Coinrule στο Seedrs
Crypto Automated Trading

Coinrule είναι το Crowdfunding, Live on Seedrs!

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Coinrule ανοίγει τις πόρτες στην κοινότητα. Είτε είστε μικρός είτε μεγάλος επενδυτής, συμμετάσχετε στο ταξίδι μας που ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου σε μία από τις πιο ενεργές χρηματοδότες ιδιωτικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Seedrs!

Το εμπόριο είναι πρόκληση! Απαιτείται κατανόηση της αγοράς, σχεδιασμός της σωστής στρατηγικής και ψυχρά αίμα για την εκτέλεσή της. Οι αγορές είναι ανοιχτές 24 ώρες το 7ωρο και οι ευκαιρίες, όπως και οι κίνδυνοι, μπορούν να έρθουν ανά πάσα στιγμή. Το να τηρείς ένα σχέδιο, ανεξάρτητα από το τι σου βάζει η αγορά είναι δύσκολο.

Coinrule σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε τις επενδύσεις σας σε πολλές πλατφόρμες για να προστατεύσετε τα χρήματά σας και να επωφεληθείτε από την επόμενη μεγάλη ευκαιρία της αγοράς χωρίς να χρειάζεται να μάθετε ούτε μια γραμμή κώδικα. Ένα μοναδικό εργαλείο για όλους τους μη επαγγελματίες εμπόρους, τους χομπίστες επενδυτές, τους επίδοξους εμπόρους και τους «κανονικούς» ανθρώπους που θέλουν να διαχειριστούν τις αποταμιεύσεις τους.

Το 2020 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για Coinrule. Η ομάδα έχει υπερδιπλασιάσει τη βάση των χρηστών, έχει αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων της και πλέον έχει περισσότερες από δέκα χιλιάδες συναλλαγές που εκτελούνται στην πλατφόρμα κάθε μήνα. 

Έχουμε μιλήσει κυριολεκτικά με εκατοντάδες από εσάς, κάθε μέρα του χρόνου. Είναι η ανατροφοδότηση, η υποστήριξη και το πάθος από Coinruleτης κοινότητας που επέτρεψε αυτή την εκπληκτική ανάπτυξη.

Τώρα ανοίγοντας τις πόρτες

Ο εκδημοκρατισμός της πρόσβασης σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσω αυτοματοποιημένων συναλλαγών είναι η αποστολή μας – η επιστροφή στους ανθρώπους και όχι στα Hedge Funds. Για μια εταιρεία όπως Coinrule, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η ενσωμάτωση της κοινότητάς μας είναι ο καλύτερος τρόπος. Το crowdfunding δίνει στους χρήστες μας, στους κανονικούς ανθρώπους και στους λάτρεις του fintech την ευκαιρία να υποστηρίξουν μια επιχείρηση στην οποία πιστεύουν και σε αντάλλαγμα να επωφεληθούν από την επιτυχία της εταιρείας. 

Coinrule τώρα βγαίνει ζωντανά με ένα Εκστρατεία crowdfunding Seedrs, εγγραφείτε στο συναρπαστικό μας ταξίδι (Να θυμάστε ότι όταν η επένδυση του κεφαλαίου σας κινδυνεύει).

Με τη συμμετοχή στην καμπάνια τώρα, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλειστικές ανταμοιβές και προνόμια, από δωρεάν πρόσβαση σε CoinruleΤα προηγμένα σχέδια της για την ευκαιρία να διαμορφώσουμε άμεσα τον οδικό μας χάρτη. 

Τι κρατά το μέλλον

Το 2020 ήταν μόνο η αρχή. Μετά την κυκλοφορία της πιο φιλικής για αρχάριους πλατφόρμας στρατηγικών συναλλαγών, Coinrule χτίζει τώρα ένα επενδυτικό οικοσύστημα που περιστρέφεται γύρω από την αυτοματοποίηση. Από τη δοκιμή των στρατηγικών σας έως την παρακολούθηση ειδικών επενδυτών, την εύρεση ευκαιριών arbitrage και την αυτόματη λήψη των καλύτερων τιμών σε όλες τις πλατφόρμες συναλλαγών, υπάρχει παρτίδα περισσότερα ακολουθούν.

Για να γίνει πραγματικότητα αυτό το όραμα, απαιτείται η υποστήριξή σας. Με την ένταξη Coinrule με μόλις 10 £, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε μετοχικό κεφάλαιο και να γίνετε μέρος του Future of Finance. Και το καλύτερο από όλα, Coinrule ως εγκεκριμένο εγχείρημα SEIS, σας επιτρέπει να διεκδικήσετε έως και 50% του ποσού που επενδύσατε ως ελάφρυνση Φόρου Εισοδήματος Ατόμου.

Τι περιμένεις? Κάνω τη διαφορά. Μάθε περισσότερα για το μέλλον των οικονομικών σήμερα!

Οροι Χρήσης:

Η επένδυση ενέχει κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κεφαλαίου, της έλλειψης ρευστότητας, της έλλειψης μερισμάτων και της απομείωσης, και θα πρέπει να γίνεται μόνο ως μέρος ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου. Διαβάστε τις Προειδοποιήσεις Κινδύνου πριν επενδύσετε. Οι επενδύσεις θα πρέπει να γίνονται μόνο από επενδυτές που κατανοούν αυτούς τους κινδύνους. Η φορολογική μεταχείριση εξαρτάται από τις ατομικές περιστάσεις και υπόκειται σε αλλαγές στο μέλλον. Η Seedrs δεν σας κάνει επενδυτικές προτάσεις και οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση θα πρέπει να λαμβάνεται με βάση την πλήρη καμπάνια. Καμία επικοινωνία από τη Seedrs, μέσω email ή οποιουδήποτε άλλου μέσου, δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται ως επενδυτική σύσταση. 

Αυτή η ανάρτηση έχει εγκριθεί ως οικονομική προώθηση από τη Seedrs Limited.

Η Seedrs Limited είναι εξουσιοδοτημένη και ελέγχεται από την Αρχή Οικονομικής Συμπεριφοράς. Η Seedrs Limited είναι μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, εγγεγραμμένη στην Αγγλία και την Ουαλία (αρ. 06848016), με έδρα στο Churchill House, 142-146 Old Street, London EC1V 9BW.