Crypto Automated Trading

Τα πακέτα είναι τώρα ζωντανά Coinrule!

Είτε κάνετε ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης είτε έχετε μια πιο μακροπρόθεσμη προσέγγιση, ανεβάστε τη στρατηγική σας στο επόμενο επίπεδο με CoinruleΠακέτα του!

CoinruleΗ πιο πρόσφατη ενημέρωση προϊόντος επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν τους κανόνες τους ώστε να λειτουργούν μόνο σε συγκεκριμένες δέσμες κερμάτων, ενώ αποκλείουν όλα τα άλλα νομίσματα στην αγορά. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να δημιουργήσουν το δικό τους πακέτο ή να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε από τα επιμελημένα μας Coinrule δέσμες.

Τι πακέτα είναι διαθέσιμα λοιπόν;

Έχουμε πέντε διαθέσιμα πακέτα έτοιμα προς χρήση, ενώ σύντομα θα προστεθούν κι άλλα:

DeFi- Αυτό το Πακέτο θα εστιάσει τον κανόνα σας στο εμπόριο μόνο νομισμάτων που σχετίζονται με την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Το DeFi στοχεύει σε μια βιομηχανία 100 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και είναι η μεγαλύτερη περίπτωση χρήσης κρυπτογράφησης. 

Το Top 10 Market Cap- Αυτό το πακέτο θα επιτρέψει στον κανόνα σας να εμπορεύεται μόνο τα 10 νομίσματα με την υψηλότερη κεφαλαιοποίηση αγοράς. Αυτά τα νομίσματα θα πρέπει να έχουν ισχυρό όγκο και ρευστότητα που σημαίνει ότι μπορούν να λειτουργήσουν καλά όταν χρησιμοποιούν οριακές εντολές. Αυτό το πακέτο εξαιρεί τα stablecoins που βρίσκονται στο Top 10.

PoS Layer 1s- Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει συγκεκριμένα νομίσματα που είναι στρώματα 1 και χρησιμοποιούν έναν μηχανισμό συναίνεσης απόδειξης στοιχήματος. Η απόδειξη στοιχήματος διασφαλίζει το δίκτυο μέσω των επικυρωτών που ποντάρουν τα νομίσματά τους και σε σύγκριση με την απόδειξη εργασίας είναι πιο ενεργειακά αποδοτική. Η αυξανόμενη συμμόρφωση με το ESG οδήγησε σε αυτά τα νομίσματα να αυξηθούν σε δημοτικότητα με μεγάλες πιθανότητες να συνεχιστεί αυτή η τάση.

NFTs- Αυτή η δέσμη νομισμάτων βασίζει όλες τις συναλλαγές σε νομίσματα που σχετίζονται με το NFT. Όταν η υστερία του NFT επιστρέφει καθώς αυξάνεται η υιοθέτηση του NFT, αυτό είναι το πακέτο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε! Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης bear market, τα NFT ήταν επίσης μερικά από τα πιο σκληρά χτυπήματα καθιστώντας τα πιθανούς υποψηφίους για shorting.

Παιχνίδια- Αυτό το πακέτο επιτρέπει στον κανόνα σας να εμπορεύεται μόνο νομίσματα που σχετίζονται με τυχερά παιχνίδια. Το gaming είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο προφανείς κλάδους για αυξημένη ιδιοκτησία ιδιοκτησίας που παρέχεται από τα NFT και το blockchain. Θα επιβιβαστεί η μάζα των παικτών στο τρένο κρυπτογράφησης παιχνιδιών; 

Τι γίνεται όμως αν δεν μου αρέσει κανένα από αυτά τα πακέτα;

Οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν τα δικά τους πακέτα κατά παραγγελία για συναλλαγές. Όταν επιλέγετε νομίσματα στη σελίδα επεξεργασίας κανόνων, απλώς προσθέστε όλα τα νομίσματα που θέλετε να προσθέσετε στη δέσμη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Δημιουργία πακέτου»:

Σε τι μπορούν λοιπόν να χρησιμοποιηθούν τα Bundles;

Τα πακέτα μπορούν να σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τους κανόνες σας ώστε να λειτουργούν μόνο σε νομίσματα που είναι σύμφωνα με τη στρατηγική σας. Φανταστείτε ότι είστε πολύ θετικοί για το μέλλον των NFT. Θα μπορούσατε να σχεδιάσετε ένα ρομπότ που αγοράζει οποιοδήποτε νόμισμα στο πακέτο NFT του οποίου η τιμή έχει μειωθεί κατά 5% τις τελευταίες 24 ώρες. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προδιαγραφή για να αποτρέψετε τον κανόνα σας να αγοράζει κορυφές και να συγκεντρώνει αυτόματα νομίσματα στο χώρο NFT και να τα διατηρεί για μακροπρόθεσμη βάση:

Ομοίως, εάν δεν σας αρέσει η διαπραγμάτευση των κανόνων σας με νομίσματα τυχερών παιχνιδιών, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε τον τελεστή ΜΗΝ και να καθορίσετε τους κανόνες σας ώστε να μην αγοράζετε νομίσματα που περιέχονται στο Πακέτο «Παιχνίδια»:

Υπάρχει πραγματικά μια τεράστια γκάμα ευκαιριών με τα Bundles, είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τι θα δημιουργήσετε.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη νέα λειτουργία. Καλές συναλλαγές!