Crypto Automated Trading

Το Notify είναι εδώ!

Το Notify είναι τώρα ζωντανό! Είτε είστε έμπορος κρυπτογράφησης ημέρας είτε χρησιμοποιείτε περισσότερο μια παθητική προσέγγιση, μπορείτε να μεταφέρετε τις συναλλαγές σας σε άλλο επίπεδο με τη νέα μας δυνατότητα Notify. Το πιο πρόσφατο Coinrule Η ενημέρωση σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε μια ενέργεια για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ or Telegram μόλις πληρούνται συγκεκριμένες προκαθορισμένες προϋποθέσεις, παρέχοντάς σας ακόμη περισσότερες επιλογές προσαρμογής για τους κανόνες σας. 

Σε τι μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιηθεί αυτή η δυνατότητα;

Με το Notify, μπορείτε να ορίσετε έναν κανόνα για να σας ειδοποιεί όταν πληρούνται συγκεκριμένες συνθήκες της αγοράς. Για παράδειγμα, εάν ο δείκτης σχετικής ισχύος του Bitcoin (RSI) φτάσει σε επίπεδο υπεραγοράς, θα μπορούσε να προετοιμαστεί για αντιστροφή. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η κατεύθυνση της τιμής του Bitcoin επηρεάζει παραδοσιακά τη συμπεριφορά των τιμών άλλων νομισμάτων στην αγορά, θα μπορούσε να έχει μεγάλη αξία να ειδοποιηθεί όταν ο RSI του Bitcoin φτάσει σε αυτά τα βασικά επίπεδα. Παρόλο Coinrule έχει τη δυνατότητα να εκτελεί αυτόματα συναλλαγές όταν πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις, οι χρήστες μπορεί να θέλουν να εξετάσουν με μη αυτόματο τρόπο την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν θα αγοράσουν, θα πουλήσουν ή θα κάνουν τίποτα. Το Notify σάς παρέχει τη δυνατότητα να αναλύετε την αγορά και, στη συνέχεια, να αποφασίζετε την καλύτερη πορεία δράσης. Το παραπάνω είναι ένα βασικό παράδειγμα του τύπου σεναρίου στο οποίο θα μπορούσε να εφαρμοστεί το Notify, ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να το προχωρήσουν πολύ περισσότερο και να δημιουργήσουν περίπλοκους κανόνες που τους ειδοποιούν αυτόματα όταν πληρούνται διάφορες προϋποθέσεις. Οι χρήστες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν συνθήκες που περιλαμβάνουν επίπεδα όγκου, διασταυρώσεις κινούμενου μέσου όρου (MA), επίπεδα RSI και πολλά άλλα:

Αλλά πώς μπορώ να συνδέσω το Telegram με Coinrule?

Μπορείτε να συνδέσετε το δικό σας Coinrule λογαριασμό στο Telegram μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις στο Coinrule και μετά αυτός ο οδηγός.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη νέα λειτουργία. Καλές συναλλαγές!