Crypto Automated Trading

Ένα βήμα μπροστά – Το κάτω μέρος της επόμενης Bear Market μπορεί να είναι μέσα

Bitcoin / Δολάριο ΗΠΑ (BITSTAMP:BTCUSD) Η επόμενη Bear Market

Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν ποια θα είναι η κορύφωση της τρέχουσας Bull Market. Ωστόσο, όταν επενδύετε, πρέπει να κοιτάτε το μέλλον και να σκέφτεστε μπροστά. Ενώ ο στόχος τιμών για τον τρέχοντα κύκλο της αγοράς είναι ακόμα πολύ αβέβαιος, μπορεί να είναι ευκολότερο να προβλέψουμε ποιο θα είναι το κατώτατο όριο τιμών της επόμενης bear market.

Εξετάζοντας τους προηγούμενους κύκλους, και στις δύο περιπτώσεις, η παραβολική ανοδική τάση είχε μια σύντομη φάση επανασυσσώρευσης περίπου στο μισό της διαδρομής. Το επίπεδο τιμών στο οποίο πραγματοποιείται αυτή η ενοποίηση στην αγορά χρόνια μετά το ίδιο επίπεδο στο οποίο ακολούθησε η Bear αγορά βρήκε την τελική του υποστήριξη.

Τι θα συμβεί αν η τρέχουσα πλάγια δράση τιμής για Bitcoin αναμένει μια πιο σημαντική πτώση της τιμής αντί για ένα νέο σκέλος προς τα πάνω; Αυτό είναι πιθανό, αλλά απίθανο. Συνήθως, οι παραβολικές ανοδικές τάσεις καταλήγουν με πολύ πιο έντονο τρόπο. Τα δεδομένα στην αλυσίδα και το μακροοικονομικό περιβάλλον εξακολουθούν να είναι θετικά και αυτό θα μπορούσε να προσφέρει έναν υποστηρικτικό άνεμο για μήνες.

Γιατί είναι σημαντική η πρόβλεψη του πυθμένα της επόμενης αγοράς Bear; Διότι το να γνωρίζετε ότι έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε κάτω από τέτοια επίπεδα προσθέτει σημαντική άνοδο στην επένδυσή σας και θα προστατεύσει την κατανομή σας σε μελλοντικές αναλήψεις. Βραχυπρόθεσμα μεταβλητότητα μπορεί να ωθήσει τις τιμές ελαφρώς χαμηλότερες, αλλά ο μέσος όρος του κόστους σε δολάρια Bitcoin μπορεί να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μακροπρόθεσμη στρατηγική.

Η καλύτερη στιγμή για συσσώρευση Bitcoin ήταν πριν από χρόνια. Η δεύτερη καλύτερη στιγμή μπορεί να είναι τώρα.