Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Kraken σαν γκουρού

Ξεπεράστε την αγορά κρυπτονομισμάτων, τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Kraken και ανταλλάξτε εύκολα BTC. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
πρώτης τάξεως
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Με Coinrule, η επένδυση κρυπτογράφησης πρόκειται να εκτοξευθεί»
Luis

Σχεδιάστε έναν κανόνα συναλλαγών σήμερα

Coinrule εργάζεται καθημερινά για να αναπτύξει νέες στρατηγικές και νέες λύσεις για το περιβάλλον συναλλαγών. Η στρατηγική μας για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων επιτρέπει στους εμπόρους BTC να αποκομίζουν κέρδη ενώ διαπραγματεύονται οποιαδήποτε νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του BTC, στο Kraken.

Εμπόριο τώρα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τη στρατηγική σας

Ασφαλής διαχείριση στο Kraken

Coinrule είναι μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που παρέχει στους [traders} διαφορετικών κατηγοριών τεχνογνωσίας για να βγάλουν χρήματα από τις συναλλαγές BTC. Οι χρήστες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν απλές και κερδοφόρες στρατηγικές συναλλαγών σε όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες συναλλαγές σας για να καθορίσετε τη δική σας στρατηγική. Coinrule καθιστά πολύ ευέλικτο να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο BTC, να θωρακίσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να αξιοποιήσετε τις αντλίες της αγοράς.

Εμπόριο τώρα

Αναπτύξτε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας BTC

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων δεν κοιμούνται! Μόνο μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως όλες τις δυνατότητες στην αγορά. Μπορείτε να σχεδιάσετε μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με Coinrule πανεύκολα! Παραγγείλετε τους κανόνες σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο μας για τις στρατηγικές συναλλαγών, χωρίς να υπάρχουν δεξιότητες κωδικοποίησης!

Εμπόριο τώρα

Μοντελοποίηση συστημάτων συναλλαγών που βασίζονται σε ασφαλείς δείκτες

Το BTC έχει αυξηθεί περισσότερο από 50 φορές τα τελευταία χρόνια. Με Coinrule μπορείτε να βιώσετε αποδόσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή, ενώ παράλληλα μειώνετε τον κίνδυνο. Η αγορά/πώληση κρυπτονομισμάτων είναι η χρυσή ευκαιρία του 21ου αιώνα. Coinrule σας επιτρέπει να το εκμεταλλευτείτε!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει ο χώρος κρυπτογράφησης Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν ζητήθηκε κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία συστημάτων συναλλαγών σήμερα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, καθορίστε αυτοματοποιημένες στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda