Coinrule επεκτείνεται με νέους διακομιστές
Crypto Automated Trading

Coinrule Επεκτείνεται παγκοσμίως με νέους διακομιστές

Λόγω της αύξησης της βάσης χρηστών μας παγκοσμίως, Coinrule κλιμακώνεται παράλληλα! Coinrule επεκτείνεται παγκοσμίως με νέους διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο για να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη, τις ταχύτητες συναλλαγών και να προσφέρει ζεύγη συναλλαγών για συγκεκριμένες περιοχές, όπως το USDBTC στο Coinbase Pro.  

Κάθε μέρα και καλύτερα Coinrule

Οι νέοι διακομιστές βελτιώνουν την ταχύτητα εκτέλεσης των κανόνων – ένα σημαντικό επίτευγμα λαμβάνοντας υπόψη τον αυξανόμενο όγκο των αυτοματοποιημένων στρατηγικών που εκτελούνται στα συστήματά μας. Είναι σύνηθες φαινόμενο οι επιδόσεις των διαμεσολαβητών συναλλαγών να επιδεινώνονται όταν μεγαλύτεροι όγκοι έρχονται στις αγορές. Ακόμη και μεγάλα χρηματιστήρια και πλατφόρμες συναλλαγών (Robinhood!) υπέστησαν προσωρινές περιόδους πτώσης κατά τις ώρες συναλλαγών υψηλής αστάθειας. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους χρήστες μας αξιόπιστα εργαλεία συναλλαγών που προσθέτουν αξία στο πορτοφόλι τους, ειδικά όταν προκύπτουν οι καλύτερες ευκαιρίες.

Η προσθήκη νέων διακομιστών επεκτείνει επίσης την ασφάλεια της πλατφόρμας αυξάνοντας την ισχύ της υποδομής διακομιστή. Coinrule μπορεί πλέον να βασίζεται σε μια υγιή και πλεονάζουσα δομή cloud που εγγυάται την επιχειρηματική συνέχεια σε περίπτωση συμβάντων διακοπής λειτουργίας σε μεμονωμένους διακομιστές.

Διέλευση γεωγραφικών συνόρων

Ορισμένα χρηματιστήρια εφαρμόζουν περιορισμούς στα πορτοφόλια της Fiat ανάλογα με την τοποθεσία του εμπόρου. Οι χρήστες που εδρεύουν στις ΗΠΑ χρειάζονται ένα bot συναλλαγών με βάση το cloud για το πορτοφόλι τους, όπως και αυτοί στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να εκτελούν τη στρατηγική τους σε έναν διακομιστή που βρίσκεται στην ίδια χώρα για να έχουν πρόσβαση σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία που επιτρέπονται βάσει της Κατοικίας τους. Μια παγκόσμια κάλυψη διακομιστή θα μας επιτρέψει να παρέχουμε πρόσβαση στο πορτοφόλι USD και GBP σε εμπόρους στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όλοι οι χρήστες έχουν πλέον αντιστοιχιστεί στην περιοχή του διακομιστή τους με βάση τη γεωγραφική θέση της χώρας τους κατά τη διαδικασία εγγραφής. Οι χρήστες Premium έχουν πλέον τη δυνατότητα να αλλάζουν τον διακομιστή όπου εκτελούνται οι κανόνες τους με βάση τις προτιμήσεις τους. Τώρα προσφέρουμε μια νέα δυνατότητα στην οποία μπορείτε να επιλέξετε τη γεωγραφική περιοχή του διακομιστή σας. Για να αλλάξετε την περιοχή στην οποία βρίσκεται ο διακομιστής σας, μπορείτε να πατήσετε Ρυθμίσεις και να επιλέξετε την περιοχή από το αναπτυσσόμενο μενού.

Διακόπτης περιοχής διακομιστή για Premium χρήστες

Coinrule Η επέκταση παγκοσμίως με νέους διακομιστές είναι απλώς ένα νέο βήμα για την ανάπτυξη καινοτόμου πρόσβασης σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσω αυτοματοποιημένων συναλλαγών. Ο οδικός μας χάρτης είναι γεμάτος βελτιώσεις και νέες δυνατότητες που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες. Μείνετε συντονισμένοι!

Coinrule Συνεχίζει την εκστρατεία Crowdfunding για να ενισχύσει το μέλλον των οικονομικών.

Πριν ολοκληρώσουμε, μια τελευταία υπενθύμιση: μετά την κυκλοφορία του απλούστερου έξυπνου βοηθού για συναλλαγές και ανάπτυξη, ώστε να γίνει μια εξαιρετική επιλογή για εμπόρους κρυπτογράφησης, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο Coinrule αυτή τη στιγμή επεκτείνει την προσφορά υπηρεσιών της και έχει ξεκινήσει μια καμπάνια crowdfunding του Seedrs που θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε περαιτέρω τις δυνατότητες.

Επενδύστε στο μέλλον των οικονομικών σήμερα (αλλά να έχετε κατά νου ότι όταν επενδύετε, το κεφάλαιο κινδυνεύει!)