Crypto Automated Trading

Δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα

Διαχείριση κινδύνων Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT).

Μισούσατε το κραχ της αγοράς αυτή την εβδομάδα; Μην κατηγορείτε τον Έλον, ούτε την Κίνα ούτε την JPMorgan. Ας μιλήσουμε για τη διαχείριση του εμπορικού κινδύνου.

Η αγορά είχε υπερθερμανθεί και οι νεοφερμένοι έπρεπε να μάθουν το πιο σημαντικό μάθημα της επένδυσης. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα και δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα. Αυτοί που επέζησαν από αυτό αιχμηρά Η πτώση της τιμής διαχειρίστηκε προσεκτικά τον κίνδυνο, ίσως με μια ενδιάμεση απώλεια. Αλλά η καλύτερη συμβουλή για να τα βγάλετε πέρα μεταβλητότητα της αγοράς είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να τηρείτε το αρχικό σας σχέδιο.

Η εξέταση του παρελθόντος για παρόμοια μοτίβα μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη. Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ποτέ, αλλά συχνά κάνει ομοιοκαταληξίες. Bitcoin πέρασε από την ίδια διαδρομή πέρυσι, μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου (εμφανίζεται στο κάτω μέρος του διαγράμματος). Μια μεγάλη πλάγια αγορά ανέμενε μια σοβαρή διόρθωση της τιμής που οδήγησε σε έναν ακόμη μήνα ενοποίησης των τιμών προτού ανακάμψει ξανά με υψηλότερη εμπιστοσύνη.

Μοτίβα σαν αυτά δείχνουν ξεκάθαρα πώς η ζήτηση και η προσφορά ενός περιουσιακού στοιχείου αναδιανέμονται γύρω από βασικά επίπεδα. Για υπενθύμιση, μια φορά Bitcoin έσπασε πάνω από το προηγούμενο υψηλό στα 12,000 $, η τιμή του εκτοξεύτηκε 250% σε τρεις μήνες. Εάν εκτυλιχθεί το ίδιο σενάριο, το Altcoin μπορεί να έχει περαιτέρω ανοδική πορεία για λίγο πριν Bitcoin συγκεντρώνει την πλήρη προσοχή των επενδυτών και των εμπόρων.

Θυμηθείτε να διαχειριστείτε προσεκτικά τον κίνδυνο μέχρι να εμφανιστούν περισσότερα σημάδια δύναμης. Ένα χαμένο κέρδος αξίζει περισσότερο από μια πραγματοποιηθείσα απώλεια!