Ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης στο Coinbase Pro και Αγορά/πώληση Basic Attention Token

ξεπεράστε την αγορά χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση ημερήσιας διαπραγμάτευσης στο Coinbase Pro και πραγματοποιήστε κέρδη με BAT μέσα σε λίγες ώρες

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
πιο χρησιμοποιούμενα Ανταλλακτήρια
πρώτης τάξεως
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που παρατηρήθηκε στην κρυπτογράφηση τα τελευταία δύο χρόνια»
Simon

Ξεκινήστε τους αυτόματους κανόνες συναλλαγών, ξανά και ξανά

Coinrule είναι το ιδανικό εργαλείο για πολλούς διαφορετικούς τύπους επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα πλεονεκτημάτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να διαχειριστείτε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να ορίσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε ΒΔΤ. Θα είναι πολύ ευέλικτο να συγκεντρώνετε ΒΔΤ, να προστατεύετε το χαρτοφυλάκιό σας, να ασφαλίζετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική βουτιά.

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τη στρατηγική σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Coinbase Pro

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε το σχέδιο συναλλαγών σας πιο αποτελεσματικό ενώ είναι άμεσο. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων διαπραγματεύονται 24/7, μόνο ένα αυτόματο σχέδιο συναλλαγών μπορεί να επιλέξει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα προκύψει στην αγορά. Πώς να ξεκινήσετε έναν κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας τη λογική If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Δημιουργήστε το δικό σας μοτίβο συναλλαγών και συσσωρεύστε BAT

At Coinrule εργαζόμαστε μανιωδώς για να παρέχουμε νέα εργαλεία και υποστηρίγματα στο μηχάνημά μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, είμαστε σε επαφή με τους πιο επαγγελματίες επενδυτές και τα κορυφαία ανταλλακτήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και κρίσεις.

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Δημιουργήστε αυτόματες στρατηγικές με βάση δημοφιλείς δείκτες

Το εμπόριο χρειάζεται πρακτική, στάση και σχέδιο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο δύσκολες; Η ανθρώπινη φύση και οι αντιλήψεις μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα αποτελέσματα των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος συναλλαγών σάς επιτρέπει να μειώσετε τις επιπτώσεις του άγχους, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης, ένας νεοφερμένος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει ο δυναμισμός της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία στρατηγικών αμέσως

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, προσδιορίστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda