αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών
Trading Bots Συμβουλές Trading

5 Συμβουλές για Συναλλαγές (όχι μόνο) σε Αγορά Ταύρου.

Coinrule όχι μόνο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές συναλλαγών σας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος χρήσης προηγμένων εργαλείων για τις συναλλαγές σας. Χάρη σε Coinrule μπορείτε να δώσετε στο σχέδιο συναλλαγών σας συγκεκριμένους κανόνες και να τους τηρήσετε εύκολα. Κανένα συναίσθημα ή άλλη προκατάληψη που προέρχεται από τις εξελισσόμενες συνθήκες της αγοράς δεν θα επηρεάσει τις συναλλαγές σας!

Σε αυτό το άρθρο, περιγράψαμε λεπτομερώς ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές για τη διαχείριση του κύκλου που ξεκίνησε στην αγορά κρυπτογράφησης τον Απρίλιο. Όλοι περίμεναν να τελειώσει η αγορά Great Bear, αλλά οι περισσότεροι συνειδητοποίησαν ότι και οι συναλλαγές σε μια αγορά Bull δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

Για καθεμία από τις συμβουλές, θα εξηγήσω πώς Coinrule μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμπειρία συναλλαγών σας.

Αγοράστε ΧΑΜΗΛΟ, πουλήστε ΥΨΗΛΑ

Η άμεση αντίδραση σε γρήγορες κινήσεις τιμών, τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, μπορεί να είναι πολύ δύσκολη και απαιτεί πολύ χρόνο μπροστά σε μια οθόνη έτοιμη να στείλει την παραγγελία. Με Coinrule, μπορείτε να δημιουργήσετε μια στρατηγική για αυτόματη πώληση ή αγορά νομισμάτων όταν η τιμή πέφτει ή αυξάνεται σημαντικά. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε ποιες είναι οι παράμετροι που αναζητάτε και Coinrule θα ανταλλάξει για εσάς.

Coinrule αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών
Αποκτήστε μερικό κέρδος στις συμμετοχές σας όταν η τιμή εκτιναχθεί υψηλότερα

Μερικές φορές τα κρυπτονομίσματα είναι πολύ ασταθή, επομένως μπορεί να προκύψουν μεγάλες ευκαιρίες αγοράς ή πώλησης στα νομίσματά σας. Είτε πρόκειται για τη συγκέντρωση των αγαπημένων σας νομισμάτων είτε για τη λήψη κέρδους από μια θέση, η καλύτερη προσέγγιση είναι να σχεδιάσετε τη στρατηγική και να αφήσετε το bot να την εκτελέσει αμέσως στην αγορά.

Κοιτάξτε τη μεγάλη εικόνα

Με Coinrule, μπορείτε να ορίσετε το χρονικό πλαίσιο που ταιριάζει καλύτερα στη στρατηγική συναλλαγών σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε παραγγελίες έως και μία φορά κάθε τέσσερις εβδομάδες, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε μια πολύ μακροπρόθεσμη στρατηγική συσσώρευσης.

αγοράστε Bitcoin κάθε εβδομάδα
Συσσωρεύστε BTC κάθε εβδομάδα για ένα χρόνο, εάν πληρούται η προϋπόθεση τιμής

Πριν ξεκινήσετε τον κανόνα σας, μπορείτε να ορίσετε πόσες φορές θέλετε να εκτελείται ο κανόνας. Ο μέγιστος αριθμός φορών που μπορεί ο κανόνας είναι 10000, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας για έναν μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα χωρίς ανησυχίες.

Πειθαρχία! Πειθαρχία! Πειθαρχία!

Λοιπόν.. όταν δίνετε στη στρατηγική συναλλαγών σας το σωστό ΚΑΝΟΝΕΣ, αυτό θα φέρει πειθαρχία στη μέθοδό σας και τα αποτελέσματα θα βελτιωθούν σημαντικά.

Το μέγεθος της παραγγελίας, για παράδειγμα, είναι βασικό συστατικό του σχεδίου συναλλαγών σας. Το μέγεθος της παραγγελίας έχει άμεσο αντίκτυπο στον κίνδυνο της συναλλαγής σας. Μερικές φορές μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αυξήσετε το ποσό για αγορά καθώς η εμπιστοσύνη σας στο εμπόριο είναι υψηλή. Λανθασμένος! Η υπερβολική αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα λάθη που μπορεί να κάνει ένας έμπορος.

Με Coinrule, μπορείτε να ορίσετε την αξία της παραγγελίας σε USD ή να περιορίσετε το ποσό ως μέρος των διαθέσιμων κεφαλαίων σας. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν επιλέξετε το πορτοφόλι BTC και ορίσετε ένα συγκεκριμένο ποσοστό για αγορά, ο αλγόριθμος θα υπολογίσει το ποσό ανάλογα.

Αγοράστε τα νομίσματα με πτώσεις τιμών
Καθορίστε το ποσοστό των διαθέσιμων κεφαλαίων για κάθε συναλλαγή

Μην σε μαγεύουν οι Γοργόνες

Η προσθήκη νέων νομισμάτων στο χαρτοφυλάκιό σας είναι πολύ ελκυστική. Κάθε φορά που ανακαλύπτετε ένα νέο νόμισμα με υψηλές δυνατότητες και ένα ανατρεπτικό επιχειρηματικό μοντέλο, θα θέλατε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία. Δυστυχώς, γνωρίζουμε ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό των κρυπτονομισμάτων επιβιώνει μακροπρόθεσμα, ειδικά μεταξύ αυτών που βρίσκονται σχετικά σε προγενέστερο στάδιο.

Φυσικά, η προσθήκη νέων νομισμάτων στο χαρτοφυλάκιο φέρνει περισσότερες ευκαιρίες και αυξάνει τη διαφοροποίηση, επομένως δεν είναι μια κακή στρατηγική γενικά. Θα πρέπει πάντα να εκτελείτε τη δέουσα επιμέλεια και την έρευνά σας.
Coinrule σας επιτρέπει να ανταλλάξετε μόνο εκείνα τα νομίσματα που έχετε ήδη στο πορτοφόλι σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν διατρέχετε τον κίνδυνο να αγοράσετε λίγο shitcoin και να το μετανιώσετε αργότερα! Έχετε τον πλήρη έλεγχο του περιουσιακού στοιχείου που εμπορεύεται ο αλγόριθμος.

Να είστε έτοιμοι να βαρεθείτε ή ΟΧΙ!

Όσο πιο βαρετό είναι για εσάς να αγοράζετε και να πουλάτε τα νομίσματά σας, τόσο περισσότερο θα απομακρυνθείτε από τα συναισθήματά σας και αυτό θα αυξήσει την κερδοφορία σας.

Από την άλλη, το trading, γενικά, δεν πρέπει να είναι βαρετό! Coinrule προσθέτει την «υγιεινή» ψυχαγωγία στις δραστηριότητές σας.

αυτοματοποιημένες στρατηγικές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων
Ελέγξτε την απόδοση των κανόνων σας σε πραγματικό χρόνο

Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε νέες στρατηγικές με το Demo Exchange και σύντομα με το εργαλείο Backtesting. Μπορείτε να μοιραστείτε τις στρατηγικές και τις αποδόσεις σας με την Εμπορική Κοινότητα μας. Σχεδιάζουμε επίσης να εισαγάγουμε προκλήσεις και ανταγωνισμό που θα έχουν ως στόχο να μάθετε περισσότερα για τις συναλλαγές και να αυξήσετε τις δεξιότητές σας!

Μείνετε συντονισμένοι και
Χρηματοκιβώτιο συναλλαγών!