενδυτών και εμπόρων. Δοκιμάστε εύκολα και εκτελέστε τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές σας μέσα σε λίγα λεπτά στο Binance. Απλώς αγοράστε και πουλήστε, προστατέψτε το χαρτοφυλάκιό σας και ξεπεράστε την αγορά χωρίς να χάσετε ούτε μια ευκαιρία.

Εμπόριο τώρα

Σχεδιάστε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και αγοράστε και πουλήστεUSDT

Ακόμη και σε διαστήματα χαμηλής αστάθειας της αγοράς, ορισμένα altcoins μπορούν να παρουσιάσουν ένα είδος αστάθειας που μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες. Αγοράστε τα νομίσματα που βυθίζονται και πουλήστε αυτά που αυξάνονται, μπορείτε να διαχειριστείτε αυτές τις κινήσεις της αγοράς εκτελώντας τις παραγγελίες σας χρησιμοποιώντας έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών. Οι συναλλαγές των κρυπτογραφικών σας κεφαλαίων δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορες!

Εμπόριο τώρα

Δημιουργήστε κανόνες με βάση ασφαλείς δείκτες

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να ρομποτοποιήσετε τη στρατηγική συναλλαγών σας αλλά δεν έχετε δεξιότητες κωδικοποίησης; Coinrule βασίζεται σε ένα στυλ If-This-Then-That, παρουσιάζουμε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και πολλούς συσχετισμούς που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το πρώτο σας σχέδιο συναλλαγών στο Binance.

Ενεργοποιήστε τα ρομπότ όταν αλλάξει η αγορά altcoin Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν χρειάζεται κανένας κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις κινούμενες αγορές Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία παραγγελιών αμέσως

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, στρατηγικές σχεδίου και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda