Crypto Automated Trading

Η Μεγάλη Μετατόπιση

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

Η πρόσφατη αδυναμία του Bitcoin αποδεικνύει την ευκαιρία σε άλλα κρυπτονομίσματα να λάμψουν, προσφέροντας στους επενδυτές και τους εμπόρους ενδιαφέροντα μεταβλητότητα να εκμεταλλευτεί. Άλλοι όπως τα Altcoins.

Η κόκκινη γραμμή στο γράφημα δείχνει πώς η κυριαρχία του Bitcoin μειώνεται γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι νέα κεφάλαια ρέουν σε Altcoins. Κάθε έμπορος πρέπει να έχει αυτή τη δυναμική ξεκάθαρη κατά νου όταν αξιολογεί ποια είναι η καταλληλότερη επενδυτική στρατηγική για να τρέξει. Παρά Bitcoin Σταματώντας από την εκθετική ανοδική της τάση, το γεγονός ότι η υπόλοιπη αγορά εξακολουθεί να παρουσιάζει ισχυρή ισχύ είναι μια ισχυρή επιβεβαίωση ότι η μακροοικονομική εικόνα είναι θετική και ότι η Bull Market είναι ακόμα σε ισχύ. Τους τελευταίους μήνες, όσοι ακολουθούν τις ενημερώσεις της αγοράς μας μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν την αξία της κυριαρχίας του Bitcoin ως πολύτιμη μέτρηση για τη μέτρηση των εξελισσόμενων σταδίων αυτού του κύκλου Bull.

Εάν αισθάνεστε ότι χάσατε την αγορά Bitcoin σε χαμηλότερες τιμές, τα Altcoins μπορούν να σας δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Κέρδη από το Alts και πώληση σε Bitcoin τις επόμενες εβδομάδες θα είναι πιθανότατα μια μοναδική ευκαιρία να συγκεντρώσετε περισσότερα BTC πριν από το επόμενο σκέλος.

Αυτή την εβδομάδα η φήμη για Facebook προσθήκη Bitcoin στα αποθέματα θησαυρού του ξεδιπλώθηκαν ως καθαρή εικασία. Αλλά μπορεί να είναι απλώς θέμα χρόνου όταν η επόμενη μεγάλη εταιρεία θα ανακοινώσει ότι έχει εισέλθει στον χώρο των κρυπτογράφησης. Και με α Bitcoin Η προσφορά που συνεχίζει να συρρικνώνεται στα χρηματιστήρια, η κατεύθυνση των τιμών μπορεί να είναι μόνο ανοδική.