Ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης στο HitBTC και Αγορά/πώληση Cardano

Δημιουργήστε τη στρατηγική σας και αφήστε τη να λειτουργήσει για εσάς, στο HitBTC και σε πολλά άλλα.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
Ανταλλαγές στρατιωτικού βαθμού
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που είδαμε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία τρία χρόνια»
Archi

Σχεδιάστε έναν κύριο αυτόματο κανόνα συναλλαγών

Coinrule είναι το χρήσιμο εργαλείο για πολλά διαφορετικά είδη επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά ικανοτήτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να επιτύχετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε ADA. Θα είναι πολύ ευέλικτο να συγκεντρώσετε ADA, να προστατέψετε το χαρτοφυλάκιό σας, να αναχαιτίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική πτώση.

Έναρξη Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το σύστημα συναλλαγών σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο HitBTC

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε τις καθημερινές σας συναλλαγές πιο αποτελεσματικές, ενώ είναι εύκολες. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24 ώρες το 7ωρο, XNUMX ώρες το XNUMXωρο, μόνο ένα αυτοματοποιημένο ρομπότ κρυπτονομισμάτων μπορεί να πιάσει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα αναπτυχθεί στην αγορά. Πώς να ξεκινήσετε μια παραγγελία με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας την προσέγγιση If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Έναρξη Bot

Αναπτύξτε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και συσσωρεύστεADA

At Coinrule εργαζόμαστε πολύ για να προσφέρουμε νέα στοιχεία και ρυθμίσεις στο περιβάλλον μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο εξειδικευμένους χρήστες και τις κορυφαίες ανταλλαγές για τη συλλογή σχολίων και σχολίων.

Έναρξη Bot

Μοντελοποιήστε αυτόματες στρατηγικές με βάση τους πιο διάσημους δείκτες

Οι συναλλαγές χρειάζονται τάξη, στάση και διαδικασία. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο επίπονες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα αποτελέσματα των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός αυτόματου σχεδίου συναλλαγών σάς επιτρέπει να μειώσετε τις επιπτώσεις του φόβου, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης, ένας λιγότερο έμπειρος έμπορος μπορεί να συναλλάσσεται σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει ο δυναμισμός της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχείριση αστάθειας Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία παραγγελιών τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda