3 κόμματα vs Coinrule

Εισαγωγή

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο και βολικό τρόπο να αυξήσετε τον πλούτο σας μέσω αυτοματοποιημένων συναλλαγών, υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω. Δύο από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες είναι 3Commas και Coinrule. Και τα δύο έχουν τα δυνατά τους σημεία, αλλά ποιο είναι το καλύτερο για εσάς;

ΑΣΕ με να εξηγήσω. Το 3Commas είναι μια εξαιρετική υπηρεσία με μια ποικιλία χαρακτηριστικών που επιτρέπουν στους εμπόρους να ορίζουν αυτοματοποιημένες στρατηγικές με σχετική ευκολία. Προσφέρει επίσης backtesting για όσους θέλουν να παίξουν με ιστορικά δεδομένα πριν βουτήξουν μέσα. Coinrule προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες που απευθύνονται τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους εμπόρους.

Coinrule έχει μια εύχρηστη εμπειρία χρήστη σχεδίασης προϊόντων με εξαιρετικά διαισθητικά χαρακτηριστικά, όπως προηγμένους δείκτες, ενσωμάτωση TradingView, πορτοφόλι επίδειξης, δωρεάν πρόγραμμα, τελικές εντολές, συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης και συνεδρίες συναλλαγών one-on-one. Διαθέτει επίσης μια πλατφόρμα παιχνιδιού που επιτρέπει στους εμπόρους να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους σε προσομοιωμένα σενάρια πριν εισέλθουν στον πραγματικό κόσμο των συναλλαγών. Έτσι, εάν είστε σοβαροί για να μεταφέρετε το παιχνίδι συναλλαγών σας στο επόμενο επίπεδο, εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα της χρήσης Coinrule πάνω από 3 κόμματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας.

Τι είναι η αυτοματοποιημένη διαπραγμάτευση;

Θέλετε να μάθετε τι σημαίνει αυτοματοποιημένη διαπραγμάτευση; Αν ψάχνετε έναν τρόπο να κερδίσετε χρήματα από τις αγορές χωρίς να είστε συνδεδεμένοι με τον υπολογιστή σας όλη μέρα, είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να εξετάσετε. Οι αυτοματοποιημένες συναλλαγές είναι όπου ένας αλγόριθμος υπολογιστή τοποθετεί συναλλαγές για εσάς με βάση τα προκαθορισμένα κριτήριά σας. Αυτό σημαίνει ότι, με τη βοήθεια ενός αυτοματοποιημένου ρομπότ συναλλαγών, μπορείτε να ορίσετε παραμέτρους, όπως το πότε να αγοράσετε και να πουλήσετε ορισμένες μετοχές ή νομίσματα και πόσα να επενδύσετε σε κάθε ένα.

Τα δύο πιο δημοφιλή αυτοματοποιημένα ρομπότ συναλλαγών είναι τα 3Commas και Coinrule. Το 3Commas είναι μια απλή αλλά ισχυρή πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τις δικές τους αυτοματοποιημένες στρατηγικές, συμπληρωμένες με backtesting, διαπραγμάτευση χαρτιού και πολλά άλλα. Coinrule είναι μια πλατφόρμα που μοιάζει με παιχνίδι που βοηθά τους επενδυτές να αυξήσουν τα κέρδη τους διευκολύνοντας τη δημιουργία πολύπλοκων συναλλαγών που βασίζονται σε κανόνες.
Coinrule έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα 3Commas. Για παράδειγμα, ο σχεδιασμός του προϊόντος και η συνολική εμπειρία χρήστη είναι πιο μοντέρνα, ενώ τα χαρακτηριστικά του—όπως το Any Coin Scanner, οι Advanced Indicators και το Demo Wallet—καθιστούν τη διαδικασία δημιουργίας κερδοφόρων στρατηγικών συναλλαγών απλούστερη και πιο αποτελεσματική.

Επιπλέον, CoinruleΤο Δωρεάν Πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν χωρίς να ξοδέψουν χρήματα εκ των προτέρων και η λειτουργία Τελευταίας Παραγγελίας συμβάλλει στην προστασία των κερδών από ξαφνικές πτώσεις ή διακυμάνσεις της αγοράς. Τέλος, με την επιλογή Futures Trading και One on One Trading Sessions με έμπειρους επαγγελματίες, Coinrule παρέχει έναν ακόμη πιο ολοκληρωμένο τρόπο για να κερδίσετε χρήματα από τις αγορές γρήγορα και με ασφάλεια.

Συγκρίνοντας 3Commas και Coinrule Χαρακτηριστικά

Όταν πρόκειται για λογισμικό αυτοματοποιημένων συναλλαγών, υπάρχουν δύο μεγάλοι παίκτες στο παιχνίδι: 3Commas και Coinrule. Ενώ και τα δύο είναι ισχυρά εργαλεία, το καθένα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και εφαρμογές. Το 3Commas προσφέρει ορισμένες δυνατότητες που Coinrule δεν κάνει—όπως τα 4 bots για Marketing, τα οποία προσφέρουν στους εμπόρους την ευκαιρία να αποκομίσουν κέρδη από την αστάθεια της αγοράς αγοράζοντας και πουλώντας επαναλαμβανόμενα—αλλά ο συνολικός σχεδιασμός του είναι πιο ξεπερασμένος. Μπορεί επίσης να είναι πιο ακριβό από Coinrule, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε.

Αλλά όταν πρόκειται για την εμπειρία χρήστη και το σχεδιασμό του προϊόντος, δεν υπάρχει αμφιβολία Coinrule είναι ο νικητής. Με κομψή διεπαφή και αίσθηση παιχνιδιού, είναι εύκολο στη χρήση ακόμη και για τους πρώτους εμπόρους. Προσφέρει επίσης πολλές προηγμένες λειτουργίες όπως Any Coin Scanner (που βρίσκει τις πιο κερδοφόρες αγορές), πορτοφόλια επίδειξης (ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε στρατηγικές χωρίς οικονομικό κίνδυνο) και one-on-one συνεδρίες συναλλαγών με ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε σωστή κατεύθυνση.

Επιπλέον, Coinrule προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το αυτοματοποιημένο λογισμικό συναλλαγών τους δωρεάν πριν δεσμευτείτε για συνδρομή.

Το κερασάκι στην τούρτα; Coinrule έχει πρόσθετες δυνατότητες τελικών εντολών και συμβάσεων μελλοντικής εκπλήρωσης στην πλατφόρμα τους, καθιστώντας την ακόμα καλύτερη από πριν!

Πως είναι Coinrule Καλύτερα από 3 κόμματα;

Ίσως αναρωτιέστε πώς Coinrule διαφέρει από τα 3Commas και γιατί πρέπει να κάνετε εναλλαγή. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν Coinrule Ξεχωρίστε από το πλήθος.

Σχεδιασμός προϊόντος και εμπειρία χρήστη: Coinrule προσφέρει μια εύχρηστη πλατφόρμα που μοιάζει με παιχνίδι, με φιλική και ελκυστική διεπαφή. Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρος έμπορος για να το καταλάβεις—Coinrule έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να μπει στις συναλλαγές γρήγορα και εύκολα.

Οποιοσδήποτε σαρωτής νομισμάτων: CoinruleΤο Any Coin Scanner σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τιμές σε περισσότερα από 2,000 νομίσματα, ώστε να μην χάσετε ποτέ μια καλή επενδυτική ευκαιρία. Επιπλέον, υποστηρίζεται από το Trading View, ώστε να γνωρίζετε ότι λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες πληροφορίες. Προηγμένοι δείκτες και ενσωμάτωση TradingView: Coinrule επιτρέπει στους προχωρημένους εμπόρους να έχουν πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία όπως το MACD και το Stochastic Oscillators που σας επιτρέπουν να βουτήξετε βαθύτερα στους αριθμούς πίσω από τις συναλλαγές. Επιπλέον, με την απρόσκοπτη ενσωμάτωσή του με το TradingView, η γρήγορη είσοδος και έξοδος από τις συναλλαγές είναι παιχνιδάκι!

Πορτοφόλι επίδειξης και δωρεάν σχέδιο: Για όσους ξεκινούν να συναλλάσσονται, Coinrule προσφέρει ένα πορτοφόλι επίδειξης που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις στρατηγικές σας χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρετε πραγματικά χρήματα. Και ακόμα καλύτερα—υπάρχει διαθέσιμο ένα δωρεάν πρόγραμμα που παρέχει στους εμπόρους όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζονται για να ξεκινήσουν να χτίζουν πλούτο!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης Coinrule?

Coinrule έχει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες να προσφέρει στους χρήστες του. Έχει ένα εύκολο στην πλοήγηση σχέδιο προϊόντος που το καθιστά εύκολο στην κατανόηση και στη χρήση. Ακόμα κι αν είστε αρχάριοι στις αυτοματοποιημένες συναλλαγές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε—CoinruleΗ εμπειρία χρήστη έχει σχεδιαστεί τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους εμπόρους.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά είναι το Any Coin Scanner. Αναζητά γρήγορα τις τάσεις στα κρυπτονομίσματα, είτε πρόκειται για ειδοποιήσεις συναλλαγών είτε για λεπτομέρειες σχετικά με ένα συγκεκριμένο νόμισμα, και σας δίνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε πραγματικό χρόνο. Είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό εργαλείο για εμπόρους που θέλουν να ενημερώνονται για τις συνθήκες της αγοράς.

Coinrule προσφέρει επίσης Προηγμένους δείκτες, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τους εμπόρους να κάνουν πιο ακριβείς προβλέψεις σχετικά με τις κινήσεις των τιμών και άλλες τάσεις της αγοράς. Για παράδειγμα, αυτοί οι δείκτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία γραφημάτων με εργαλεία τεχνικής ανάλυσης όπως κινούμενοι μέσοι όροι και MACD.

Τι περισσότερο είναι Coinrule προσφέρει μια λειτουργία Trailing Stop Loss — αυτή επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν τελικές εντολές που θα εκτελούνται όταν πληρούνται προκαθορισμένες προϋποθέσεις — ελαχιστοποιώντας έτσι τις απώλειες παρέχοντας παράλληλα προστασία από την αστάθεια στην αγορά κρυπτογράφησης. Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν να συναλλάσσονται με σιγουριά ακόμη και ενόψει της αβεβαιότητας ή της αστάθειας της αγοράς.

Τέλος, CoinruleΗ λειτουργία Futures Trading επιτρέπει στους επενδυτές να επωφελούνται από τις διακυμάνσεις των τιμών χωρίς να αγοράζουν νομίσματα εκ των προτέρων — έτσι ώστε να εκτίθενται σε πιθανά κέρδη χωρίς να χρειάζεται να κατέχουν περιουσιακά στοιχεία! Αυτό διευκολύνει τους εμπόρους που μόλις ξεκινούν, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη διαχείριση μεγάλων επενδύσεων αμέσως.

Coinrule vs 3commas Review: Τιμολόγηση, Στρατηγική & Εφαρμογή

3commas
Coinrule
Οποιοσδήποτε σαρωτής νομισμάτων
X
Έλεγχος
Προηγμένοι δείκτες
Έλεγχος
Έλεγχος
Ενοποίηση TradingView
Έλεγχος
Έλεγχος
Δοκιμαστικών ελέγχων
X
Έλεγχος
Πορτοφόλι επίδειξης
Έλεγχος
Έλεγχος
Δωρεάν πακέτο
Έλεγχος
Έλεγχος
Διαδοχικές Παραγγελίες
Έλεγχος
Έλεγχος
Συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης
Έλεγχος
Έλεγχος
Συνεδρίες συναλλαγών One on One
X
Έλεγχος
Coinrule Webinar με τον Ruben
Επενδύστε στους ανθρώπους, Coinrule είναι το Crowdfunding!
Learn More
 
Επενδύστε στους ανθρώπους, Coinrule είναι το Crowdfunding!

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες κρυπτογράφησης, το 2017 δεν ξεκινήσαμε ICO, αντίθετα συγκεντρώσαμε κεφάλαια από την MKB Bank και τους Angels. Σήμερα πάλι συγκεντρώνουμε εράνους και
Μπορείτε να είστε μέρος αυτού του ταξιδιού.

Learn More
Coinrule Webinar με τον Ruben
Μάθετε πώς να ξεκινήσετε τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές Coinrule
Εγγραφείτε στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο
 
Εγγραφείτε στο δωρεάν διαδικτυακό μας σεμινάριο

Μάθετε τα βασικά της εκπαίδευσης μόνο 30 λεπτά!

Ruben, Επικεφαλής Εμπορίου at Coinrule θα σας δείξει τις καλύτερες στρατηγικές για να εφαρμόσετε και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Εγγραφείτε στο Webinar
Webinar με τον Ruben