Crypto Automated Trading

Κακά νέα, καλά νέα

Κυριαρχία BTC κεφαλαίου αγοράς, % (ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ TRADINGVIEW) (CRYPTOCAP:BTC.D)

Η Κίνα απαγορεύει (Άλλη μια φορά) δραστηριότητες κρυπτογράφησης και μόνο τα ειδησεογραφικά μέσα φαίνεται να ενδιαφέρονται γι' αυτό. Η αγορά κρυπτογράφησης αντέδρασε διαφορετικά.

Η θετική αντίδραση σε άσχημα νέα είναι από τις πιο πολλές bullish σήματα που περιμένουν οι έμπειροι επενδυτές για να αξιολογήσουν τη διάθεση της αγοράς. Θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι το FUD της Κίνας δεν είναι πλέον σχεδόν καμία είδηση, αλλά μπορεί πάντα να αποτελεί μια νέα ευκαιρία για τους κερδοσκόπους να ωθήσουν την αγορά χαμηλότερα.

Η αγορά μόλις αντέδρασε στα νέα και παραμένει σε κατάσταση παύσης πριν περάσει στην επόμενη φάση. Κοιτάζοντας την ευρύτερη εικόνα, μπορείτε να δείτε πώς η αγορά κινείται σε κύκλους, οι οποίοι διαρκούν κατά μέσο όρο δύο έως τρεις μήνες.

Το γράφημα δείχνει πώς εξελίχθηκε η τιμή (πορτοκαλί γραμμή) και η κυριαρχία (μπλε γραμμή) του Bitcoin κατά το τελευταίο έτος. Συνδυάζοντας και τις δύο τάσεις, μπορείτε να αξιολογήσετε πώς να βελτιστοποιήσετε την κατανομή του χαρτοφυλακίου σας και ποιες στρατηγικές θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα τους επόμενους δύο μήνες.

Σε περίπτωση που η ακολουθία των φάσεων της αγοράς ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2020, τα Altcoins ενδέχεται να υπολειτουργούν σημαντικά Bitcoin . Με όρους προοπτικής, Bitcoin Η κυριαρχία βρίσκεται επί του παρόντος σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ, γεγονός που επικυρώνει, ακόμη περισσότερο, αυτή τη διατριβή.

Ο χρόνος θα δείξει, εν τω μεταξύ, καλύτερα να υιοθετήσετε μια ευέλικτη προσέγγιση και να είστε έτοιμοι να χειριστείτε το επόμενο κεφάλαιο.