Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σε Bitstamp και Αγορά/πώληση Ripple

Κερδίστε την αγορά altcoin, τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Bitstamp και ανταλλάξτε εύκολα το XRP. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
καλύτερες ανταλλαγές
καλύτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην κρυπτογράφηση τα τελευταία πέντε χρόνια»
Archi

Δημιουργία αυτοματοποιημένου bot, 24/7

Coinrule είναι το αποτελεσματικό εργαλείο για πολλές διαφορετικές κατηγορίες επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να επιτύχετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε XRP. Θα είναι πολύ ευέλικτο να συγκεντρώσετε XRP, να υπερασπιστείτε το χαρτοφυλάκιό σας, να πιάσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική πτώση.

Δημιουργία Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την παραγγελία σας

Ασφαλής διαχείριση στο Bitstamp

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σας πιο αποτελεσματικές ενώ είναι εύκολες. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι ανοιχτές όλο το 24ωρο, 7 ώρες το XNUMXωρο, μόνο ένα αυτοματοποιημένο ρομπότ κρυπτονομισμάτων μπορεί να πιάσει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα εμφανιστεί στην αγορά. Πώς να δημιουργήσετε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας την προσέγγιση If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργία Bot

Δημιουργήστε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και συσσωρεύστε XRP

At Coinrule εργαζόμαστε πολύ για να προσφέρουμε νέα στοιχεία και αλλαγές στον επεξεργαστή μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο ενεργούς πελάτες μας και τις κορυφαίες ανταλλαγές για να συγκεντρώσουμε σχόλια και σχόλια.

Δημιουργία Bot

Σχεδιάστε αυτόματες στρατηγικές με βάση τους δείκτες mainstream

Οι συναλλαγές χρειάζονται έλεγχο, στάση και μέθοδο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο επίπονες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα κέρδη από τις συναλλαγές σας. Η χρήση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος συναλλαγών σάς επιτρέπει να μειώσετε τις επιπτώσεις του άγχους, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας ερασιτέχνης μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει η αγορά κρυπτογράφησης Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία αυτόματων συναλλαγών άμεσα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda