Ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων στο Coinbase Pro και Αγορά/πώληση ZCash

Κορυφή στην αγορά χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση ημερήσιας διαπραγμάτευσης στο Coinbase Pro και κερδίστε με την ZEC μέσα σε λίγες ώρες

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που είδαμε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία τρία χρόνια»
Luke

Αναπτύξτε ένα πολύτιμο αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών

Coinrule είναι το χρήσιμο εργαλείο για πολλές διαφορετικές κατηγορίες επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά ευκαιριών που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να επιτύχετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να αναπτύξετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε το ZEC. Θα είναι πολύ εύχρηστο να συγκεντρώσετε ZEC, να υπερασπιστείτε το χαρτοφυλάκιό σας, να ασφαλίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική πτώση.

Δημιουργία Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το σύστημα συναλλαγών σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Coinbase Pro

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σας πιο αποτελεσματικές και ταυτόχρονα να είμαστε γρήγοροι. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24 ώρες το 7ωρο, μόνο ένα αυτόματο ρομπότ κρυπτονομισμάτων μπορεί να πιάσει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα εμφανιστεί στην αγορά. Πώς να ξεκινήσετε έναν κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας την πρακτική If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργία Bot

Μοντελοποιήστε το δικό σας μοτίβο συναλλαγών και συσσωρεύστεZEC

At Coinrule εργαζόμαστε εντατικά για να προσφέρουμε νέα στοιχεία και ρυθμίσεις στη ρύθμισή μας καθημερινά. Στην πραγματικότητα, είμαστε σε επαφή με τους πιο ενεργούς χρήστες και τις κορυφαίες ανταλλαγές για να συγκεντρώσουμε σχόλια και απόψεις.

Δημιουργία Bot

Σχεδιάστε αυτόματες στρατηγικές με βάση έξυπνους δείκτες

Το εμπόριο χρειάζεται πρακτική, στάση και σχέδιο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο σκληρές; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα αποτελέσματα των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός κανόνα συναλλαγών σάς επιτρέπει να ξεπεράσετε τις επιπτώσεις του άγχους, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης, ένας νεοφερμένος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζουν οι κινήσεις της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία αυτόματων συναλλαγών τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda