Διαχειριστείτε το πορτοφόλι σας και κερδίστε τα altcoins αποτελεσματικά Coinrule

Ξεπεράστε τις κινήσεις της αγοράς, τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Poloniex και ανταλλάξτε το OMG έξυπνα. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
εγγυημένη
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Ένα τόσο χρήσιμο έξυπνο εργαλείο, θα ήθελα να το είχα ανακαλύψει νωρίτερα."
Marton

Δημιουργήστε κανόνες συναλλαγών, ξανά και ξανά

Coinrule κάνει τις αυτόματες συναλλαγές τόσο εύκολες όσο το IFTTT. Οποιοσδήποτε χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει το δικό του πρόγραμμα συναλλαγών αμέσως χωρίς δεξιότητες κώδικα. Μια ευέλικτη και εξαιρετική πλατφόρμα θα ανταποκρίνεται στα αιτήματα οποιουδήποτε εμπόρου κρυπτογράφησης, έτσι ώστε καμία περίπτωση στο πάτωμα συναλλαγών δεν θα αποτύχει πλέον να πιάσει.

Δημιουργία κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τη στρατηγική σας

Ασφαλής διαχείριση στο Poloniex

Μπορείτε να χειριστείτε εύκολα ανά πάσα στιγμή τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας από έναν ενοποιημένο πίνακα εργαλείων συνδεδεμένο με την Poloniex και εκεί θα εξετάσετε όλα τα σχετικά χαρακτηριστικά σχετικά με το σύστημα συναλλαγών σας. Έχετε τον πλήρη έλεγχο των νομισμάτων σας, Coinrule δεν έχει άδεια να αφαιρέσει τα νομίσματά σας από την κατανομή σας. Η κηδεμονία σας είναι η κορυφαία προτίμησή μας!

Δημιουργία κανόνα

Σχεδιάστε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και tradeOMG

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το Demo Exchange με εικονικό κεφάλαιο για να δοκιμάσετε με ασφάλεια τις αυτόματες στρατηγικές σας σε πραγματικές συνθήκες αγοράς χωρίς κίνδυνο για το κέρμα σας. Μπορείτε να αλλάξετε το νέο σας σύστημα συναλλαγών για να το κάνετε πιο αποτελεσματικό. Οι συνθήκες της αγοράς εξελίσσονται συχνά, επομένως η προσαρμοστικότητα είναι μια σημαντική απαίτηση και η Coirule δεσμεύεται να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις οποιουδήποτε επενδυτή.

Δημιουργία κανόνα

Δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές με βάση ασφαλείς δείκτες

Το Omisego έχει έναν πολύ συναρπαστικό οδικό χάρτη για το 2019, περισσότερες αναφορές μπορούν να δημοσιευτούν ανά πάσα στιγμή και η τιμή μπορεί να πέσει ή να αυξηθεί όταν περιμένετε το λιγότερο, αφού η Poloniex λειτουργεί 24/7. Ένα αυτοματοποιημένο bot συναλλαγών σάς υποστηρίζει για να πιάσετε τις καλύτερες ευκαιρίες χωρίς να χάσετε ούτε μία συναλλαγή. Μάθετε περισσότερα με Coinrule τώρα!

Σκανδάλη crypto trading botόταν αλλάζει η αγορά altcoin Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία συστημάτων συναλλαγών αμέσως

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, καθιερώστε κανόνες και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda