Crypto Automated Trading

Life Of A Trader Series: A Chat with Travis, Crossfit Coach και Crypto Connoisseur

Καλωσορίσατε στο Coinrule's Life of a Trader Series. Σήμερα καθόμαστε με τον Τράβις, α Coinrule Ο χρήστης και ο προπονητής Crossfit έγιναν γνώστης κρυπτογράφησης. Αυτή η αποκλειστική συνέντευξη δείχνει πώς ο Travis χρησιμοποιεί αρχές πειθαρχίας, στρατηγικής και προσαρμοστικότητας για να περιηγηθεί στον δυναμικό κόσμο των αυτοματοποιημένων συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Travis, χαίρομαι που σε έχουμε ως τον πρώτο μας «Trader of the Month». Μπορείτε να ξεκινήσετε δίνοντάς μας μια σύντομη εισαγωγή για τον εαυτό σας, το ιστορικό σας και τον τρόπο με τον οποίο ξεκινήσατε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων;

T: Η τιμή είναι πραγματικά δική μου. Σας ευχαριστώ που ρίξατε τα φώτα της δημοσιότητας στο ταξίδι μου.

Αυτή τη στιγμή κατοικώ στην πολυσύχναστη μητρόπολη του Λονδίνου, αλλά κατάγομαι από τον Καναδά και μετακόμισα εδώ πριν από περίπου 6 χρόνια. Η καθημερινή μου δουλειά είναι στην πραγματικότητα προπονητής CrossFit και personal trainer, που είναι μια εντελώς διαφορετική βιομηχανία από το Crypto και το trading! Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλές μεταβιβάσιμες δεξιότητες που έχω μεταφέρει στις συναλλαγές—προσοχή στη λεπτομέρεια, αναγνώριση μοτίβων και ικανότητα αποκρυπτογράφησης πολύπλοκων συστημάτων—που με βοήθησαν στην είσοδό μου στις συναλλαγές.

Αρχικά μπήκα στο Crypto μέσω του Web 3 gaming! Με γοήτευσε η ιδέα της ιδιοκτησίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ειδών τυχερών παιχνιδιών και πιθανώς να αποκτήσω πρόσθετο εισόδημα παίζοντας. Καθώς όμως έψαχνα βαθύτερα, αναγνώρισα ότι η υποδομή για την απόκτηση αξιόπιστου εισοδήματος από τα τυχερά παιχνίδια βρισκόταν σε πολύ πρώιμα στάδια και πιθανότατα θα περάσουν χρόνια πριν μπορέσει να εξασφαλιστεί αξιόπιστο εισόδημα από αυτό. Κάτι που με οδήγησε στη διαπραγμάτευση Crypto day, αυτό παρείχε επίσης ένα μέσο για πρόσθετο εισόδημα, αλλά ήταν πολύ πιο προσιτό για να ξεκινήσετε.

Ταξίδι στο Crypto Trading

Κάθε έμπορος έχει μια μοναδική ιστορία για το ταξίδι του στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας και τι σας τράβηξε προς τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές;

T: Η αρχική ιστορία - εξίσου γοητεία και απογοήτευση. Όπως όλοι εμείς που ξεκινάμε τις συναλλαγές, φαίνεται σαν ένας τόσο εύκολος τρόπος για να βγάλετε χρήματα «αγοράζετε χαμηλά, πουλάτε ψηλά» και το αντίστροφο. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι ο ευκολότερος και πιο δύσκολος τρόπος για να κερδίσετε σταθερά χρήματα!

Ήταν πολύ απογοητευτικό στην αρχή να κερδίζω και να χάνω χωρίς να γνωρίζω το πλαίσιο ή τη βασική αιτία γιατί συνέβαινε, αυτό με οδήγησε σε ένα μακρύ ταξίδι προσωπικής εκπαίδευσης. Μελέτησα εκατοντάδες ώρες γραφημάτων, μελέτησα και έμαθα από κορυφαίους εμπόρους σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Εξάσκηση σε πάρα πολλά Coinrule κανόνες επίδειξης που μετράνε!

«Ήταν πολύ απογοητευτικό στην αρχή να κερδίζω και να χάνω χωρίς να γνωρίζω το πλαίσιο ή τη βασική αιτία γιατί συνέβαινε, αυτό με οδήγησε σε ένα μακρύ ταξίδι προσωπικής εκπαίδευσης».

Με την πάροδο του χρόνου, οι γνώσεις μου αυξήθηκαν και οδήγησαν σε μια καλά στρογγυλεμένη προοπτική σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς και των τιμών.

Η ελκυστικότητα των αυτοματοποιημένων συναλλαγών γεννήθηκε από απόλυτη ανάγκη. Η ταχυδακτυλουργία 60 ωρών εβδομαδιαίας εργασίας κατά την αναζήτηση ευκαιριών εμπορίου έγινε μη βιώσιμη. Αυτοματοποίηση, μέσω Coinrule, έγινε ο πολλαπλασιαστής της δύναμης μου στην αγορά, επιτρέποντάς μου να επιτύχω αποτελεσματικότητα χωρίς να θυσιάσω την αποτελεσματικότητα.

Επιρροές & Μέντορες

Υπάρχουν συγκεκριμένοι έμποροι ή ηγέτες σκέψης στον χώρο των κρυπτονομισμάτων που έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη φιλοσοφία συναλλαγών σας;

T: Απολύτως! Η Crypto Face και η ομάδα Market Cipher έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός μεγάλου μέρους της πρώιμης ανάπτυξής μου, ειδικά στην κατανόηση της δυναμικής της αγοράς και της ψυχολογίας που τις οδηγεί. Μια άλλη αξιοσημείωτη αναφορά θα ήταν το Crypto Neuvo και οι απλές εξηγήσεις του σχετικά με τον τρόπο ανάγνωσης κεριών και ειδικότερα το "Wick Strategy".

Σχετικά με τη στρατηγική σας

Έχετε επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα με τους κανόνες συναλλαγών σας. Θα μπορούσατε να ρίξετε λίγο φως στις βασικές αρχές ή φιλοσοφίες πίσω από τη στρατηγική σας;

T: Ευχαριστώ; είναι μια συσσώρευση όλης της σκληρής δουλειάς και των πολλών ωρών που έχω καταβάλει.

Από πλευράς στρατηγικής, κατά βάθος είμαι αντιθετικός έμπορος! (Κόντρα στην τάση)- Ακριβώς ως δήλωση αποποίησης ευθύνης, δεν θα συνιστούσα αυτήν τη στρατηγική σε έναν αρχάριο, είναι σημαντικό να μάθετε πρώτα τα βασικά της συναλλαγής με την τάση!

Τούτου λεχθέντος, μόλις κατανοήσετε καλύτερα τα θεμελιώδη στοιχεία, αρχίζετε να παρατηρείτε πώς κινείται η αγορά και η τιμή, έχει μια φυσική ροή που συμμορφώνεται με τους ίδιους νόμους του σύμπαντος που όλοι γνωρίζουμε. «Ό,τι ανεβαίνει, πρέπει να κατεβαίνει και ό,τι κατεβαίνει πρέπει να ανέβει».

Μεγάλες ευκαιρίες υπάρχουν και στα δύο άκρα του φάσματος και αποφεύγουν κάποια από την αβεβαιότητα των συναλλαγών στη μέση. Απλώς πρέπει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να προσδιορίσετε τις τοπικές κορυφές και τα κάτω για να επωφεληθείτε.

"Τα βασικά στοιχεία της στρατηγικής μου χρησιμοποιούν δείκτες συναισθήματος και ορμής τιμών για να προσδιορίσουν πιθανές κορυφές και κάτω για είσοδο"

Εμπορικές Προκλήσεις

Κάθε έμπορος αντιμετωπίζει προκλήσεις και εμπόδια. Ποια θα λέγατε ότι ήταν η πιο προκλητική πτυχή της διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης για εσάς και πώς την έχετε ξεπεράσει;

T:  Η μεγαλύτερη μου πρόκληση ήταν τα συναισθήματα και η υπομονή μου, έβγαζα συνεχώς μια δεύτερη εικασία όταν έμπαινα χειροκίνητα σε μια συναλλαγή ή σταματούσα τη ζημιά/αποκτώ κέρδος πολύ νωρίς. Αυτοματοποίηση μέσω Coinrule ήταν ένα τεράστιο μέρος του εαυτού μου που ξεπέρασα αυτήν την πρόκληση και παρείχα την πειθαρχία που απαιτείται για να τηρήσω το σχέδιο συναλλαγών μου και να εξουδετερώσω τις συναισθηματικές μου προκαταλήψεις.

Κανόνας Spotlight & Origin του

Ως μέρος αυτής της δυνατότητας, επισημαίνουμε έναν συγκεκριμένο κανόνα που έχει επιλέξει ο έμπορος. Μπορείτε να μας πείτε για τον κανόνα σας, τη σημασία του και πώς τον καταλήξατε;

T: Ένα πρότυπο παράδειγμα κανόνα που ενσωματώνει τη στρατηγική μου ενσωματώνει τον δείκτη ροής χρημάτων (MFI) κάτω από το 20 σε χρονικά πλαίσια 15 λεπτών και 4 ωρών με διέλευση MACD πάνω από τη γραμμή σήματος σε χρονικό πλαίσιο 15 λεπτών.

Ο δείκτης ροής χρήματος αντιπροσωπεύει το συναίσθημα της υπερπώλησης του νομίσματος ενώ η διέλευση MACD αντιπροσωπεύει την αντιστροφή της δράσης της τιμής και την ανοδική ορμή. Η συνθήκη εξόδου για αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιεί το Bollinger Upper Band, μια συγκεκριμένη % αύξηση της τιμής ή ακόμα και τη διέλευση MACD κάτω από τη γραμμή σήματος ανάλογα με την ανοχή κινδύνου μου.

Προσωπικά, μου αρέσει επίσης να συνδέω το BTC MFI σε έναν κανόνα, για να διασφαλίσω ότι διαπραγματεύομαι προς την κατεύθυνση της μακροοικονομικής αγοράς. Αρχικά ανέπτυξα αυτή τη βασική στρατηγική παρατηρώντας τα μοτίβα που παίζουν με αυτόν τον τρόπο μέσα από εκατοντάδες ώρες που αφιερώθηκα στην ανάλυση γραφημάτων.

Insights για το μέλλον του Crypto

Το κρυπτονομίσματα είναι ένας ταχέως εξελισσόμενος χώρος. Με βάση την εμπειρία και τις παρατηρήσεις σας, πού βλέπετε το μέλλον των συναλλαγών κρυπτογράφησης, ειδικά με την άνοδο του αυτοματισμού και των αλγοριθμικών στρατηγικών;

T: Το μέλλον είναι σίγουρα ένας συνδυασμός AI, Machine Learning και Automated Trading. Αυτός ο τύπος συναλλαγών είναι πολύ ανώτερος από τις χειροκίνητες συναλλαγές, καθώς έχει τη δυνατότητα να σαρώνει την αγορά για ευκαιρίες πολύ πιο γρήγορα και το καλύτερο από όλα αφαιρεί τη συναισθηματική πλευρά των συναλλαγών!

Συμβουλές για επίδοξους εμπόρους

Τέλος, για όσους είναι νέοι στο εμπόριο κρυπτογράφησης ή θέλουν να βελτιώσουν τις στρατηγικές τους, ποια συμβουλή θα τους δίνατε για να ευδοκιμήσουν σε αυτό το δυναμικό περιβάλλον;

T: Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να μελετήσετε το Market Cipher. Οι πόροι τους είναι ένα χρυσωρυχείο πληροφοριών. Καθώς υπάρχουν τόσοι πολλοί από τους βασικούς δείκτες που εμπλέκονται – RSI, MFI, MACD, Μέσος σταθμισμένος όγκος, κ.λπ.- θα αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τον τρόπο ανάγνωσης γραφημάτων και δράσης τιμών.

Επιπλέον, θα πρότεινα να εξασκήσετε αυτά που μαθαίνετε Coinrule'S Επίδειξη Ανταλλαγής, δοκιμή διαφορετικών στρατηγικών και ανάλυση αποτελεσμάτων.

Τέλος, κάντε ερωτήσεις! Μην διστάσετε ποτέ να απευθυνθείτε στο  Coinrule κοινότητα; είναι ένας θησαυρός συλλογικής σοφίας που περιμένει να αξιοποιηθεί καθώς έχουμε τόσους πολλούς ταλαντούχους εμπόρους στην κοινότητά μας που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Συμπέρασμα

Ο Travis είναι ένας πραγματικός σύγχρονος πολυμαθής, που διαπρέπει σε δύο φαινομενικά ανόμοια πεδία, το CrossFit coaching και το Cryptocurrency Trading. Το ταξίδι του δείχνει ότι δεξιότητες όπως η αναγνώριση προτύπων, η συναισθηματική πειθαρχία και η έντονη προσοχή στη λεπτομέρεια μπορούν πράγματι να μεταφερθούν σε διαφορετικούς τομείς.

«Με την ενσωμάτωση αυτοματοποιημένων συναλλαγών μέσω Coinrule στο πολυάσχολο πρόγραμμά του, ο Τράβις δεν θέτει σε κίνδυνο τη δέσμευσή του για τη φυσική κατάσταση ή τα οικονομικά».

Ο Travis τονίζει την αξία της κοινοτικής μάθησης και ενθαρρύνει τους νέους εμπόρους να ασχοληθούν με πλατφόρμες όπως Coinrule να βελτιώσουν τις στρατηγικές τους. Η επιτυχία του χρησιμεύει ως μια ενδυναμωτική υπενθύμιση ότι δεν χρειάζεται να διαλέξει κανείς ούτε μια λωρίδα για να ευδοκιμήσει στον πολύπλευρο κόσμο του σήμερα. Είτε είστε αρχάριος στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων είτε έμπειρος έμπορος που θέλει να βελτιστοποιήσει τις στρατηγικές σας, οι πληροφορίες του Travis προσφέρουν σοφία. Οι εμπειρίες του προσφέρουν ανεκτίμητα μαθήματα τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς, καθιστώντας τον Coinrule's Trader of the Month.

Αυτοματοποιήστε τις συναλλαγές σας με Coinrule Σήμερα!