Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Poloniex σαν επαγγελματίας

Ξεπεράστε την αγορά χρησιμοποιώντας τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Poloniex και κερδίστε κέρδη με το STRAT σε δευτερόλεπτα

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
πιο χρησιμοποιούμενα Ανταλλακτήρια
εγγυημένη
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Με Coinrule, η αγορά/πώληση κρυπτονομισμάτων πρόκειται να ξεσπάσει»
Rowan

Δημιουργήστε ένα πολύτιμο bot συναλλαγών

Coinrule εργάζεται καθημερινά για την ανάπτυξη νέων στρατηγικών και εργαλείων για το περιβάλλον συναλλαγών. Η στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μας επιτρέπει στους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων STRAT να αποκομίζουν κέρδη κατά την εμπορία οποιωνδήποτε νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του STRAT, στο Poloniex.

Δημιουργία κανόνων

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την αυτόματη συναλλαγή σας

Ασφαλής διαχείριση στο Poloniex

Coinrule είναι μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει σε [traders} διαφορετικών κατηγοριών εξειδίκευσης να βγάλουν χρήματα από τις συναλλαγές STRAT. Οι χρήστες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν γρήγορες και προηγμένες στρατηγικές συναλλαγών σε όλα τα μεγάλα πορτοφόλια. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες συναλλαγές σας για να καθορίσετε τη δική σας στρατηγική. Coinrule καθιστά πολύ ευέλικτο να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο STRAT, να διατηρήσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να μεταβείτε στην αγορά.

Δημιουργία κανόνων

Σχεδιάστε τη δική σας τεχνική συναλλαγών και διαχειριστείτε τα νομίσματά σαςSTRAT

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων δεν κοιμούνται! Μόνο μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως όλες τις δυνατότητες της αγοράς. Μπορείτε να ορίσετε μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με Coinrule πανεύκολα! Παραγγείλετε τους κανόνες σας χρησιμοποιώντας το σύστημα κανόνων συναλλαγών μας, χωρίς να υπάρχουν δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργία κανόνων

Αναπτύξτε συστήματα συναλλαγών με βάση δημοφιλείς δείκτες

Το STRAT έχει αυξηθεί περισσότερο από 50 φορές τα τελευταία χρόνια. Με Coinrule μπορείτε να βιώσετε επιστροφές που θα σας αλλάξουν τη ζωή, ενώ μειώνετε τις δυνατότητές σας. Η αγορά/πώληση κρυπτονομισμάτων είναι η χρυσή ευκαιρία του 21ου αιώνα. Coinrule σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μια ισχυρή θέση για αυτό!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζουν οι κινήσεις της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν ζητήθηκε κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε συναλλαγές τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, καθορίστε αυτοματοποιημένες στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda