Crypto Automated Trading

Προσοχή στο κενό

Bitcoin CME Futures (CME:BTC1!)

Η αγορά πάντα καλύπτει τα κενά.

Τα κενά δεν είναι συνηθισμένα στην αγορά κρυπτογράφησης. Αλλά όπως Bitcoin κερδίσει την επικρατούσα υιοθέτηση και περισσότερα επενδυτικά οχήματα θα εισαχθούν σε παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές αγορές, αυτά τα στοιχεία μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο κινείται η τιμή του. Τα κενά σηματοδοτούν ισχυρές ανατροπές τιμών και δείχνουν σε κατάλληλα επίπεδα τιμών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι έμποροι υποστήριξη και την αντίσταση .

Το διάγραμμα δείχνει το Bitcoin μελλοντική τιμή όπως διαπραγματευόταν στο Επέκταση CM . Το χάσμα γύρω στα $60,000 τον Απρίλιο σηματοδότησε την κορυφή της τοπικής τιμής. Η τιμή επανεξετάστηκε αμέσως μετά στο ίδιο επίπεδο, και όταν απέτυχε να ξεσπάσει, η τάση έχασε την ισχύ και αντιστράφηκε.

Το ίδιο συμβαίνει αυτές τις μέρες, το αντίστροφο. Μετά το σπάσιμο από πάνω, σπρώχνοντας Bitcoin σε ένα νέο συνεχώς υψηλό, η τιμή υποχώρησε για να ελέγξει ξανά την εμπιστοσύνη των αγοραστών. Εάν η τιμή παραμείνει, ο δρόμος προς τα 100,000 $ θα είναι πιο ομαλή.

Κάνε υπομονή. Το διάγραμμα περιλαμβάνει επίσης τα άλλα τρία σχετικά κενά στην αγορά. Λάβετε υπόψη σας ως καθοδήγηση για να τοποθετήσετε τις απώλειες στοπ. Μπόνους γεγονός, το BTC ETF ανεβάζει ήδη σημαντικά τις συναλλαγές τόμος , καθιστώντας αυτό το γράφημα πάντα πιο σημαντικό από εδώ και στο εξής.