Golden Cross Crypto bull market 2020
Trading Bots Συμβουλές Trading

Η αγορά Crypto Bull είναι εδώ – Συμβουλές διαπραγμάτευσης για μια πορεία 2020

Καθώς προχωράμε προς το 2020, η αίσθηση είναι ότι η αγορά ανεβαίνει χάρη στο ευρύ, αν και μέχρι στιγμής, ήπιο αισιόδοξο κλίμα που οι επενδυτές λαχταρούν εδώ και πολύ καιρό. Το 2020 θα μπορούσε πραγματικά να είναι η χρονιά μιας νέας αγοράς Crypto Bull.

Το 2018 και το 2019 ήταν πολύ δύσκολα χρόνια για τους εμπόρους. Σε αυτό το διάστημα, μόνο κατά τη διάρκεια τριών μηνών, η αγορά κρυπτογράφησης διαπραγματεύτηκε με σαφή ανοδική τάση, μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2019. Οι έμποροι και οι επενδυτές βρίσκονταν σε κατάθλιψη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που πολλοί παραιτήθηκαν. Χρειάζεστε σταθερή διαχείριση των κινδύνων και των συναισθημάτων σας για να επιβιώσετε σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες.

Είσαι ακόμα εδώ? Εμπορεύεστε ακόμα Crypto; Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι το Bitcoin ήρθε για να μείνει;

Λοιπόν, μπράβο σε σας! Επιζήσατε από τη μεγαλύτερη αγορά κρυπτογράφησης σε αρκούδα μέχρι στιγμής, επομένως αξίζετε το καλύτερο από την ερχόμενη αγορά Bull.

Λένε ότι ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Αυτό ισχύει για τη Βιολογία, τις Επιχειρήσεις, τις Χρηματοοικονομικές Αγορές και σίγουρα επίσης την Κρυπτογράφηση.

Το 2017 προσέλκυσε εμπόρους των οποίων ο μοναδικός στόχος ήταν να πλουτίσουν γρήγορα. Έγιναν άπληστοι και παγιδεύτηκαν αγοράζοντας την κορυφή. Αλλά το μεγαλύτερο λάθος τους ήταν ότι δεν είχαν βιώσει τις προηγούμενες bear markets. Οι πιο έμπειροι έμποροι γνώριζαν ότι χρειάζονται χρόνια για να φτάσετε στην κορυφή και όλα θα μπορούσαν να σκάσουν μέσα σε λίγες μέρες.

Κρατήστε θησαυρό την εμπειρία σας γιατί αυτό θα αντιπροσωπεύει ένα πολύτιμο πλεονέκτημα που θα έχετε σε αυτούς που θα προσεγγίσουν τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων για πρώτη φορά τους επόμενους μήνες.

Από την άλλη πλευρά, Εάν είστε ένας από αυτούς που κάνουν τα πρώτα βήματα στο Crypto, εδώ είναι μερικές συμβουλές και συμβουλές συναλλαγών που θα σας φανούν χρήσιμες.

Είμαστε ήδη σε μια αγορά Crypto Bull;

Υπάρχουν πολλά τεχνικά σημάδια που δείχνουν ότι κοιτάζοντας το διάγραμμα Bitcoin από τα χαμηλά τον Δεκέμβριο του 2018, μπορούμε ξεκάθαρα να αναγνωρίσουμε μια αρχική φάση συσσώρευσης, μια σταθερή και αχαλίνωτη ανοδική τάση που πυροδοτήθηκε από την έκρηξη των κρίσιμων αντιστάσεων στα 4000 και 6100 USD και παρατεταμένη πτωτική τάση από την τοπική κορυφή στα 14000 USD.

Τρία κύρια στάδια της τάσης του Bitcoin κατά τη διάρκεια του 2019

Η ανανέωση των τιμών που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2019 είναι μια ανατροπή για όλους εκείνους που το FOMO έκανε το πρώτο ξεπέρασμα τον Απρίλιο. Παρόλα αυτά, η τιμή δεν πλησίασε καν το σημείο που ήταν τον Μάρτιο και μόλις έφτασε στην προηγούμενη αντίσταση στα 6100 USD. Αυτή είναι σημαντική απόδειξη ότι μπορούμε ακόμα να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι μια νέα αγορά κρυπτογράφησης bull ξεκίνησε τον Απρίλιο και ότι αυτός ο κύκλος συνεχίζεται ακόμα στον σωστό δρόμο.

Το Bitcoin μόλις ξεπέρασε το 61,8% Fib retracement από τα χαμηλά στην τοπική κορυφή

Είναι αυτό ένα Alt-Spring;

Όταν πρόκειται για την ευρεία αγορά Altcoin, αισθάνεται ότι βρίσκεται ακόμα σε προγενέστερο στάδιο του κύκλου από το Bitcoin. Κατά μέσο όρο, η τιμή των περισσότερων από τα Altcoin υστερούσε σημαντικά, ειδικά κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι το περιθώριο για πιθανή αύξηση των τιμών είναι μεγαλύτερο. Συγκεκριμένα, ορισμένα νομίσματα φαίνονται σταθερά τόσο από άποψη τιμής όσο και από θεμελιώδη άποψη.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα αγαπημένα μας νομίσματα το 2020.

Η κυριαρχία του Bitcoin έσπασε μια μακροπρόθεσμη βασική γραμμή τάσης

Η κυριαρχία του Bitcoin έσπασε κάτω από τη γραμμή τάσης που ξεκινά από την κορυφή της προηγούμενης ανοδικής αγοράς τον Ιανουάριο του 2018. Αυτό το σήμα αντιπροσωπεύει μια συναρπαστική ένδειξη για το τι πιθανότατα θα ακολουθήσει. Μόλις παγιωθεί η δυναμική των τιμών για τα Altcoins και οι έμποροι και οι επενδυτές αποκτήσουν εμπιστοσύνη στην τάση, αυτό θα πυροδοτήσει μια μεγάλη αγοραστική πίεση. Αυτό φόβος απώλειας θα τροφοδοτείται από τρία κύρια στοιχεία.

  • Όλοι όσοι πούλησαν παρουσιάζοντας σημαντικές απώλειες τώρα θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την επαναγορά σε υψηλότερες τιμές. Καθώς η τιμή θα αυξάνεται ολοένα και πιο γρήγορα, δυστυχώς, πολλοί θα αναγκαστούν να επαναγοράσουν σε τιμές χαμηλότερες από τις βέλτιστες.

  • Οι νεοφερμένοι θα δελεαστούν από τις μεγάλες δυνατότητες αύξησης των τιμών και τα γρήγορα κέρδη. Αυτή η υψηλή εμπιστοσύνη σε μια βιώσιμη ανοδική τάση θα τους κάνει λιγότερο ευαίσθητους στις τιμές και ως εκ τούτου πρόθυμους να πληρώσουν υψηλότερες τιμές.

  • Λιγότεροι πωλητές θα είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Η αντίσταση στις τιμές θα είναι πιο αδύναμη καθώς δεν υπάρχουν πολλοί πωλητές διατεθειμένοι να πραγματοποιήσουν συναλλαγές. Καθώς η τιμή κινείται απότομα υψηλότερα, θα υπάρχουν περισσότερα κίνητρα στην αγορά παρά στην πώληση. Η λιγότερη προσφορά νομισμάτων και η μεγαλύτερη ζήτηση είναι τα τέλεια συστατικά για μια αγορά κρυπτονομισμάτων.

Πότε ΣΕΛΗΝΗ;

Όλα αυτά που αναφέρθηκαν, τα κέρδη σε μια αγορά κρυπτονομισμάτων Bull είναι πιθανώς ευκολότερη από ό,τι σε μια bear market, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα είναι ομαλά και χαλαρά.

Η ιδέα ότι τα Κρυπτονομίσματα θα φτάσουν τελικά στο φεγγάρι, χρησιμοποιώντας πιο κατάλληλη ορολογία συναλλαγών, σημαίνει ότι η τιμή θα φτάσει στον στόχο αυτού του κύκλου της αγοράς. Αυτό θα επιτρέψει στους εμπόρους να εξαργυρώσουν τα κέρδη τους, να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους και να συνταξιοδοτηθούν σε τροπικές παραλίες πίνοντας μαργαρίτες. Δυστυχώς, αυτό είναι καθαρή ουτοπία!

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της πιο αισιόδοξης φάσης μιας αγοράς κρυπτονομισμάτων, ο πειρασμός της πώλησης για να εξασφαλίσει το κέρδος θα είναι ισχυρός. Η αλλαγή τιμών και οι ξαφνικές μειώσεις θα είναι τρομακτικές και αυτός ο πειρασμός θα σας ωθήσει να πουλήσετε. Αξίζει πάντα να σημειωθεί ότι κατά το 2015 και το 2017 η τιμή του Bitcoin έπεσε πάνω από 30% 6 φορές μεταξύ 2015 και 2017 ενώ αυξήθηκε περίπου 900% την ίδια περίοδο.

Περιοδικές αναταράξεις κατά τη διάρκεια μιας Crypto Bull Market

Η πώληση είναι μια έξυπνη προσέγγιση, επίσης κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής ανοδικής τάσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προγραμματίσετε πότε θα το κάνετε εκ των προτέρων, ώστε να μην χρειάζεται να βιαστείτε φωτιά-πώληση όταν οι συνθήκες δεν είναι βέλτιστες. Η δημιουργία ενός αυτοματοποιημένου σχεδίου συναλλαγών μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό.

Η εξαίρεση των συναισθηματικών στοιχείων από το σχέδιο συναλλαγών σας μπορεί μόνο να βελτιώσει τα αποτελέσματά σας.

Απόλαυσε τη διαδρομή!

Επίσης, κερδίζετε περιοδικά τα κέρδη σας. Είναι ο σωστός τρόπος για να διαχειριστείτε τον κίνδυνο του χαρτοφυλακίου σας κατά τη διάρκεια μιας αγοράς κρυπτογραφικών ταύρων. Μπορείτε να επανεπενδύσετε αργότερα σε περιόδους πτώσης της τιμής ή απλώς να εξαργυρώσετε για να αποπληρώσετε κάποιο χρέος ή να επενδύσετε σε άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι το ποσό της επένδυσής σας που πρόκειται να πουλήσετε. Με βάση την αποστροφή κινδύνου και τις ανάγκες σας, προγραμματίστε εκ των προτέρων το ποσό της έκθεσης κεφαλαίου που θέλετε να συνεχίσετε να επενδύετε στην Crypto και πόσο, αντί αυτού, θέλετε να πουλάτε περιοδικά όταν επιτυγχάνονται συγκεκριμένοι στόχοι τιμών.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι όσο περισσότερο επενδύετε στο Crypto χωρίς να πουλάτε, τόσο περισσότερο θα αυξάνεται το συνολικό κέρδος χάρη στην σύνθετη επίδραση. Ταυτόχρονα, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να παραμείνετε κολλημένοι με μια σχετικά μεγάλη σακούλα νομισμάτων, η τιμή της οποίας έπεσε πολύ γρήγορα για να σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε κάποιο κέρδος στη θέση σας.

Αρκετά ενδιαφέρουσα περίοδος περιμένει τους Crypto traders τους επόμενους μήνες. Η αγορά θα προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες σε όσους θα είναι έτοιμοι να τις πιάσουν. Διαβάστε εδώ για πέντε ακόμη συμβουλές συναλλαγών σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια αγορά Crypto bull.

Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις συμβουλές συναλλαγών δημιουργώντας μια αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών με Coinrule. Δημιουργήστε τον κανόνα σας τώρα!

Χρηματοκιβώτιο συναλλαγών!