Ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης σε Coinbase Pro και Αγορά/πώληση Stellar

Ξεπεράστε την αγορά χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση ημερήσιας διαπραγμάτευσης στο Coinbase Pro και κερδίστε κέρδη με την XLM μέσα σε λίγες ώρες

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
κύριες ανταλλαγές
στρατιωτικής ποιότητας
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
“Το καλύτερο πράγμα που έγινε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία χρόνια”
Claudio

Σχεδιάστε αυτόματο crypto bot

Coinrule είναι το εξαιρετικό εργαλείο για πολλά διαφορετικά είδη επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια ολοκληρωμένη γκάμα δυνατοτήτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να διαχειριστείτε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να σχεδιάσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε XLM. Θα είναι πολύ απλό να συγκεντρώσετε XLM, να προστατέψετε το χαρτοφυλάκιό σας, να ασφαλίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική απόρριψη.

Έναρξη Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την παραγγελία σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Coinbase Pro

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε τις καθημερινές σας συναλλαγές πιο αποτελεσματικές, ενώ ταυτόχρονα είναι απλές. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24/7, μόνο ένα αυτοματοποιημένο σχέδιο συναλλαγών μπορεί να επιλέξει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα αναπτυχθεί στην αγορά. Πώς να ξεκινήσετε έναν κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας το σύστημα If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Έναρξη Bot

Δημιουργήστε το δικό σας μοτίβο συναλλαγών και συσσωρεύστε τοXLM

At Coinrule εργαζόμαστε έξυπνα για να προσφέρουμε νέα στοιχεία και βελτιώσεις στο έξυπνο εργαλείο μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, είμαστε σε επαφή με τους πιο καταρτισμένους πελάτες μας και τους κορυφαίους ανταλλακτήρες για να συγκεντρώσουμε σχόλια και προτάσεις.

Έναρξη Bot

Σχεδιάστε αυτόματες στρατηγικές με βάση δείκτες στρατιωτικού βαθμού

Το εμπόριο χρειάζεται πρακτική, στάση και σχέδιο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο αυστηρές; Η ανθρώπινη φύση και οι αντιλήψεις μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα αποτελέσματα των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός bot συναλλαγών σάς επιτρέπει να αντιστρέψετε τις επιπτώσεις του άγχους, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας νεοφερμένος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει ο όροφος συναλλαγών Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία παραγγελιών τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, ορίστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda