Γνωρίστε Coinrule μια πλατφόρμα για τη διαχείριση των νομισμάτων σας ETC στο Bitfinex και σε πολλές άλλες ανταλλαγές αυτόματα

Κερδίστε τις κινήσεις της αγοράς, τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Bitfinex και διαπραγματευτείτε αποτελεσματικά το ETC. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
τα πιο διάσημα Χρηματιστήρια
πρώτης τάξεως
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Coinrule είναι ένα κορυφαίο περιβάλλον που επιτρέπει στους εμπόρους κρυπτονομισμάτων να δημιουργούν εργαλεία συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται να γράψουν ούτε μια γραμμή κώδικα».
Simon

Σχεδιάστε αυτόματους κανόνες κρυπτογράφησης, χωρίς χρόνο διακοπής λειτουργίας

Coinrule σχεδιάζει το πιο εύκολο και φιλικό προς το χρήστη crypto trading bot. Με Coinrule μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας μέθοδο συναλλαγών με βάση το ETC και να την αφήσετε να εκτελείται αυτόματα στα πιο κοινά ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως το Bitfinex. Είναι το If-This-Then-That για αυτοματοποιημένες συναλλαγές που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από πολλές ευκαιρίες στην αγορά.

Δημιουργία Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την παραγγελία σας

Αγορά/πώληση με ασφάλεια στο Bitfinex

Coinrule ικανοποιεί τα αιτήματα διαφορετικών τύπων επενδυτών και εμπόρων. Δοκιμάστε εύκολα να εκτελέσετε τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές σας μέσα σε λίγα λεπτά στο Bitfinex. Απλώς αγοράστε και πουλήστε, προστατέψτε το χαρτοφυλάκιό σας και ξεπεράστε την αγορά χωρίς να χάσετε ούτε μια ευκαιρία.

Δημιουργία Bot

Αναπτύξτε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και αγοράστε και πουλήστε ETC

Ακόμη και σε διαστήματα χαμηλής αστάθειας της αγοράς, ορισμένα altcoins μπορούν ακόμα να εμφανίσουν ένα είδος αστάθειας που μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες. Αγοράστε τα νομίσματα που βυθίζονται και πουλήστε αυτά που αυξάνονται, μπορείτε να πιάσετε αυτές τις κινήσεις τιμών εκτελώντας τις παραγγελίες σας χρησιμοποιώντας ένα bot συναλλαγών. οι παραγγελίες του κρυπτοκεφαλαίου σας δεν ήταν ποτέ τόσο άμεσο!

Δημιουργία Bot

Κανόνες μοντέλου που βασίζονται στους δείκτες που χρησιμοποιούνται περισσότερο

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να ρομποτοποιήσετε τη στρατηγική συναλλαγών σας, αλλά δεν έχετε εμπειρίες κωδικοποίησης; Coinrule βασίζεται σε μια λειτουργία If-This-Then-That, παρουσιάζουμε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και πολλούς συσχετισμούς που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το πρώτο σας σχέδιο συναλλαγών στο Bitfinex.

Ενεργοποιήστε τα ρομπότ όταν αλλάζει ο όροφος συναλλαγών Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν χρειάζεται κανένας κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις κινούμενες αγορές Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία αυτόματων συναλλαγών άμεσα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, αναπτύξτε στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda