Ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης σε Coinbase Pro και Αγορά/πώληση Ethereum

Κερδίστε τον δυναμισμό της αγοράς, ημερήσιες συναλλαγές κρυπτογράφησης στο Coinbase Pro και ανταλλάξτε το ETH σαν επαγγελματίας έμπορος. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
καλύτερες ανταλλαγές
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που είδαμε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία τρία χρόνια»
Simon

Σχεδιάστε το ιδανικό bot συναλλαγών

Coinrule είναι το χρήσιμο εργαλείο για πολλές διαφορετικές ομάδες επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά πλεονεκτημάτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να διαχειριστείτε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να ορίσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε ETH. Θα είναι πολύ ευέλικτο να συσσωρεύσετε ETH, να διατηρήσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να πιάσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική βουτιά.

Έναρξη διαπραγμάτευσης

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το σχέδιό σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Coinbase Pro

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σας πιο αποτελεσματικές ενώ θα είναι άμεσες. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24 ώρες το 7ωρο, XNUMX ημέρες την εβδομάδα, μόνο ένα αυτόματο σχέδιο συναλλαγών μπορεί να επιλέξει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα προκύψει στην αγορά. Πώς να δημιουργήσετε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας τη λογική If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Έναρξη διαπραγμάτευσης

Αναπτύξτε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και συσσωρεύστε ETH

At Coinrule εργαζόμαστε μανιωδώς για να προσφέρουμε νέες ενότητες και ρυθμίσεις στο σκηνικό μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους χρήστες και τις κορυφαίες ανταλλαγές για να συγκεντρώσουμε σχόλια και κρίσεις.

Έναρξη διαπραγμάτευσης

Μοντέλο αυτόματων στρατηγικών που βασίζονται σε δείκτες mainstream

Οι συναλλαγές χρειάζονται έλεγχο, στάση και μέθοδο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο δύσκολες; Η ανθρώπινη φύση και οι αντιλήψεις μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα κέρδη από τις συναλλαγές σας. Η χρήση ενός crypto bot σάς επιτρέπει να μειώσετε τις επιπτώσεις του άγχους, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας ερασιτέχνης μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζουν οι κινήσεις της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε συναλλαγές τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, προσδιορίστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda