τρέξιμο crypto bull
Trading Bots Συμβουλές Trading

Τα πιο πολλά υποσχόμενα Cryptos για αγορά στο επόμενο Bull Run

Όπως γράψαμε προηγουμένως, πολλά σημάδια δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια μιας νέας αγοράς Crypto Bull. 

Η αρχική ανάκαμψη ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2019, αλλά χρειάστηκαν πάνω από έξι μήνες για να ανακτήσουν οι επενδυτές και οι έμποροι την εμπιστοσύνη που έχασαν τα δύο προηγούμενα χρόνια της Bear Market. Πολλά Crypto αρχίζουν τώρα να φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Αλλά ποια είναι το πιο πολλά υποσχόμενο crypto στην επόμενη bull run;

Η κυριαρχία του Bitcoin αναβοσβήνει τα σημάδια ανάκτησης

Το γράφημα που συνθέτει καλύτερα την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς κρυπτογράφησης είναι αυτό που δείχνει την κυριαρχία του Bitcoin τα τελευταία δύο χρόνια. 

Τον Ιανουάριο, μετά από μια μακρά περίοδο ύφεσης, η ευρεία αγορά Altcoin άρχισε να υπεραποδίδει το Bitcoin και αυτό ώθησε την κυριαρχία του Bitcoin κάτω από μια βασική γραμμή τάσης. Η γραμμή τάσης ξεκίνησε ακριβώς από την κορυφή της φούσκας Crypto όταν η υστερία αγοράς Altcoin ήταν στην κορυφή της. 

Κυριαρχία Bitcoin τα τελευταία δύο χρόνια

Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι μακροπρόθεσμης αντιστροφής. Είναι αρκετά δύσκολο να εκτιμηθεί το μέγεθος της επόμενης κίνησης της τιμής. Ενώ είναι δύσκολο να πούμε τι να περιμένουμε από την αγορά κρυπτογράφησης τους επόμενους μήνες, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η αγορά Altcoins σε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο θα μπορούσε να είναι μια ελκυστική επιλογή σε σύγκριση με την απλή κατοχή Bitcoin. 

Πολλά Altcoins έχουν ήδη διπλασιαστεί σε τιμή τον περασμένο μήνα, αλλά μερικά υστερούν και θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για αγορά. Εδώ είναι τα πιο πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα στο επόμενο bull run.

Monero (XMR)

Το διάγραμμα φαίνεται να παρέχει στοιχεία για μια αντιστροφή. Η τιμή σημείωσε ένα τακτοποιημένο διπλό πάτο και από εκεί είναι τώρα περίπου 35%. Το 0.0077 BTC ήταν μια ξεκάθαρη αντίσταση και η Monero κατάφερε να διαπραγματευτεί πάνω από αυτό εδώ και μερικές εβδομάδες. Θα μπορούσαμε να δούμε μια επανάληψη δοκιμής που θα παρείχε ακόμη καλύτερες τιμές εισόδου, αλλά ο κίνδυνος/ανταμοιβή είναι πολύ ελκυστικός. 

Εβδομαδιαίο διάγραμμα Monero

Οι ισχυρές υποστηρίξεις παρέχουν πλέον χαμηλό κίνδυνο πτώσης και ο πρώτος στόχος είναι τώρα γύρω από μια περιοχή 0.012 BTC, που αντιπροσωπεύει πιθανή ανοδική πορεία άνω του 40% από τις τρέχουσες τιμές.

Ravencoin (RVN)

Το Ravencoin θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα Cryptos για την επόμενη bull run. Το νόμισμα υποχώρησε 80% από το υψηλό του Μαρτίου 2019 και αυτό αντιπροσωπεύει μια τεράστια ανοδική πορεία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το νόμισμα έχει αυξηθεί μόνο κατά 25% από το χαμηλό του έναντι του Bitcoin, ο κίνδυνος/ανταμοιβή αγοράς γύρω από αυτά τα επίπεδα είναι πολύ ευνοϊκός.

