Crypto Automated Trading

Τα καλύτερα αυτοματοποιημένα ρομπότ κρυπτογράφησης συναλλαγών το 2022

Υπάρχουν δύο διακριτά χαρακτηριστικά της αγοράς κρυπτονομισμάτων που πρέπει να γνωρίζουν οι έμποροι. Πρώτον, η αγορά είναι ανοιχτή όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την ημέρα, όλες τις 365 ημέρες το χρόνο. Δεύτερον, η αγορά είναι εξαιρετικά ασταθής. Οι τιμές των περιουσιακών στοιχείων σε κρυπτονομίσματα παρουσιάζουν απότομη διακύμανση, είτε αυξάνονται είτε μειώνονται. Ο συνδυασμός αυτών των δύο χαρακτηριστικών καθιστά επιτακτική ανάγκη για τους εμπόρους να είναι πάντα σε εγρήγορση και να παρακολουθούν την αγορά για αλλαγές, προκειμένου να πραγματοποιούν αποτελεσματικές συναλλαγές και να αποκομίζουν κέρδη. Εκτός κι αν κάποιος κάνει εμπόριο για τα προς το ζην, αυτό είναι ένα πολύ επίπονο έργο. Το ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο της κρυπτογράφησης έχει οδηγήσει σε υψηλή αστάθεια στην οποία δεν μπορούν να αντιδράσουν οι χειρωνακτικοί έμποροι. Το πιο σημαντικό, αυτές οι μεταβολές συμβαίνουν όλο το εικοσιτετράωρο καθιστώντας αδύνατη την αποτελεσματική παρακολούθηση των αγορών.

Λοιπόν, ποια λύση είναι διαθέσιμη για τους εμπόρους χόμπι; 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ CRYPTO TRADING BOTS

Η ιδέα ενός bot διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων είναι να βοηθήσει με τους περιορισμούς των ανθρώπινων εμπόρων. 

Τα bot συναλλαγών κρυπτονομισμάτων είναι ένα σύνολο προγραμμάτων υπολογιστή ή λογισμικού που είναι προγραμματισμένα να εκτελούν ορισμένες προκαθορισμένες στρατηγικές ή κανόνες συναλλαγών, βοηθώντας έτσι τους εμπόρους να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία συναλλαγών τους. Crypto trading botεκτελεί μια σειρά από λειτουργίες όπως:

  • την ανάλυση και την ερμηνεία των δεδομένων της αγοράς, 
  • αγορά, πώληση και κατοχή περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων 
  • αναλύοντας τις τάσεις της αγοράς
  • τον υπολογισμό των κινδύνων αγοράς
  • αντιδρά στην αγορά 24/7. 

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτά τα bots δεν ενεργούν από μόνα τους, χρειάζονται ένα σύνολο προκαθορισμένων κανόνων που καθορίζονται από τον μεμονωμένο έμπορο. Αυτοί οι καθορισμένοι κανόνες καθοδηγούν τον τρόπο με τον οποίο το bot ανταποκρίνεται στις αλλαγές στην αγορά.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΠΟΤ

Τα bot συναλλαγών λειτουργούν ως αποτέλεσμα των κανόνων που είναι ενσωματωμένοι στον κώδικά τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να διδάξετε σε ένα bot να διεξάγει ανάλυση αγοράς που το κάνει να συλλέγει δεδομένα από πολλές πηγές, να τα ερμηνεύει και να αποφασίζει εάν θα αγοράσει, να πουλήσει ή να διατηρήσει ένα περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομίσματος σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Επίσης, υπάρχει το στοιχείο πρόβλεψης κινδύνου αγοράς που επιτρέπει στο bot να χρησιμοποιεί δεδομένα από την αγορά για να προσδιορίσει τις δυνατότητες κινδύνου στην αγορά και να αποφασίσει πόσο θα ήταν κατάλληλο για συναλλαγές με βάση το τρέχον επίπεδο κινδύνου. Έχουμε επίσης το στοιχείο εκτέλεσης που επιτρέπει στο Bot να συνδέεται με ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων μέσω API και να αγοράζει ή να πουλά τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων στρατηγικά, απευθείας στο χρηματιστήριο.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ CRYPTO BOTS

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που κάνουν τις συναλλαγές με Crypto bots πολύ ελκυστικές. Περιλαμβάνουν:

  1. Χωρίς συναισθηματικές συναλλαγές

Ως άνθρωποι, είμαστε πολύ συναισθηματικά όντα. Ακόμη και οι καλύτεροι έμποροι είναι επιρρεπείς σε συναισθηματικές αποφάσεις. Είμαστε όλοι επιρρεπείς να ανταποκρινόμαστε σε συναισθήματα όπως ο φόβος της απώλειας, η απληστία για κέρδη, ο ενθουσιασμός για μια ανοδική αγορά, το άγχος από μια ασταθή αγορά 24/7, κ.λπ., και αυτό θολώνει την κρίση μας και οδηγεί σε παράλογες αποφάσεις συναλλαγών. Χρησιμοποιώντας crypto trading botΤο s βοηθά να διασφαλιστεί ότι οι αποφάσεις συναλλαγών βασίζονται στη λογική και όχι στα συναισθήματα.

  1. Αποδοτικότητα

Η χρήση ρομπότ συναλλαγών είναι πολύ πιο αποτελεσματική και γρήγορη από τη μη αυτόματη συναλλαγή. Η αγορά είναι ανοιχτή σε 24/7 βάση, μόνο τα bots μπορούν να πιάσουν γρήγορα ευκαιρίες στην αγορά και να την εκτελέσουν με ταχύτητα και ακρίβεια. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καθυστερήσεις ή ανθρώπινα λάθη. Είναι ένας πιο αξιόπιστος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες της αγοράς και να πραγματοποιήσετε κέρδη.

  1. Εξοικονόμηση χρόνου

Τα ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης δεν χρειάζεται να κάνουν διάλειμμα ή ύπνο. Παρακολουθούν την αγορά για λογαριασμό εμπόρων. Με τα bots, δεν χρειάζεται να μείνετε κολλημένοι στις οθόνες σας, αφού προκαθορίσετε τους κανόνες σας, τα bots εκτελούνται και λειτουργούν για εσάς ενώ κοιμάστε.

  1. Demo Trading/ Backtesting/ Paper Trading

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της χρήσης crypto trading botΕίναι ότι δίνει στους επενδυτές την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συναλλαγές επίδειξης, κάτι που τους επιτρέπει να συναλλάσσονται υπό τις ίδιες συνθήκες με τις ζωντανές συναλλαγές, βοηθώντας έτσι να ελέγξουν πώς θα λειτουργούσαν οι κανόνες ή οι στρατηγικές συναλλαγών τους πριν τις κυκλοφορήσουν στην αγορά. Με τη διαπραγμάτευση χαρτιού ή το backtesting, οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ιστορικά δεδομένα για να προσδιορίσουν πόσο καλά θα είχε ένας συγκεκριμένος κανόνας συναλλαγών στην αγορά.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ CRYPTO TRADING BOTS

Ενώ η χρήση Crypto bots έχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζουν οι έμποροι.

  1. Η οικοδόμηση ενός Crypto Trading Bot από το μηδέν είναι σύνθετο

Αυτό συμβαίνει επειδή η κατασκευή ενός bot απαιτεί προηγμένες γνώσεις προγραμματισμού. Εάν δεν γίνει σωστά, το bot δεν θα εκτελούσε κανόνες όπως θα έπρεπε, οδηγώντας σε απώλειες συναλλαγών. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις, όπως π.χ Coinrule, που έχουν δημιουργήσει bots που μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν πώς να κωδικοποιούν. 

  1. Απαιτείται κάποιο επίπεδο παρακολούθησης

Υπάρχει ένα όριο στην ανεξαρτησία του crypto trading botμικρό. Τα Bots δεν λειτουργούν μόνο μόνα τους για πάντα χωρίς καμία μορφή εισροής ή παρακολούθησης από τους εμπόρους. Οι έμποροι πρέπει ακόμα να κάνουν check-in τακτικά και να ορίζουν κανόνες συναλλαγών ή στρατηγικές με τις οποίες εκτελούνται τα bots. Επομένως, υπάρχει ανάγκη για κάποιο επίπεδο κατανόησης των συναλλαγών κρυπτογράφησης. Ευτυχώς, τα αυτοματοποιημένα Crypto bots από startups όπως Coinrule βοηθήστε από αυτή την άποψη παρέχοντας περισσότερους από 150+ αποδεδειγμένους κανόνες συναλλαγών από τους οποίους μπορούν να επιλέξουν αρχάριοι με περιορισμένες γνώσεις.

  1. Θέματα ασφάλειας

Τα περισσότερα Crypto bots βοηθούν στην αυτοματοποίηση των συναλλαγών συνδέοντας σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων των χρηστών μέσω Διασυνδέσεων Προγραμματισμού Εφαρμογών (APIs) χωρίς άμεση πρόσβαση. Ωστόσο, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου είναι πιο πιθανό να στοχεύουν ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και bots. Αυτός ο κίνδυνος μπορεί να ελαχιστοποιηθεί εάν οι έμποροι είναι πολύ προστατευτικοί με τα κλειδιά API τους και απενεργοποιώντας τις αυτόματες αναλήψεις.

  1. Προσοχή στις απάτες

Υπάρχουν αρκετοί απατεώνες στο Διαδίκτυο που προσποιούνται ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένα ρομπότ συναλλαγών και υπόσχονται γελοίες αποδόσεις. Το βάρος βαρύνει τους εμπόρους να πραγματοποιήσουν τη δέουσα επιμέλεια και να επιβεβαιώσουν ότι έχουν συναλλαγές με αξιόπιστες και δεόντως ενταγμένες και αδειοδοτημένες εταιρείες. 

ΕΙΔΗ ΜΠΟΤ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

Διαφορετικά Crypto bots υπάρχουν στην αγορά με βάση τις στρατηγικές συναλλαγών που χρησιμοποιούνται. Περιλαμβάνουν:

  1. Arbitrage Bot: Αυτό το bot λαμβάνει υπόψη τις διαφορές στις τιμές μεταξύ διαφορετικών χρηματιστηρίων και χρησιμοποιεί τις παραλλαγές για να αποκομίσει κέρδη αγοράζοντας σε χαμηλότερη τιμή σε μια αγορά και πουλώντας το αμέσως σε υψηλότερη τιμή σε άλλη αγορά.
  1. Ρομπότ που ακολουθεί τις τάσεις: Αυτό το Bot παρακολουθεί και αναλύει την ορμή ενός περιουσιακού στοιχείου Crypto και είτε εκτελεί εντολή αγοράς είτε πώλησης. Εάν ο δείκτης προβλέπει αύξηση της τιμής, το Bot εισέρχεται σε μια θέση long (αγοράζοντας το). Εάν ο δείκτης προβλέπει πτώση της τιμής, το Bot εισάγει παρομοίως μια short θέση (πώλησή του).
  1. Market-Making Bot: Αυτό το Bot δημιουργεί πολλές εντολές αγοράς και πώλησης προκειμένου να αποκομίσει κέρδη ως «διαπραγματευτής αγοράς» που πουλά και στις δύο πλευρές του βιβλίου παραγγελιών. Για να αποκομίσει κέρδος, το bot που διαπραγματεύεται την αγορά κάνει μια εντολή αγοράς σε τιμή οριακά χαμηλότερη από το κόστος του περιουσιακού στοιχείου κρυπτογράφησης και μια εντολή πώλησης σε οριακά υψηλότερη τιμή. Εάν εκπληρωθούν και οι δύο παραγγελίες, προκύπτει κέρδος.
  1. Bots δανεισμού νομισμάτων: Ένας από τους τρόπους για να βγάλετε κέρδος είναι να δανείζετε νομίσματα σε εμπόρους περιθωρίου που αποπληρώνουν με τόκο. Αυτό το bot βοηθά στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας δανεισμού εκμεταλλευόμενοι το καλύτερο επιτόκιο και εκμεταλλευόμενοι πιθανές αυξήσεις στις επιλογές δανεισμού.
  1. Portfolio-Automation Bots: Αυτό το bot βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν ένα χαρτοφυλάκιο Crypto με βάση τις επενδυτικές προτιμήσεις τους αντί να συναλλάσσονται ενεργά για αυτούς.

Θα κάνουμε μια λεπτομερή ανασκόπηση των κορυφαίων Crypto trading botείναι στην αγορά σήμερα. Για αυτήν την ολοκληρωμένη ανασκόπηση, λαμβάνουμε υπόψη όλους τους σημαντικούς παράγοντες και στοιχεία αυτών των bot συναλλαγών. Περιλαμβάνουν το επίπεδο πολυπλοκότητας, τα χαρακτηριστικά του bot, την τεχνολογία του bot συναλλαγών, τα μέτρα ασφαλείας, τη φήμη της ομάδας, τη νομική υποστήριξη ή άδεια χρήσης, την τιμολόγηση, την υποστήριξη/κοινότητα συναλλαγών, τις συνδεδεμένες ανταλλαγές, την ευκολία χρήσης, τα σχόλια των χρηστών και την κερδοφορία μέχρι στιγμής .

  1. COINRULE
  1. Εισαγωγή

Coinrule είναι ένας έξυπνος βοηθός που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους που εμπορεύονται κρυπτονομίσματα να δημιουργούν bot συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται να προγραμματίσουν ούτε μια γραμμή κώδικα. Είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο που επιτρέπει στους χρήστες να αυτοματοποιούν πλήρως τη διαδικασία συναλλαγών τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκομίζουν κέρδη από την αγορά κρυπτονομισμάτων ακόμα και όταν κοιμούνται. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εργαλεία συναλλαγών ή να επιλέξουν από τα πάνω από 150 δοκιμασμένα πρότυπα συναλλαγών που έχουν στη διάθεσή τους. Coinrule μπορεί να περιγραφεί ως «εργαλειοθήκη Crypto lego», όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν πολλαπλές στρατηγικές συναλλαγών, να τις εφαρμόσουν και να παρακολουθήσουν την απόδοσή τους με την πάροδο του χρόνου.

  1. Επίπεδο πολυπλοκότητας

Coinrule έχει μια πολύ εύχρηστη διεπαφή καθώς κατασκευάστηκε με γνώμονα τους απλούς εμπόρους. Η διεπαφή χρήστη είναι πολύ διαισθητική, έτσι ώστε οι αρχάριοι να μπορούν εύκολα να καταλάβουν πώς να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να αυτοματοποιήσουν τις συναλλαγές τους. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί μια πολύ εύκολη αρχή: Την αρχή «If-this-then-that» μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν τις στρατηγικές συναλλαγών τους με βάση ορισμένες προκαθορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα, «Εάν η τιμή του Bitcoin αυξηθεί κατά 3% και ο όγκος αυξηθεί κατά 5% μέσα σε 3 ώρες, αγοράστε 500 $ BTC με το πορτοφόλι μου USDC». 

Η χρήση δηλώσεων υπό όρους απομυθοποιεί πραγματικά την πολυπλοκότητα του καθορισμού κανόνων συναλλαγών και καθιστά την πλατφόρμα φιλική προς τον χρήστη για αρχάριους, κανονικούς εμπόρους και χομπίστες.

  1. Τεχνολογία Trading Bot (Δυνατότητες)
  • Αρχή Αν-Αυτό-Τότε Αυτό (προϋποθέσεις και ενέργειες): Η πλατφόρμα λειτουργεί χρησιμοποιώντας την αρχή IFTTT. Ένα σύστημα μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να θέσουν ορισμένες προϋποθέσεις, οι οποίες όταν πληρούνται, πραγματοποιούν μια συγκεκριμένη ενέργεια. Ένας χρήστης μπορεί να επιλέξει από έναν αριθμό ενεργειών, όπως ώρα, συμβάντα, κ.λπ. Στο τμήμα συνθηκών, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από νομίσματα που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο πορτοφόλι του χρήστη στο χρηματιστήριο ή οποιοδήποτε κέρμα πληροί συγκεκριμένα κριτήρια. Στη συνέχεια, ο χρήστης επιλέγει από έναν αριθμό προσαρμόσιμων επιλογών και κανόνων προτύπων. Στο επόμενο βήμα, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει πολλαπλές ενέργειες αγοράς και πώλησης ανάλογα με τις προτιμήσεις, την επιλογή και τη στρατηγική. 

Χειριστές όπως «And then», «Or» κ.λπ. δίνουν στο χρήστη πρόσθετους ελέγχους.

  • Στρατηγικές συναλλαγών: Υπάρχουν 10,000+ στρατηγικές στις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες Coinrule που κυμαίνονται από Δολάριο-Κόστος-Μέσος όρος έως παρακολούθηση τάσεων, πολλαπλές απώλειες στοπ, Αγορά της πτώσης, αποκομιδή κέρδους, διαπραγμάτευση Golden Cross, διαπραγμάτευση εύρους, scalping και ούτω καθεξής. Coinrule παρέχει επίσης περισσότερα από 150+ πρότυπα συναλλαγών από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες. Αυτά τα προκατασκευασμένα πρότυπα ταξινομούνται με βάση την πολυπλοκότητα και τις επενδυτικές προτιμήσεις τους, π.χ. προστασία, μεγιστοποίηση, μακροπρόθεσμη, βραχυπρόθεσμη, επανεξισορρόπηση κ.λπ.
  • Ανταλλαγή επίδειξης: Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους κανόνες τους πριν τους κυκλοφορήσουν ζωντανά για να καθορίσουν πόσο επιτυχημένοι θα ήταν. Η ανταλλαγή επίδειξης χρησιμοποιεί δεδομένα σε πραγματικό χρόνο απευθείας από το Binance. Όλοι οι χρήστες έχουν ουσιαστικά κατανεμηθεί με 10 BTC και 100 ETH και έχουν την ευκαιρία να εκτελέσουν ορισμένους κανόνες στην πλατφόρμα επίδειξης και να δουν πώς να δομήσουν τους κανόνες με τον καλύτερο τρόπο για να αποκομίσουν κέρδη.
  1. Μέτρα ασφαλείας

Coinrule κάνει το επιπλέον μίλι για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ασφάλεια των Χρηστών και των πληροφοριών τους. Τα διάφορα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή από Coinrule συμπεριλαμβάνω:

  • Coinrule δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης στους λογαριασμούς ανταλλαγής χρηστών. Δεν ζητούν τα ιδιωτικά κλειδιά των χρηστών ή την άμεση πρόσβαση στα κρυπτογραφικά πορτοφόλια τους για να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα.
  • Coinrule χρησιμοποιεί κλειδιά API για σύνδεση σε ανταλλακτήρια. Coinrule αποθηκεύει τα κλειδιά σε κρυπτογραφημένη μορφή (κρυπτογράφηση AES 256 bit), κρυπτογραφημένη με ειδικά ιδιωτικά κλειδιά που δημιουργούνται για κάθε χρήστη ξεχωριστά. Αυτά τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται σε αποσπασμένη αποθήκευση δεδομένων, η οποία είναι επίσης κρυπτογραφημένη με AES-256. 
  • Coinrule χρησιμοποιεί επίσης κρυπτογράφηση δεδομένων κατά τη μεταφορά, πράγμα που σημαίνει ότι όλη η επικοινωνία κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας TLS 1.2 ή νεότερη έκδοση. Ως ένα άλλο επίπεδο προστασίας από DDoS και άλλες παραλλαγές επιθέσεων, η ομάδα χρησιμοποιεί το Cloudflare CDN
  • Από την πλευρά της πληρωμής, Coinrule δεν επεξεργάζεται απευθείας πληρωμές καθώς χρησιμοποιούν το Checkout.com ως συνεργάτη διεκπεραίωσης πληρωμών. Όλες οι συναλλαγές επισημαίνονται ως συναλλαγές που ξεκινούν από τον έμπορο (MIT), κάτι που σημαίνει ότι όλα τα στοιχεία πληρωμής και τα προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία των πελατών είναι εμπιστευτικά. 
  • Coinrule επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) ως ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας από τους χάκερ.
  1. Η φήμη της ομάδας

Coinrule ιδρύθηκε το 2018 και διευθύνεται από τους Gabriele Musella, Oleg Giberstein και Zdenek Hofler, οι οποίοι έχουν πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον τραπεζικό τομέα, τα προϊόντα, τη χρηματοοικονομική τεχνολογία, το σχεδιασμό εμπειρίας χρήστη και την πλήρη ανάπτυξη τεχνολογίας. Έχουν δημιουργήσει στο παρελθόν εταιρείες και ανακάλυψαν τις ευκαιρίες εμπορίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων με την πάροδο των ετών. Coinrule είναι μια startup που υποστηρίζεται από το Y Combinator και έχει συγκεντρώσει πρόσφατα ένα Seed Round που περιελάμβανε αξιόλογους επενδυτές όπως ιδρυτές των Twitch, Kayak.com, Fitbit και διάφορα funds. 

  1. Νομική υποστήριξη/Άδεια

Coinrule είναι μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που έχει συσταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο με αριθμό εταιρείας 11265766. Coinrule είναι επίσης εγγεγραμμένος στην Αρχή Οικονομικής Συμπεριφοράς του ΗΒ.

  1. Τιμοκατάλογος

Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα τιμολόγησης από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες. 

Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι δωρεάν αλλά περιορισμένο, επιτρέποντας στους χρήστες μόνο να συναλλάσσονται με 3,000 $ το μήνα. Οι χρήστες λαμβάνουν έναν περιορισμένο αριθμό δεικτών γύρω από τους οποίους μπορούν να δημιουργήσουν τους κανόνες τους.

Ακολουθεί το πρόγραμμα Hobbyist, το οποίο κοστίζει 29.99 $ ανά μήνα εάν αγοράζετε σε ετήσια βάση. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν συναλλαγές έως και 300,000 $ το μήνα και να χρησιμοποιούν περισσότερους τεχνικούς δείκτες με την επιλογή προσθήκης δύο ανταλλαγών στους λογαριασμούς τους.

Ακολουθεί το πρόγραμμα Trader, το οποίο κοστίζει 59.99 $ ανά μήνα με όγκο συναλλαγών έως και 3 εκατομμύρια $ το μήνα. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε όλες τις στρατηγικές προτύπων, μπορούν να συνδέσουν τρεις ανταλλαγές και να λάβουν μηνιαία εκπαίδευση μία προς μία.

Το τελικό σχέδιο είναι το πρόγραμμα Pro στα 449.99 $ ανά μήνα. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε απεριόριστο αριθμό ανταλλαγών και να δημιουργήσουν 50 κανόνες εν κινήσει. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του σχεδίου είναι ο αποκλειστικός διακομιστής με εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες εκτέλεσης που μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους εμπόρους μεγαλύτερου όγκου που θέλουν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές πιο γρήγορα.

  1. Υποστήριξη συναλλαγών/Κοινότητα

Coinrule έχει υποστήριξη 24/7 μέσω της διεπαφής συνομιλίας για τεχνική βοήθεια και βοήθεια με την πλοήγηση στην πλατφόρμα. Επίσης, προσφέρουν στους χρήστες εξατομικευμένη υποστήριξη και οργανώνουν περιοδικά κλήσεις με τους χρήστες για να τους δίνουν καλύτερη κατανόηση της πλατφόρμας, βοηθώντας τους να βελτιστοποιήσουν τις στρατηγικές τους. Έχουν ειδικούς εσωτερικών συναλλαγών που είναι πάντα διαθέσιμοι για να προτείνουν στρατηγικές σε αρχάριους και να βοηθήσουν τους χρήστες να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις στρατηγικές τους. Coinrule έχει επίσης μια κοινότητα τηλεγραφημάτων όπου επαγγελματίες έμποροι και αρχάριοι αλληλεπιδρούν και μοιράζονται στρατηγικές.

Διατίθεται μια βάση γνώσεων με πολλούς πόρους για χρήστες και όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα και να βελτιώσουν τις συναλλαγές τους.

  1. Συνδεδεμένα Χρηματιστήρια

Coinrule υποστηρίζει περισσότερες από δέκα διαφορετικές ανταλλαγές: Binance, Binance.US, Binance Futures, Coinbase Pro, Okex, HitBTC, Bitstamp, Bitpanda Pro, Kraken, Bitfinex, Liquid, Bitmex

2. ΜΠΟΤΣΦΟΛΙΟ

  1. Εισαγωγή

Το Botsfolio είναι ένα Crypto trading bot που βοηθά τους εμπόρους να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το χαρτοφυλάκιο συναλλαγών Crypto. Το Botsfolio χρησιμοποιεί την ίδια τεχνική για τη διαχείριση κρυπτογράφησης όπως θα έκανε ένας διαχειριστής Hedgefund. Δημιουργούν αυτόματα χαρτοφυλάκια συναλλαγών για τους χρήστες με βάση την όρεξή τους για ρίσκο, με στόχο την προστασία της επένδυσής τους από την αστάθεια της αγοράς κρυπτογράφησης. Δημιουργούν βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές συναλλαγών για να βοηθήσουν στην επίτευξη διαφοροποίησης. Αυτό το bot συναλλαγών είναι κυρίως για αρχάριους που ανησυχούν για τη διαχείριση κινδύνου.

  1. Επίπεδο πολυπλοκότητας

Το Botsfolio κατασκευάστηκε με γνώμονα τους μη επαγγελματίες εμπόρους. Οι χρήστες του Botsfolio δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τον καθορισμό στρατηγικών ή κανόνων, καθώς η πλατφόρμα αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο των συναλλαγών για τους χρήστες με βάση τους επενδυτικούς τους στόχους και την όρεξη για ρίσκο. 

  1. Τεχνολογία Trading Bot (Δυνατότητες)

Bots: Το Botsfolio χρησιμοποιεί έναν αριθμό ρομπότ για να εκτελέσει διαφορετικά σύνολα στρατηγικών, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν

  1. Scalper Bots: Αυτό το bot βοηθά στην απόκτηση γρήγορων κερδών όταν υπάρχει μια μικρή κίνηση στην τιμή
  2. Long Bots: Αυτό το bot βοηθά στην εκτέλεση μακροπρόθεσμων στρατηγικών συσσώρευσης που απαιτούνται για τη δημιουργία χαρτοφυλακίων χρηστών
  3. Trend Bots: Αυτό το bot αναζητά σαφείς κινήσεις τιμών. Στη συνέχεια πραγματοποιεί συναλλαγές όταν η αγορά είναι σε σαφή τάση.

Στρατηγικές Trading: Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, το Botsfolio δίνει στους χρήστες ένα ερωτηματολόγιο μέσω του οποίου καθορίζουν ποιες στρατηγικές συναλλαγών θα ήταν ιδανικές με βάση το επιθυμητό αποτέλεσμα και την όρεξη για ρίσκο. Μερικές από αυτές τις στρατηγικές συναλλαγών περιλαμβάνουν:

  1. Επενδυτική στρατηγική αξίας: Πρόκειται για μια στρατηγική μακροπρόθεσμης επένδυσης και μέτριου κινδύνου. Εδώ, το 80% της επένδυσης κατανέμεται σε περιουσιακά στοιχεία υψηλής απόδοσης, ενώ το υπόλοιπο 20% κατανέμεται σε περιουσιακά στοιχεία ανάπτυξης. Το bot αγοράζει περιουσιακά στοιχεία σε αξία χαμηλότερη από την εγγενή αξία.
  2. Στρατηγική συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης: Εδώ, το 100% των περιουσιακών στοιχείων κατανέμεται σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Πρόκειται για μια επένδυση υψηλού κινδύνου με δυνατότητες υψηλών αποδόσεων.
  3. Επένδυση για σταθερό εισόδημα: Το Botsfolio παρέχει έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου στους χρήστες που τους επιτρέπει να κερδίζουν τόκους με επιτόκιο από 6% έως 8% χρησιμοποιώντας ως εγγύηση USDT.
  1. Μέτρα ασφαλείας

Το Botsfolio χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένα API, για σύνδεση με τους λογαριασμούς ανταλλαγής χρηστών. Η πλατφόρμα δεν έχει άμεση πρόσβαση στα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία των χρηστών ούτε έχουν δικαίωμα ανάληψης ή μεταφοράς περιουσιακών στοιχείων. Οι χρήστες διατηρούν τον πλήρη έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων και μπορούν να επιλέξουν να αποσυρθούν ανά πάσα στιγμή.

  1. Η φήμη της ομάδας

Ο Jay Sharma, με την εμπειρία του στον χώρο της κρυπτογράφησης, ίδρυσε το Botsfolio το 2020.

  1. Νομική υποστήριξη/Άδεια

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ή οποιαδήποτε οικονομική άδεια.

  1. Τιμοκατάλογος

Η τιμολόγηση του Botfolio εξαρτάται από την αξία συναλλαγών που έχουν οι χρήστες ανά χρόνο. Υπάρχουν 4 επίπεδα με διαφορετικά εύρη αξίας συναλλαγών. Εκτός από αυτό, χρεώνουν μια σταθερή τριμηνιαία προμήθεια απόδοσης 15% επί των κερδών. 

Βαθμίδα 1: Για αξίες χαρτοφυλακίου 1,000$-3,000$, οι χρήστες χρεώνονται 5$ το μήνα + 15% τριμηνιαία αμοιβή απόδοσης επί των κερδών

Βαθμίδα 2: Για αξίες χαρτοφυλακίου 3,000$-10,000$, οι χρήστες χρεώνονται 10$ το μήνα + 15% τριμηνιαία προμήθεια απόδοσης επί των κερδών.

Βαθμίδα 3: Για αξίες χαρτοφυλακίου 10,000$-50,000$, οι χρήστες χρεώνονται 15$ το μήνα + 15% τριμηνιαία προμήθεια απόδοσης επί των κερδών.

Βαθμίδα 4: Για αξίες χαρτοφυλακίου 50,000$-100,000$, οι χρήστες χρεώνονται 20$ το μήνα + 15% τριμηνιαία προμήθεια απόδοσης επί των κερδών.

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής της πλατφόρμας είναι Ethereum, Bitcoin, Litecoin, BitcoinCash.

  1. Υποστήριξη συναλλαγών/Κοινότητα

Εάν οι χρήστες έχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα κατά τη χρήση της πλατφόρμας, μπορεί να σταλεί ένα email για υποστήριξη στη διεύθυνση που αναφέρεται στον ιστότοπο του Botsfolio.

  1. Συνδεδεμένα Χρηματιστήρια

Το bot συναλλαγών υποστηρίζει μόνο μία ανταλλαγή: το Binance

3. ΤΡΑΛΙΤΕΙΑ

  1. Εισαγωγή

Το Trality είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών που επιτρέπει στους εμπόρους να δημιουργήσουν τα bot συναλλαγών τους από την αρχή ή να χρησιμοποιήσουν ήδη υπάρχοντες κανόνες στην πλατφόρμα. Το Trality είναι για έμπειρους, προχωρημένους εμπόρους και επίσης περιστασιακούς εμπόρους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν αλγοριθμικές συναλλαγές για να αποκομίσουν κέρδος. Το Trality διαθέτει έναν επεξεργαστή κώδικα Python Bot για να επιτρέπει στους χρήστες python να δημιουργούν τα bot τους. Για λιγότερο προχωρημένους χρήστες που δεν ξέρουν πώς να κωδικοποιούν, έχουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας κανόνων.

  1. Επίπεδο πολυπλοκότητας

Το Trality διαθέτει ένα μινιμαλιστικό και εύχρηστο UI/UX για τους χρήστες. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του είναι τα καλύτερα κατάλληλα για προχωρημένους εμπόρους, αλλά το πρόγραμμα δημιουργίας κανόνων του μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα με λιγότερες γνώσεις στις συναλλαγές κρυπτογράφησης.

  1. Τεχνολογία Trading Bot (Δυνατότητες)
  • Επεξεργαστής κώδικα Python

Το Trality παρέχει στους χρήστες έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή κώδικα python που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία bots από την αρχή και τη σύνταξη των δικών τους στρατηγικών. Αυτό είναι χρήσιμο για προχωρημένους εμπόρους που έχουν γνώση της γλώσσας προγραμματισμού. Ο επεξεργαστής κώδικα περιλαμβάνει μερικές δημοφιλείς βιβλιοθήκες όπως NumPy, Pandas, Tulip κ.λπ.

  • Κατασκευαστής κανόνα

Για τους εμπόρους που δεν ξέρουν πώς να κωδικοποιούν, το Trality παρέχει το εργαλείο δημιουργίας κανόνων, το οποίο είναι μια διεπαφή που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τις στρατηγικές συναλλαγών τους μεταφέροντας και αποθέτοντας τεχνικούς δείκτες. Αυτό το εργαλείο δημιουργίας κανόνων καθιστά δυνατή τη δημιουργία στρατηγικών χρησιμοποιώντας τη λογική Boole.

  • Back Testing 

Το Trality διαθέτει μια λειτουργία backtesting που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν διαφορετικούς κανόνες σε σχέση με ιστορικά δεδομένα για να βεβαιώσουν την απόδοσή τους πριν αποφασίσουν να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

  1. Μέτρα ασφαλείας

Η Trality χρησιμοποιεί API για σύνδεση με ανταλλακτήρια χρηστών Δεν έχουν δικαιώματα άμεσης πρόσβασης ή ανάληψης στα κεφάλαια κρυπτογράφησης των χρηστών. Επίσης, οι πληροφορίες των χρηστών είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο, επομένως κανείς δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε οποιαδήποτε προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία οποιουδήποτε χρήστη.

  1. Η φήμη της ομάδας

Η Trality ιδρύθηκε το 2019 από τους Moritz Putzhammer και Christopher Helf που έχουν εξειδίκευση στα Οικονομικά και τη Μηχανική μάθηση αντίστοιχα.

  1. Νομική υποστήριξη/Άδεια

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγγραφές ή οποιαδήποτε οικονομική άδεια.

  1. Τιμοκατάλογος

Το Trality έχει ένα σχέδιο τεσσάρων επιπέδων από το οποίο οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν

  1. ΠΙΟΝΙ: Αυτό είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα. Παρέχει στους χρήστες μέγιστο μηνιαίο όγκο συναλλαγών 5,000 €, 1 live bot, 1 εικονικό bot και διατήρηση αρχείων καταγραφής για 1 εβδομάδα.
  2. ΙΠΠΟΤΗΣ: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 9.99 €/μήνα. Οι χρήστες έχουν μηνιαίο όγκο συναλλαγών 25,000 €, 2 ζωντανά bots, 2 εικονικά bots και διατήρηση αρχείων καταγραφής για 1 μήνα.
  3. ΚΟΡΩΝΗ: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 39.99 €. Παρέχει στους χρήστες μέγιστο μηνιαίο όγκο συναλλαγών 250,000 €, 5 ζωντανά bots, 5 εικονικά bots και διατήρηση αρχείων καταγραφής για 6 μήνες.
  4. QUEEN: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 59.99 €. Παρέχει στους χρήστες απεριόριστο όγκο συναλλαγών, 10 ζωντανά bots, 10 εικονικά bots και απεριόριστη διατήρηση αρχείων καταγραφής.
  1. Υποστήριξη συναλλαγών/κοινότητα

Η Trality διαθέτει μια ενεργή σελίδα τηλεγραφήματος για την κοινότητα εμπόρων/επενδυτών της. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να λαμβάνουν υποστήριξη συναλλαγών από τη συνομιλία υποστήριξης τηλεγραφήματος του Trality.

  1. Συνδεδεμένα Χρηματιστήρια

Το Trality υποστηρίζει τα ακόλουθα Exchanges: Binance, Coinbase Pro, Bitpanda Pro και Kraken.

4. MUDREX

  1. Εισαγωγή

Το Mudrex είναι μια αυτοματοποιημένη επενδυτική πλατφόρμα κρυπτογράφησης που επιτρέπει στους χρήστες να επενδύουν είτε σε στρατηγικές που δημιουργούνται από εμπόρους, είτε να χρησιμοποιούν προκατασκευασμένα πρότυπα ή να δημιουργούν το σύστημά τους. Με το Mudrex, είτε χρησιμοποιείτε τα ρομπότ που βασίζονται σε δείκτες είτε δημιουργείτε ένα ρομπότ από την αρχή, είτε χρησιμοποιείτε ρομπότ που έχουν κατασκευαστεί από άλλους εμπόρους.

  1. Επίπεδο πολυπλοκότητας

Η Mudrex έχει καταβάλει προσπάθειες για να διασφαλίσει ότι οι αρχάριοι έμποροι με μηδενική γνώση κωδικοποίησης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το bot τους με επιτυχία και να αποκομίσουν κέρδη. Το πρόγραμμα δημιουργίας κανόνων βασίζεται σε μια οπτική λογική μπλοκ για τη σύνδεση των διαφορετικών τμημάτων του συστήματος συναλλαγών. Κάθε μπλοκ μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη. 

  1. Τεχνολογία/ χαρακτηριστικά bot
  2. Εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης: Οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν τις στρατηγικές συναλλαγών τους χρησιμοποιώντας το εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης που διατίθεται από τη Mudrex.
  1. Δοκιμαστικών ελέγχων: Το Mudrex δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκ των υστέρων τις στρατηγικές συναλλαγών τους σε σχέση με ιστορικά δεδομένα για να επιβεβαιώσουν πόσο αποτελεσματικό ή αναποτελεσματικό θα ήταν πριν το κυκλοφορήσουν ζωντανά. Η δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης το κάνει κάπως πιο εύκολο.
  1. Στρατηγικές προτύπων: Το Mudrex έχει 7 κύριες στρατηγικές συναλλαγών από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες. Περιλαμβάνουν τα Ichimoku, Simple MA Crossover, Directional Movement δείκτη, τη στρατηγική Bear Hangingman, Aaron Oscillator στρατηγική, Bollinger Bands και Stable Coin Oscillator.
  1. Βαθμολογία απόδοσης: Για να βοηθήσει τους χρήστες να επιλέξουν ένα καλό ρομπότ που ταιριάζει στην όρεξη για κινδύνους και ανταμοιβή, το Mudrex παρέχει βαθμολογία απόδοσης που κυμαίνεται από 0 έως 10. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερος είναι ο κίνδυνος και η ανταμοιβή για τη στρατηγική. Οι βαθμολογίες κάτω ή ίσες με 4 θεωρούνται κακές, το 5-7 θεωρείται μέτριο ενώ το 8 και πάνω θεωρείται καλό.
  1. Μέτρα ασφαλείας

Το Mudrex αποθηκεύει όλες τις σημαντικές πληροφορίες χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES-256 σε επίπεδο τράπεζας. Όλη η κίνηση API είναι ασφαλής και περνά μέσω SSL και χρησιμοποιεί TLS 1.2 για να αποτρέψει τρίτα μέρη από την υποκλοπή της σύνδεσής σας.

  1. Η φήμη της ομάδας

Η Mudrex ιδρύθηκε από τον Edul Patel, τον Alankar Saxena και τον Prince Arora, οι οποίοι έχουν εμπειρία στη δημιουργία προηγούμενων startups και στην εργασία στον χρηματοοικονομικό τομέα. Το Mudrex είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών που υποστηρίζεται από το Y CoCombinator.

  1. Νομική υποστήριξη/Άδεια

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ή οποιαδήποτε οικονομική άδεια.

  1. Τιμοκατάλογος

Το Mudrex λειτουργεί ένα δωρεάν βασικό πρόγραμμα και ένα πρόγραμμα επί πληρωμή premium. Στο δωρεάν πρόγραμμα, ένας χρήστης μπορεί να μεταβεί ζωντανά με κανόνες, αλλά έχει όριο επένδυσης 500 $. Ωστόσο, κατά την εγγραφή σας σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή premium, το οποίο είναι 19 $ μηνιαίως, το δωρεάν δωρεάν όριο επεκτείνεται στα 2,500 $.

Με την επίτευξη του ορίου των 2,500 $ στο πρόγραμμα επί πληρωμή, οι χρήστες χρεώνονται με επενδυτική προμήθεια 0.5% επί του ποσού που επενδύουν σε στρατηγικές μέσω της πλατφόρμας του Mudrex με την πάροδο του χρόνου.

  1. Υποστήριξη συναλλαγών/κοινότητα

Είναι επιλεκτικά σε ποια προγράμματα έχουν πρόσβαση στην εξυπηρέτηση πελατών. Για παράδειγμα, το τυπικό πρόγραμμα μπορεί να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών μόνο μέσω email/Discord. Έχουν επίσης μια κοινότητα τηλεγραφημάτων για τους χρήστες τους. Ωστόσο, υπάρχει μια ολοκληρωμένη λίστα απαντημένων ερωτήσεων στη σελίδα υποστήριξής τους που είναι χρήσιμη για τους χρήστες.

  1. Συνδεδεμένα Χρηματιστήρια

Το Mudrex υποστηρίζει 6 ανταλλαγές: Binance, Okex, Coinbase Pro, Bitmex, Bybit και Deribit.

5. Γαρίδες

  1. Εισαγωγή

Η γαρίδα είναι α crypto trading bot πλατφόρμα που παρέχει αυτοματοποιημένη διαχείριση χαρτοφυλακίου και λειτουργίες κοινωνικών συναλλαγών στους χρήστες. Το Shrimpy επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με τα χρηματιστήρια τους και να αυτοματοποιούν τις συναλλαγές τους. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να αντιγράφουν αυτόματα τους εμπόρους κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα Shrimpy. 

  1. Επίπεδο πολυπλοκότητας

Το Shrimpy έχει μια εύχρηστη διεπαφή, καθώς είναι αρκετά εύκολο για τους χρήστες, ειδικά για αρχάριους, να πλοηγηθούν και να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα που βασίζεται στο web.

  1. Τεχνολογία Bot (Δυνατότητες)
  • Διαχείριση χαρτοφυλακίου: Η Shrimpy επιτρέπει στους χρήστες της να διαχειρίζονται τα χαρτοφυλάκιά τους αξιοποιώντας καθιερωμένες στρατηγικές χρηστών, δημιουργώντας άλλες στρατηγικές και αυτοματοποιώντας τα χαρτοφυλάκια τους. Το Shrimpy βοηθά στην αυτοματοποίηση της διαχείρισης χαρτοφυλακίου, επιτρέποντας πράγματα όπως η εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου, η διακοπή απώλειας, ο μέσος όρος κόστους σε δολάρια κ.λπ.
  • κοινωνική Trading: Αυτό επιτρέπει στους χρήστες τους να παρακολουθούν και να ακολουθούν τις στρατηγικές πιο καθιερωμένων εμπόρων. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να αναζητήσουν τους κορυφαίους εμπόρους και ηγέτες κρυπτονομισμάτων και να παρακολουθήσουν τις συναλλαγές τους. Αυτοί οι ηγέτες σε αντάλλαγμα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα για τις αντιγραμμένες συναλλαγές.
  • Δοκιμαστικών ελέγχων: Για να μπορούν οι χρήστες να έχουν το καλύτερο δυνατό για τις προσαρμοσμένες στρατηγικές τους, υπάρχει μια δυνατότητα εκ των υστέρων δοκιμής για να δείτε πώς θα αποδίδουν οι στρατηγικές σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να επαναλάβουν μέχρι να επιτύχουν την τέλεια κατανομή του χαρτοφυλακίου τους.
  1. Μέτρα ασφαλείας

Το Shrimpy διασφαλίζει την ασφάλεια μέσω της χρήσης κλειδιών API. Κάθε κλειδί API κρυπτογραφείται με ασφάλεια και αποθηκεύεται χρησιμοποιώντας επικυρωμένες μονάδες ασφαλείας υλικού (HSMs) με FIPS 140-2 για την προστασία της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των κλειδιών API ανταλλαγής. Το Shrimpy απαιτεί μόνο τη δυνατότητα ανάγνωσης δεδομένων και πραγματοποίησης συναλλαγών, επομένως δεν είναι δυνατή η άμεση πρόσβαση ή η κατάργηση των κεφαλαίων των χρηστών από το χρηματιστήριο. Οι χρήστες ενθαρρύνονται επίσης να χρησιμοποιούν υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για την περαιτέρω ασφάλεια των λογαριασμών τους. 

  1. Η φήμη της ομάδας

Η Shrimpy ιδρύθηκε το 2018 από τους Michael McCarty και Matthew Wesley.

  1. Νομική υποστήριξη/Άδεια

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ή οποιαδήποτε οικονομική άδεια.

  1. Τιμοκατάλογος

Η Shrimpy έχει ένα σχέδιο τιμολόγησης τριών επιπέδων. Περιλαμβάνουν:

  1. μίζα: Αυτό κοστίζει 15 $ το μήνα και απευθύνεται σε όσους ξεκινούν να επενδύουν. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν 5 λογαριασμούς ανταλλαγής και 3 χαρτοφυλάκια ανά λογαριασμό ανταλλαγής. 
  1. Επαγγελματισμός: Αυτό κοστίζει 63 $ το μήνα και απευθύνεται σε χρήστες που χρειάζονται εις βάθος έλεγχο της επένδυσής τους. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν 10 λογαριασμούς ανταλλαγής και 5 χαρτοφυλάκια ανά λογαριασμό ανταλλαγής.
  1. Εταιρεία: Αυτό κοστίζει 299 $ το μήνα και απευθύνεται σε εταιρείες που αναζητούν διαχείριση χαρτοφυλακίου σε επίπεδο επιχείρησης. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν 25 λογαριασμούς ανταλλαγής και 10 χαρτοφυλάκια ανά λογαριασμό ανταλλαγής.
  1. Υποστήριξη συναλλαγών/κοινότητα

Το Shrimpy έχει ένα email υποστήριξης με το οποίο οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν σε περίπτωση τυχόν προβλημάτων. Διαθέτει επίσης μια λεωφόρο υποστήριξης κοινότητας Youtube, Reddit και Discord για τους χρήστες.

  1. Συνδεδεμένα Χρηματιστήρια

Το Shrimpy συνδέεται με τα ακόλουθα ανταλλακτήρια: Kucoin, Binance, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, Binance.us, Kraken, Poloniex, Gemini, Bibox, Bitmart, Huobi Global, HitBTC, Okex, Bitstamp, Bitfinex