Crypto Automated Trading

Τα πιο πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα για το 2019

Η χρονιά που μόλις τελείωσε αποδείχτηκε πολύ ταραχώδης για όλους εκείνους που επένδυσαν σε κρυπτονομίσματα, καθώς τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία παρουσίασαν απώλειες μεταξύ 80 και 95% από τα υψηλά όλων των εποχών.

Αυτό ήταν ένα σκληρό μάθημα για τους αρχάριους επενδυτές που αναζητούσαν εύκολα κέρδη, αναγκάζοντας έναν μεγάλο αριθμό από αυτούς να εγκαταλείψουν την αγορά καθώς δεν μπορούσαν να υποστούν περαιτέρω ζημίες.

Ωστόσο, τι έγινε με την παραβολική των κρυπτονομισμάτων άνοδος και πτώση το 2018 δεν διαφέρει από ό,τι πολλά άλλα περιουσιακά στοιχεία στις χρηματοπιστωτικές αγορές είχαν βιώσει προηγουμένως: μια ταχεία ανατίμηση των τιμών, διογκώνοντας μια φούσκα, η οποία όταν σκάσει, έχει επιπτώσεις σε όλες τις εμπλεκόμενες εταιρείες.

Σε περιόδους ύφεσης τιμών, υπέροχο προκύπτουν ευκαιρίες για όσους μπορούν να επιλέξουν έργα με καλύτερες δυνατότητες και πιο σταθερή πρόταση αξίας. Αυτό που ακολουθεί είναι η επιλογή μου από διακριτικά και νομίσματα κρυπτονομισμάτων που βλέπω ότι έχουν τις δυνατότητες να είναι πολύ επιτυχημένα το 2019.

Binance Coin (BNB)

Τα εργαλεία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων έγιναν απλά

Το Binance είναι αναμφισβήτητα το νούμερο ένα ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης στον κόσμο σύμφωνα με πολλές μετρήσεις. Εκτός από την καταγραφή του υψηλότερου όγκου συναλλαγών (όγκος 30 ημερών σύμφωνα με Coinmarketcap), Binance τοποθετείται ως ένα από τα πιο καινοτόμα και διαφανή εγχειρήματα στον κρυπτο-χώρο. Στόχος τους δεν είναι μόνο να λειτουργήσουν ως αντάλλαγμα για μάρκες και νομίσματα, αλλά να γίνουν πραγματικός καταλύτης για την ανάπτυξη της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων και blockchain και να εργαστούν για την παγκόσμια υιοθέτησή του.

Η δημιουργία των Binance Labs που έχουν σχεδιαστεί για τη χρηματοδότηση και την υποστήριξη νέων startups, το Binance Academy που προωθεί μια εις βάθος γνώση της τεχνολογίας Blockchain, Binance Η έρευνα που παρέχει αναλύσεις και αναφορές υψηλής ποιότητας και το Binance Charity Foundation είναι όλα παράπλευρα έργα, αλλά θα συμβάλουν σε ένα σημαντικό στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών ευρύτερα υιοθεσία των κρυπτονομισμάτων συνεχίζεται.

Ο καταλύτης

Στις αρχές του 2019, το Binance θα είναι το πρώτο «συγκεντρωμένο» χρηματιστήριο που θα αλλάξει τη λειτουργία του σε ένα πλήρως αποκεντρωμένο σύστημα, το οποίο θα διαθέτει εκτέλεση συναλλαγών υψηλής απόδοσης που καθίσταται δυνατή με χρόνο επιβεβαίωσης συναλλαγής 1 δευτερολέπτου.

Η BNB Το token έχει παίξει κεντρικό ρόλο στην επιτυχία της εταιρείας (παροχή κινήτρων σε διαγωνισμούς και ενθάρρυνση της διατήρησης των κουπόνι για την απόκτηση εκπτώσεων στις χρεώσεις συναλλαγών) με πολύ σταθερό τοκονομική και σύντομα θα διαδραματίσει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες του χρηματιστηρίου.

Chainlink (LINK)

Coinrule κατασκευάζει εργαλεία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα κρυπτονομίσματα και γενικά για την τεχνολογία Blockchain, είναι η έλλειψη καθημερινής εφαρμογής σε περιπτώσεις χρήσης πραγματικού κόσμου και η ελάχιστη επί του παρόντος σύνδεση μεταξύ του «πραγματικού» και του «κρυπτογραφικού» κόσμου.

