Ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων στο OKex σαν σούπερ

ξεπεράστε την αγορά χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση ημερήσιας διαπραγμάτευσης στο OKex και κερδίστε με το TRX σε δευτερόλεπτα

Coinrule Crypto Dashboard
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
πιο χρησιμοποιούμενα Ανταλλακτήρια
καλύτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Με Coinrule, η αγορά/πώληση κρυπτονομισμάτων πρόκειται να ξεσπάσει»
mikka

Προγραμματίστε αυτοματοποιημένες στρατηγικές συναλλαγών

Coinrule εργάζεται καθημερινά για την ανάπτυξη νέων crypto trading bots και ρυθμίσεις για τη ρύθμιση συναλλαγών. Η καθημερινή μας διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων επιτρέπει στους κατόχους TRX να αποκομίζουν κέρδη κατά την εμπορία οποιωνδήποτε νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του TRX, στο OKex.

Δημιουργία κανόνων

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τη στρατηγική σας

Ασφαλής διαχείριση στο OKex

Coinrule είναι μια ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης που επιτρέπει σε [εμπόρους} διαφορετικών ομάδων ειδικότητας να βγάλουν χρήματα από τις συναλλαγές TRX. Οι χρήστες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν εύκολες και προηγμένες στρατηγικές συναλλαγών σε όλα τα μεγάλα χαρτοφυλάκια. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να λειτουργήσετε τις αυτόματες συναλλαγές σας για να ορίσετε τη δική σας στρατηγική. Coinrule κάνει πολύ γρήγορο να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο TRX, να προστατέψετε το χαρτοφυλάκιό σας και να πιάσετε τις αντλίες της αγοράς.

Δημιουργία κανόνων

Αναπτύξτε το δικό σας μοτίβο συναλλαγών και διαχειριστείτε τα νομίσματά σαςTRX

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων δεν κοιμούνται ποτέ! Μόνο μια ημέρα διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως όλες τις δυνατότητες στην αγορά. Μπορείτε να ορίσετε μια ημέρα διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης με Coinrule πανεύκολα! Σχεδιάστε τους κανόνες σας χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή συστημάτων συναλλαγών μας, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργία κανόνων

Μοντελοποίηση συστημάτων συναλλαγών με βάση δημοφιλείς δείκτες

Το TRX έχει αυξηθεί περισσότερο από 100 φορές τα τελευταία χρόνια. Με Coinrule μπορείτε να παρουσιάσετε αποδόσεις που αλλάζουν τη ζωή μειώνοντας ταυτόχρονα την ευθύνη σας. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι η χρυσή ευκαιρία του 21ου αιώνα. Coinrule σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μια ισχυρή θέση για αυτό!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει η αγορά altcoin Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν ζητήθηκε κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία στρατηγικών τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτοματοποιημένες στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda