Crypto Automated Trading

Το κόλπο του διαβόλου

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

«Το μεγαλύτερο κόλπο που έκανε ο Διάβολος ήταν να πείσει τον κόσμο ότι δεν υπήρχε».

Με τον ίδιο τρόπο, Bitcoin συχνά πετά κάτω από το ραντάρ των επενδυτών πριν ξεσπάσει. Οι μεγάλες πλάγιες περίοδοι εκτινάσσουν τους λιγότερο υπομονετικούς εμπόρους, ενώ μια νέα ισχυρή ανοδική τάση δημιουργείται απαρατήρητη. Όταν η τιμή σπάσει πάνω από τα προηγούμενα υψηλά, αρχίζει η πραγματική δράση, οι καθυστερημένοι σπεύδουν να μην χάσουν την ανοδική τους πορεία.

Η δράση τιμής του Bitcoin είναι μια τέλεια ανανέωση του τι συνέβη μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου 2020. Τότε, τα 12,000 $ ήταν η τελευταία αντίσταση πριν φτάσουν στο προηγούμενο συνεχώς υψηλός. Flash forward στις τρέχουσες ημέρες, σπάσιμο $60,000 θα έβαζε Bitcoin στον σωστό δρόμο για τα 100,000$.

Αλλά και πάλι, η τιμή πιθανότατα θα παγιωθεί για λίγο πριν από ένα νέο σκέλος. Θα χρειαστεί υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα βασικά επίπεδα για να προετοιμαστείτε για την επόμενη μεγάλη κίνηση.

Επιπλέον, όπως αναμενόταν την περασμένη εβδομάδα, τα Altcoins δεν πλησιάζουν σε γενικές γραμμές τη δύναμη του Bitcoin, γεγονός που υποδηλώνει μια εναλλαγή της κατανομής της αγοράς σε BTC . Αυτό συνήθως είναι ένα ισχυρό μήνυμα ότι οι επενδυτές συσσωρεύονται όσο το δυνατόν περισσότερο Bitcoin .

Τα ριμέικ είναι γενικά βαρετά γιατί ξέρετε ήδη πώς τελειώνει η ταινία. Σε ό,τι αφορά τις συναλλαγές, αντίθετα, είναι πολύ χρήσιμο να έχετε μια αίσθηση για το πού πηγαίνουν τα πράγματα.