Μεταξύ των έργων που είναι πιο πιθανό να λυθεί αυτό σύντομα είναι ΚΡΙΚΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ, το οποίο είναι ένας «έξυπνος χρησμός» για αποκεντρωμένες εφαρμογές. Το Oracle είναι ένας επικυρωτής δεδομένων που ελέγχει εάν τα δεδομένα που εισάγονται σε ένα Blockchain είναι σωστά. Οι μπλοκ αλυσίδες από μόνες τους μπορούν να επικυρώσουν μόνο δεδομένα που είναι ήδη «on-chain», δηλαδή γεγονότα που έχουν συμβεί στο Blockchain. Αυτό, με τη σειρά του, είναι μια σημαντική καθυστέρηση στην εφαρμογή νέων χαρακτηριστικών και εξελίξεων που συνδέουν τα Blockchains με περιπτώσεις χρήσης πραγματικού κόσμου.

Με απλά λόγια, η πρόταση αξίας πολλών Blockchains που βασίζονται σε έξυπνα συμβόλαια είναι να βελτιώσουν ριζικά την αποτελεσματικότητα στη σύναψη συμφωνιών μεταξύ δύο ή περισσότερων εταιρειών χάρη στην αδιαπραγμάτευτη φύση των Blockchains.

Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή συχνά αποτυγχάνει επειδή οι εταιρείες λειτουργούν στον «πραγματικό κόσμο» και οι περισσότερες συμφωνίες περιλαμβάνουν δεδομένα «εκτός αλυσίδας», όπως μεταφορές χρημάτων (π.χ. SEPA σύστημα), δεδομένα παραγωγής προϊόντων, παραδόσεις φυσικών αγαθών, δεδομένα πληθωρισμού και ούτω καθεξής. Σε αντίθεση με τα δεδομένα «on-chain», αυτά τα δεδομένα «off-chain» δεν είναι αδιαπραγμάτευτα και θα μπορούσαν να παραποιηθούν, υπονομεύοντας έτσι την κεντρική πρόταση αξίας του Blockchain. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, τα Blockchains χρειάζονται κάποιο είδος τροφοδοσίας δεδομένων τρίτου μέρους (το μαντείο) για την εισαγωγή εξωτερικών δεδομένων και την ενεργοποίηση έξυπνων εκτελέσεων συμβολαίων.

Το Chainlink επιτρέπει αποκεντρωμένες εφαρμογές, γνωστές και ως dApps, για αλληλεπίδραση με δεδομένα «πραγματικού κόσμου» και εκτέλεση συναλλαγών μέσω API τρίτων. Το Chainlink λύνει το πρόβλημα χάρη στις συνδέσεις API με όλα τα δεδομένα με τα οποία αλληλεπιδρούν οι αποκεντρωμένες εφαρμογές μέσω των Chainlink Smart Contracts, ανοίγοντας τελικά τη δυνατότητα ανάπτυξης υβριδικών συστημάτων αρχιτεκτονικών που βασίζονται σε Blockchain που αλληλεπιδρούν ενεργά με γεγονότα που συμβαίνουν στον «πραγματικό κόσμο». Αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα να προσθέσουμε στις δυνατότητες του Chainlink.

Το έργο στοχεύει όχι μόνο στη σύνδεση των Blockchains με τον πραγματικό κόσμο, αλλά θα παρέχει επίσης μια λύση διαλειτουργικότητας για τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, «συνδέοντας» διαφορετικά blockchains μεταξύ τους που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα, απλώς φανταστείτε τα οφέλη για όλη τη βιομηχανία κρυπτογράφησης εάν οι αλυσίδες Ethereum και Bitcoin μπορούσαν να ανταλλάσσουν δεδομένα μεταξύ τους με ασφαλή, ασφαλή και αποκεντρωμένο τρόπο.

Ο καταλύτης

Το κεντρικό δίκτυο Chainlink αναμενόταν να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018 και σύντομα αναμένεται μια μεγάλη ανακοίνωση σχετικά με τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Όταν γίνει αυτό το μεγάλο βήμα, θα προσφέρει πρόσθετη αξία και θα προσελκύσει περισσότερους επενδυτές. Να σημειωθεί ότι η τιμή του token παρουσίασε τρομερή απόδοση τους τελευταίους μήνες, σημειώνοντας νέα υψηλά όλων των εποχών σε όρους BTC, κάτι που δεν είναι εύκολο να βρεθεί κατά τη διάρκεια Bear Market.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει μακρά ιστορία συνεργασιών με σταθερούς παρόχους API και πολύ πιθανόν, αυτή η τάση να συνεχίσει να αυξάνει τον αριθμό πιθανών μελλοντικών περιπτώσεων χρήσης.

Κύματα

Coinrule κατασκευάζει εργαλεία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Μια άλλη ευρεία κριτική για τα Κρυπτονομίσματα το 2018 ήταν η έλλειψη προόδου που επιτεύχθηκε από τις ομάδες ανάπτυξης. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Waves συγκέντρωσε 16 εκατομμύρια δολάρια το 2016 (πολύ πριν από το Great 2017 ICO-Hype) και παρέδωσε με επιτυχία μια πλήρως λειτουργική αποκεντρωμένη ανταλλαγή το 2017 και  συνέχισε να προσθέτει χαρακτηριστικά από τότε.

Εκτός από ένα DEX με πολλαπλές πύλες κρυπτογράφησης και FIAT, το Waves είναι ένα γρήγορο και επεκτάσιμο Blockchain που επιτρέπει φθηνές συναλλαγές, επιτρέποντας την ομαλή ανάπτυξη εξατομικευμένων tokens μέσα σε λίγα λεπτά, ένα αποτελεσματικό σύστημα πονταρίσματος που βασίζεται σε εκατοντάδες Nodes και δεκάδες Pools, Multi -υπογράψτε πορτοφόλια και εισήγαγε πρόσφατα Smart Accounts και Smart Assets στο Mainnet του.

Ιδιαίτερα η ενεργοποίηση των Smart Assets είναι σημαντική, καθώς διαθέτουν σενάρια που θα κάνουν δυνατή τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων, επιτρέπουν την επιτρεπόμενη/μαύρη λίστα συγκεκριμένων διευθύνσεων για την εφαρμογή ελέγχων και περιορισμών στις μεταφορές περιουσιακών στοιχείων, τη φορολογία και τον έλεγχο των ζευγών περιουσιακών στοιχείων, έτσι ώστε τα διακριτικά να διαπραγματεύονται μόνο έναντι επιλεγμένων νομισμάτων . Ενώ πολλά από αυτά έρχονται σε αντίθεση με το βασικό ήθος των αποκεντρωμένων και ανθεκτικών στη λογοκρισία δημόσιων blockchain, η τοποθέτηση Waves στοχεύει σε περιπτώσεις επιχειρηματικής χρήσης που απαιτούν πλήρη και εκ των προτέρων κανονιστική συμμόρφωση.

Η Waves τοποθετείται ως ένα ολοκληρωμένο κρυπτο-οικοσύστημα που υποστηρίζεται από μια δομημένη και εξειδικευμένη εταιρεία πίσω από αυτό. Όλα μέσα Κύματα είναι διαχειρίσιμη μέσω μιας εφαρμογής για επιτραπέζιους υπολογιστές, ενός διαδικτυακού πελάτη, μιας εφαρμογής για κινητά και μιας επέκτασης Chrome, επιδεικνύοντας εστίαση στον σχεδιασμό της εμπειρίας χρήστη που είναι σπάνιος στον τρέχοντα κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Ο καταλύτης

Η ομάδα της Waves ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Tokenomica, μιας πλατφόρμας που στοχεύει να απλοποιήσει ριζικά την έκδοση των διακριτικών ασφαλείας. Αυτό είναι ένα «καυτό θέμα» τον τελευταίο καιρό και θα είναι ολοένα και πιο σημαντικό καθώς παίκτες όπως ιδιωτικές εταιρείες, ιδρύματα και επενδυτικά κεφάλαια θα έχουν επιτέλους τα εργαλεία που χρειάζονται για να προχωρήσουν σε μια πραγματική αξιοποίηση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Η πρώτη σημαντική επίπτωση θα είναι η ευκαιρία εκτέλεσης μιας παγκόσμιας ρυθμιζόμενης προσφοράς διακριτικών που συμμορφώνεται με τους τοπικούς κανονισμούς και θα μπορεί να εφαρμόζει όλους τους απαραίτητους περιορισμούς που απαιτούνται για το περιουσιακό στοιχείο. Αυτό πιθανότατα δεν θα είναι μόνο ένα σημαντικό ορόσημο για τον οδικό χάρτη Waves αλλά και για το ευρύ οικοσύστημα κρυπτογράφησης γενικότερα.

Επιπλέον, η Waves εξασφάλισε ένα γύρο χρηματοδότησης 120 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανάπτυξη του Vostok. Η Vostok θα επιτρέψει τη δημιουργία Blockchain που βασίζονται σε ιδιωτικές άδειες με βάση το γρήγορο και αξιόπιστο πρωτόκολλο Waves-NG και θα αντιπροσωπεύει το τέλειο εργαλείο προσανατολισμένο στις επιχειρήσεις που θα επιτρέπει στις εταιρείες να επωφεληθούν πλήρως από την ασφάλεια και το απόρρητο της τεχνολογίας Blockchain.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, αυτή η νέα εξέλιξη θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό βήμα προς το WEB 3.0, όπου οι νέες τεχνολογίες που βασίζονται στο Διαδίκτυο θα διαμορφώσουν και θα ενισχύσουν νέες μορφές Επιχειρήσεων.

Enigma (ENG)

Coinrule κατασκευάζει εργαλεία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Το απόρρητο ήταν κεντρικό θέμα από την αρχή της εποχής του Blockchain. Ωστόσο, λίγα είναι τα έργα που μπορούν πραγματικά να παρέχουν πραγματικό βαθμό μυστικότητας για τις συναλλαγές. Τα κορυφαία έργα που επικεντρώνονται στο "απόρρητο" όπως τα Monero, Zcash και Dash εξακολουθούν να επικεντρώνονται αποκλειστικά στις συναλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι οι περιπτώσεις χρήσης τους είναι περιορισμένες.

Ένα από τα κύρια έργα του οποίου ο στόχος είναι να προσθέσει υψηλό βαθμό ιδιωτικότητας σε πιο σύνθετους υπολογισμούς (Έξυπνα Συμβόλαια) είναι το Enigma. Η ομάδα ανάπτυξης ισχυρίζεται ότι «χτίζει το Enigma για να είναι το επίπεδο απορρήτου για τον αποκεντρωμένο Ιστό». Περισσότερο από ποτέ σε καιρούς σαν αυτούς, αυτό μοιάζει με κάτι που είναι επείγουσα ανάγκη. Η πρώτη πιο προφανής εφαρμογή θα είναι η ανάπτυξη συμφωνιών μεταξύ των μερών που συνδυάζουν την αδιαπραγμάτευτη φύση των Έξυπνων Συμβάσεων και την προστασία της ιδιωτικής ζωής που προσφέρει το πρωτόκολλο Enigma.

Επιπλέον, οι εταιρείες Big Data αναλύουν έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών κάθε δευτερόλεπτο και τα περισσότερα από αυτά τα δεδομένα θα μπορούσαν να θεωρηθούν πολύ «λογικά» και αξίζει να προστατεύονται με σημαντικό βαθμό ιδιωτικότητας. Ορισμένες επιχειρηματικές υποθέσεις θα πρέπει να υποχρεωθούν να προσθέσουν αυτό το επίπεδο απορρήτου στις δραστηριότητές τους, συγκεκριμένα εταιρείες που ασχολούνται με φαρμακευτικά προϊόντα και γονιδιωματικά, προσωπικά δεδομένα, πιστώσεις ή γενικότερα το Διαδίκτυο των πραγμάτων.

Όταν η Enigma αναπτύξει πλήρως το Secret Smart Contract της, οι αποκεντρωμένες εφαρμογές θα έχουν τη δυνατότητα να χειρίζονται ευαίσθητα δεδομένα, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο έκθεσης ευαίσθητων δεδομένων σε μη εξουσιοδοτημένα μέρη. Το πλήρες δυναμικό αυτού του εργαλείου θα κυκλοφορήσει σε συνδυασμό με το Data Marketplace της Enigma, το οποίο είναι ήδη ενεργό και λειτουργικό, όπου αυτά τα δεδομένα θα ανταλλάσσονται χωρίς κίνδυνο να τεθεί σε κίνδυνο το απόρρητό του.

