Crypto Automated Trading

Trick or Θεραπεία

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

Το Halloween είναι εκείνη η περίοδος του χρόνου που οι δρόμοι είναι γεμάτοι με φαντάσματα και τέρατα. Με μια πιο προσεκτική ματιά, είναι απλώς παιδιά που ζητούν καραμέλες. Αν κοιτάξετε προσεκτικά την τελευταία «απόκοσμη» βουτιά του Bitcoin, θα βρείτε πολλά bullish στοιχεία επίσης.

Όπως αναμενόταν, η αγορά αναζητούσε μια επανάληψη της δοκιμής του πρώτου περιοχή υποστήριξης . Κατά τη διάρκεια μιας επανάληψης δοκιμής, το μέγεθος της κίνησης της τιμής έχει σημασία! Αυτή την εβδομάδα Bitcoin έπεσε κάτω από το ψυχολογικό επίπεδο των 60,000 $ μόνο και μόνο για να βρει άλλη υποστήριξη ακριβώς πάνω από την προηγούμενη περιοχή ενοποίησης.

Στη συνέχεια, η τιμή ανέκαμψε και πάλι πάνω από το επίπεδο ξεμπλοκαρίσματος. Αυτό το είδος δράσης τιμών συνεπάγεται ένα σταθερό ποσό αγοραστή και ζήτησης. Από την άλλη πλευρά, οι πωλητές μπορεί να μην ήταν ικανοποιημένοι από μια τόσο πενιχρή πτώση από το συνεχώς υψηλός. Εάν καταφέρουν να ωθήσουν την τιμή σε ένα νέο χαμηλότερο χαμηλό, αυτό θα οδηγήσει σε μια πιο σοβαρή μείωση που θα τους επιτρέψει να αγοράσουν ξανά σε πιο βολικές τιμές. Ο αγώνας είναι σε εξέλιξη και θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια περίοδο πλάγιων κινήσεων μεταξύ $57,000 και $64,000.

Τι γίνεται με τα Alts; Αναμφίβολα θα είναι αυτοί που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτό το σενάριο. Το ράλι των Altcoins μέσα BTC οι τιμές ξεκίνησαν ακριβώς στην κορυφή της τελευταίας σειράς του Bitcoin. Καθώς η τάση άρχισε να αποδυναμώνεται, οι επενδυτές και οι έμποροι επανέκαμψαν την κατανομή τους σε Alts.

Πόσο θα διαρκέσει αυτό το Alt-party; Ο χρόνος θα δείξει. Εν τω μεταξύ, αξίζει να συνεχίσετε να παρακολουθείτε Bitcoin Διάγραμμα κυριαρχίας σε σύγκριση με την τιμή του Bitcoin. Αυτός είναι ο μοναδικός καλύτερος δείκτης για να βελτιστοποιήσετε την κατανομή του χαρτοφυλακίου σας και να ενισχύσετε τις αποδόσεις σας σε περιόδους χαμηλότερες μεταβλητότητα .