Ημερήσιο διάγραμμα Ravencoin

Η τιμή έχει κολλήσει σε μια ζώνη συσσώρευσης από τον Ιούλιο του 2019, επομένως είναι προφανώς δύσκολο να προβλέψουμε πότε θα κινηθεί υψηλότερα. Από την άλλη πλευρά, κοιτάζοντας τη σειρά των χαμηλότερων υψηλών και τη συμπίεση της τιμής που συμβαίνει, μπορούμε να περιμένουμε κάποια μεταβλητότητα όταν το όριο του τριγώνου πλησιάσει σε περίπου ένα μήνα.

Η πρώτη σημαντική περιοχή υποστήριξης είναι στα 330 satoshi, και η αύξηση του όγκου είναι ένδειξη αυξανόμενου ενδιαφέροντος. Μιλώντας για τον όγκο, το γεγονός ότι συνεχίζει να αυξάνεται με ανοδική κίνηση και να μειώνεται όταν η τιμή υποχωρεί είναι ένα ακόμη θετικό σημάδι που πρέπει να παρακολουθείτε.

Βασική μάρκα προσοχής (BAT)

Το διακριτικό έχει αυξηθεί κατά προσέγγιση 70% από τα χαμηλά τον Σεπτέμβριο του 2019, αλλά το εύρος τιμών μεταξύ 2.2K και 3K satoshis έχει ιστορικά προσέφερε σημαντική ανοδική πορεία της τάξης του 90%, καθιστώντας το ξεκάθαρα ένα από τα πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα στο επόμενο bull run.

Εβδομαδιαίο διάγραμμα Basic Attention Token

Την περασμένη εβδομάδα ο όγκος τύπωσε το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό από τον Απρίλιο του 2019, όταν η τιμή έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Η τιμή επιχειρεί τώρα μια νέα διάσπαση. Αξίζει να προσέχετε το επόμενο εβδομαδιαίο κλείσιμο. Εάν δεν υπάρξει σημαντική μείωση βραχυπρόθεσμα, αυτό θα είναι το σημάδι ότι η φάση συσσώρευσης έχει τελειώσει.

Τα σταθερά βασικά στοιχεία υποστηρίζουν επίσης το βασικό διακριτικό προσοχής και συμπεριλήφθηκε στη λίστα παρακολούθησης των νομισμάτων με τις υψηλότερες μακροπρόθεσμες δυνατότητες.

ΝΕΟ

Η λεγόμενη Κινεζικό Ethereum έχει χτυπηθεί σκληρά κατά τη διάρκεια της Bear Market και η τιμή διαπραγματεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια απότομη πτωτική τάση. Το κέρμα έχει αυξηθεί κατά 60% από το κάτω μέρος, αλλά εξακολουθεί να έχει άνοδο περίπου 800% για να φτάσει ξανά στην κορυφή.

Εβδομαδιαίο διάγραμμα NEO

Στα τέλη Οκτωβρίου, η τιμή ξεπέρασε μια σημαντική γραμμή τάσης με αξιοσημείωτο όγκο και έκτοτε κυμάνθηκε μεταξύ 0.00144 και 0.1160 BTC. Η ένταση μειώθηκε στο pullback και άρχισε να αυξάνεται ξανά όταν η τιμή πλησίασε το ανώτερο όριο του εύρους. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι.

Είναι επίσης ενδιαφέρον να παρατηρήσετε ότι η τιμή σχηματίζει α κύπελλο και λαβή σχέδιο γύρω από το κάτω μέρος. Αυτή είναι μια γενικά ανοδική δομή που θα μπορούσε να προσφέρει περαιτέρω στοιχεία για μια αντιστροφή.

0x (ZRX)

Το διακριτικό έχει μια δομή που μοιάζει πολύ με το NEO. Η τιμή αυτή τη στιγμή διπλασιάστηκε από τα χαμηλά, αλλά έχει ανοδική δυνατότητα περίπου 700% στα υψηλά όλων των εποχών που επιτεύχθηκε τον Μάιο του 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή ανέβηκε στην κορυφή ενώ η αγορά πάλευε με μια σοβαρή Bear Market. Οι έμποροι θα πρέπει να το λάβουν υπόψη, καθώς αυτός είναι ένας δείκτης πιθανής αποσυσχέτισης με το Bitcoin και την υπόλοιπη αγορά.

Η τιμή με διπλό πυθμένα στα 1400 satoshis και η ανάκαμψη οδηγούν σε διάσπαση από τη μακροπρόθεσμη πτωτική τάση. Επίσης σε αυτή την περίπτωση, η κίνηση συνδυάστηκε με σημαντική αύξηση όγκου που επιβεβαιώνει τη σημασία της.

Εβδομαδιαίο διάγραμμα ZRX

Από τη θεμελιώδη άποψη, το token διαπραγματεύεται σε όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια και η ομάδα έχει μια σταθερή σύνδεση με την κοινότητα Crypto. Πάνω από αυτό, Το 2019 είδε μια παραβολική ανάπτυξη του περιβάλλοντος DeFi και το διακριτικό θα μπορούσε να παίξει εξέχοντα ρόλο μεταξύ των πιο πολλά υποσχόμενων κρυπτογράφων στην επόμενη bull run.

Πώς να επωφεληθείτε από αυτές τις ρυθμίσεις;

Ανάλογα με τη στρατηγική που προτιμάτε να ακολουθήσετε, διαφορετικές προσεγγίσεις θα μπορούσαν να αποδειχθούν κερδοφόρες στις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς.

  • Αγοράστε το Dip: Πιάστε κάθε πτώση τιμής για να αγοράσετε σε καλύτερες τιμές. Όταν η αγορά έχει γενικά υψηλότερες τάσεις, ο κίνδυνος/ανταμοιβή της αγοράς είναι πάντα πιο κερδοφόρος και η αγορά σε περιόδους ύφεσης ενισχύει τα πιθανά κέρδη. Αυτή η στρατηγική περιλαμβάνει προσοχή και άμεση αντίδραση σε ενδεχόμενες ανατροπές τιμών. 
  • Αγοράστε το Breakout: Όταν η αστάθεια της αγοράς μειώνεται και γίνεται αβέβαιο ποια θα είναι η κατεύθυνση της επόμενης κίνησης της τιμής, είναι ασφαλές να περιμένουμε να ξεσπάσουν τα βασικά επίπεδα και στη συνέχεια να αγοράσουμε το νόμισμα.
  • Συσσωρεύω: Αυτός ο διαλογισμός στα στρατηγική συνίσταται στην περιοδική αγορά ενός ή περισσότερων συγκεκριμένων νομισμάτων. Ο διαχωρισμός του ανοίγματος της θέσης σας σε πολλές παραγγελίες σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε επίσης σε χαμηλότερη τιμή, μειώνοντας το μέσο κόστος αγοράς και αυξάνοντας το κέρδος όταν η τιμή κινείται υψηλότερα.

Επιλέξτε τη στρατηγική που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας για την αγορά και μην ξεχνάτε ποτέ να εφαρμόζετε τα βασικά κανόνες Διαχείρισης Κινδύνων.

Χρηματοκιβώτιο συναλλαγών!

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν είμαι αναλυτής ή επενδυτικός σύμβουλος. Όλα όσα παρέχω εδώ είναι καθαρά για καθοδηγητικούς, ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Θα πρέπει να επαληθεύσετε ανεξάρτητα όλες οι πληροφορίες στην ανάρτησή μου. Δεν μπορώ να θεωρηθώ υπεύθυνος για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που προκλήθηκε με βάση τέτοιες πληροφορίες. Λάβετε υπόψη ότι οι συναλλαγές με κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν σημαντικό βαθμό κινδύνου.