Ο καταλύτης

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε ότι η καθυστέρηση στην ανάπτυξη του επόμενου Milestone στο χάρτη πορείας, του Discovery, προκλήθηκε από το γεγονός ότι οι συνεργάτες δεν ήταν έτοιμοι να ενεργήσουν ως ενεργοί κόμβοι. Η επιλογή έγινε για να δοθεί προτεραιότητα στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη έναντι των βραχυπρόθεσμων κινδύνων. Αυτή η έκδοση είναι βασικά το MVP των Secret Contracts και θα σηματοδοτήσει την πλήρη ενσωμάτωση του Enigma με το Ethereum Mainnet.

Σίγουρα αυτό θα αλλάξει το παιχνίδι και θα αποδείξει τις πραγματικές δυνατότητες του έργου. Επιπλέον, ένα άλλο σημαντικό κίνητρο θα μπορούσε να προέλθει από την πλευρά της εταιρικής σχέσης. Η εταιρεία βασίζεται πολύ σε σταθερούς και αξιόπιστους συνεργάτες (η πιο αξιοσημείωτη είναι η Intel) και τους επόμενους μήνες αναμένεται να προστεθούν νέοι συνεργάτες.

HOLOchain (HOLO)

Coinrule κατασκευάζει εργαλεία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Το Holochain είναι ένα από εκείνα τα έργα που είναι τόσο οραματικά που είναι σχεδόν αδύνατο να τα περιγράψουμε χωρίς να ξεχάσουμε να αναφέρουμε κάποια (ακόμη και κρίσιμη) πτυχή της ουσίας τους. Μπορούμε να συνοψίσουμε το Holochain ως ένα υπολογιστικό σύστημα που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν οποιοδήποτε είδος εφαρμογής χωρίς να απαιτείται κάποια κεντρική οργάνωση. Αυτές οι εφαρμογές θα εκτελούνται σε ένα δίκτυο peer-to-peer, του οποίου οι κόμβοι θα είναι ένα ευρύ φάσμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε σύγχρονου smartphone.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Holochain είναι δεν βασίζεται σε Τεχνολογία Blockchain αλλά είναι πολύ πιο ευθυγραμμισμένη με τα παραδοσιακά δίκτυα peer-to-peer όπως το Tor. Σε αντίθεση με τα Blockchains που εξαρτώνται από την εύρεση συναίνεσης μεταξύ όλων των κόμβων σχετικά με την κατάσταση ενός καθολικού, το Holochain επικεντρώνεται στην εξεύρεση συναίνεσης σχετικά με την υποδομή και DNA οποιασδήποτε δεδομένης εφαρμογής και στη συνέχεια επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν αυτήν την εφαρμογή βάσει αυτής της συναίνεσης. Ως εκ τούτου, το Holochain δεν είναι επικεντρωμένο στα δεδομένα, αλλά στο χρήστη, υιοθετώντας μια (αποκεντρωμένη) προσέγγιση εφαρμογών-πρώτα στο πρόβλημα της ολοένα μεγαλύτερης συγκέντρωσης του Διαδικτύου.

Μία από τις κύριες διαφορές μεταξύ του Holochain και οποιουδήποτε άλλου έργου που σχετίζεται με κρυπτογράφηση έγκειται στη φιλοσοφία που αποτελεί το θεμέλιο του. Το Holochain αυτοπροσδιορίζεται ως ένα «κατανεμημένο» δίκτυο περισσότερο παρά ως ένα «αποκεντρωμένο» πρωτόκολλο για dApps όπως το Ethereum. Αν και η διαφορά μπορεί να φαίνεται μικρή, είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του έργου.

Κατανέμοντας την υπολογιστική ισχύ σε πολλούς κόμβους και αφήνοντάς τους να ενεργούν ως ανεξάρτητοι παίκτες στο σύστημα, η Holochain στοχεύει να λύσει τα προβλήματα επεκτασιμότητας που επηρεάζουν τα πρωτόκολλα που βασίζονται στο Blockchain. Ακριβώς όπως στα παλιά σχολεία peer-to-peer δίκτυα, όσο περισσότερες εφαρμογές θα αναπτυχθούν στο Holochain, τόσο περισσότεροι κόμβοι θα έχουν κίνητρο συμμετοχής και τόσο περισσότερη υπολογιστική ισχύς θα προστεθεί στο δίκτυο, καθιστώντας το ταχύτερο και ασφαλέστερο .

Μια άλλη σημαντική διαφορά που διακρίνει το Holochain από άλλα έργα Blockchain είναι η απόρριψη μηχανισμών συναίνεσης όπως η απόδειξη εργασίας ή η απόδειξη συμμετοχής υπέρ μιας de-facto προσέγγισης απόδειξης υπηρεσίας στην οποία οι χρήστες που ολοκληρώνουν εργασίες για άλλοι χρήστες ανταμείβονται στο Holo Fuel. Γύρω από αυτό το νέο «χρήματα», το έργο αναμένει να οικοδομήσει ένα εντελώς νέο οικοσύστημα και κοινότητα προσανατολισμένη στην αξία.

Ο καταλύτης

Για άλλη μια φορά, όπως και για άλλα έργα, η κυκλοφορία του Mainnet θα σηματοδοτήσει μια κρίσιμη στιγμή για την ανάπτυξη του Holochain. Ωστόσο, μάλλον περισσότερο από ό,τι για άλλα έργα, αυτό θα αποτελέσει επίσης μια ευκαιρία να αποδειχθεί ότι η μεγάλη ιδέα που ενέπνευσε την ιδρυτική ομάδα της Holochain είναι τεχνικά εφικτή. Ίσως αυτό να γίνει αργότερα φέτος, αλλά στο μεταξύ, η ομάδα ανάπτυξης αναμένεται να προσφέρει άλλα σημαντικά ορόσημα.

Ένα από τα πιο σημαντικά μεταξύ αυτών είναι η παράδοση των πρώτων HoloPort, συγκεκριμένων προδιαμορφωμένων συσκευών που θα προσφέρουν ισχύ αποθήκευσης και επεξεργασίας που χρειάζονται οι εφαρμογές που τρέχουν στο δίκτυο και οι οποίες θα χορηγούν ανταμοιβές Holo Fuel στους κατόχους τους. Μερικές από τις πρώτες εφαρμογές που θα εκτελεστούν θα είναι οι HoloVault, HoloChat, Fractal Wiki και Errand που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ήδη τεράστιας και πολύ δραστήριας κοινότητας Holo.

Όλα τα token για τα οποία έγραψα παραπάνω μπορούν να διαπραγματευτούν στο Binance και να χρησιμοποιηθούν Coinrule μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία συναλλαγών σας σε πιο προηγμένο επίπεδο!

Τι είναι Coinrule

Coinrule σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κανόνες συναλλαγών που τρέχουν αυτόματα στα αγαπημένα σας χρηματιστήρια.
 
Με Coinrule μπορείτε εύκολα να αναπτύξετε τους δικούς σας κανόνες και στρατηγικές συναλλαγών και να τις ρυθμίσετε ώστε να εκτελούνται αυτόματα. Είναι το «αν-αυτό-τότε-αυτό» για τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σας αντί να πρέπει να κάθεστε για ώρες μπροστά σε γραφήματα. Καλύτερο από ολα? 

Δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει Coinrule.

Εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή: www.coinrule.io
Ακολουθήστε μας στο:
Twitter: @CoinRuleHQ
Instagram: @CoinruleHQ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν είμαι αναλυτής ή επενδυτικός σύμβουλος. Όλα όσα παρέχω εδώ είναι καθαρά για καθοδηγητικούς, ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στην ανάρτησή μου θα πρέπει να επαληθεύονται και να επιβεβαιώνονται ανεξάρτητα. Δεν μπορώ να θεωρηθώ υπεύθυνος για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που προκλήθηκε με βάση τέτοιες πληροφορίες. Λάβετε υπόψη σας τους κινδύνους που ενέχει η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων. Διαθέτω θέσεις στα νομίσματα που αναφέρονται στο άρθρο ως μέρος ενός ευρύτερου διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης.