coinrule αυτοματοποιημένων συναλλαγών
Crypto Automated Trading

Προεπισκόπηση: Επανεξέταση των νέων μας κανόνων.

Έχουμε περιγράψει πολλές φορές πόσο σημαντικό είναι να κάνετε backtest μια αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών πριν την δρομολογήσετε.

αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών binance
Ενεργοποίηση προεπισκόπησης των αποτελεσμάτων ελέγχου εκ των υστέρων Coinrule

Ένα εργαλείο backtesting κάνει τον έμπορο πιο σίγουροι σχετικά με το πιθανό αποτέλεσμα των στρατηγικών του και επιτρέπει α λεπτομερή ανάλυση των ιστορικών παραστάσεων του κανόνα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα βελτίωσής του, περιμένοντας ακόμη καλύτερες αποδόσεις στο μέλλον.

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες ξεκινήσαμε μια συνεργασία με την Kaiko αυτός θα είναι ο πάροχος δεδομένων μας για το νέο μας εργαλείο Backtesting.

Η Coinrule Η ομάδα τεχνολογίας εργάζεται επί του παρόντος με πλήρη ταχύτητα, αναπτύσσοντας την υποδομή που απαιτείται για την εκτέλεση μιας τόσο σημαντικής και ισχυρής λειτουργίας. Φυσικά, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν αρκετά καλά για να παρέχουμε τα ακριβέστερα δυνατά αποτελέσματα κατά τη δοκιμή των κανόνων σας.

Εν τω μεταξύ, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικούς από τους πιο προηγμένους κανόνες που θα μπορούν να δημιουργήσουν οι χρήστες μας με τη νέα μας σελίδα κανόνων. Εδώ είναι μερικά προκαταρκτικά αποτελέσματα.

αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών Coinbase Pro
Προεπισκόπηση των αποτελεσμάτων του Backtesting

Αρχίσαμε να κάνουμε backtest a Τάση-Ακολουθώντας στρατηγική:

Εάν η τιμή αυξηθεί κατά 2% σε μία ώρα, ΑΓΟΡΑ.
ΤΟΤΕ αν η τιμή ανέβει 4% ΠΟΥΛΗΣΗ.
Το stop loss ορίζεται στο 1% από την τιμή εισόδου.

Το πρώτο νόμισμα που χρησιμοποιήσαμε για να δοκιμάσουμε τη στρατηγική ήταν Litecoin, τη διαπραγμάτευση του έναντι του Bitcoin σε μια περίοδο από την 1η Απριλίου έως τις 6 Ιουλίου. Η στρατηγική είχε ως αποτέλεσμα απώλεια -18.42 %. Θα μπορούσε να ακούγεται σαν ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά, σε σύγκριση με την επιστροφή του Litecoin σε όρους Bitcoin, ο κανόνας στην πραγματικότητα υπεραποδίδει αγορά-κρατήστε στρατηγικής κατά 8.16%.

Χρησιμοποιώντας Binance νόμισμα με την ίδια αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών την ίδια περίοδο, τα αποτελέσματα ήταν ελαφρώς καλύτερα, με συνολική απώλεια -8.36% αλλά υπεραπόδοση «της αγοράς» κατά 21.78%.

Τους τελευταίους τρεις μήνες, σχεδόν όλα τα Altcoin παρουσίασαν σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις στο Bitcoin, επομένως η στρατηγική παρακολούθησης της τάσης δεν ήταν πιθανότατα η καλύτερη για να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες της αγοράς. Από την άλλη πλευρά, η παρατήρηση ότι μια ενεργή στρατηγική μπορεί ακόμα να έχει υπερβολική απόδοση σε σχέση με το να κρατάτε παθητικά τα νομίσματα στο πορτοφόλι σας θα πρέπει να ερμηνευτεί ως ενθαρρυντικό αποτέλεσμα.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε α Αντιρρησίας στρατηγική, εκμεταλλευόμενοι τις μειώσεις των τιμών για να αγοράσετε. Οι παράμετροι ήταν οι εξής:

Εάν η τιμή μειωθεί κατά 5% σε μία ώρα, ΑΓΟΡΑ
ΤΟΤΕ, αν η τιμή αυξηθεί κατά 7% από την τιμή αγοράς, ΠΟΥΛΗΣΕ
Το stop loss ορίζεται στο 2% από την τιμή εισόδου.

Ο κανόνας δοκιμάστηκε με τρία διαφορετικά νομίσματα τους τελευταίους τρεις μήνες και εδώ είναι τα αποτελέσματα του Backtest:

αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών bitstamp
Αποτελέσματα αντίθετης στρατηγικής σε επιλεγμένα νομίσματα

Μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα από αυτόν τον πρώτο γύρο δοκιμής; Η νέα σελίδα κανόνων θα βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των κανόνων μας με βελτιωμένες δυνατότητες και περισσότερες επιλογές που είναι διαθέσιμες στους εμπόρους.

Ανυπομονούμε να τα κυκλοφορήσουμε στη μεγάλη Κοινότητά μας!

Μείνετε συντονισμένοι και πραγματοποιήστε συναλλαγές με ασφάλεια!

Η Coinrule Η ομάδα!