Ξεκινήστε το χαρτοφυλάκιο περιουσίας σας συνδέοντας σε ανταλλακτήρια όπως το HitBTC και διαπραγματεύεστε DGB με ένα crypto bot

ξεπεράστε την αγορά χρησιμοποιώντας ημερήσια συναλλαγή κρυπτογράφησης στο HitBTC και κερδίστε κέρδη με το DGB μέσα σε λίγες ώρες

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
{popular} Ανταλλαγές
{στρατιωτικός βαθμός}
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Τόσο χρήσιμο μηχάνημα, θα ήθελα να το είχα ανακαλύψει νωρίτερα."
Simon

Σχεδιάστε αυτοματοποιημένους κανόνες συναλλαγών, ξανά και ξανά

Coinrule κάνει το αυτόματο σύστημα συναλλαγών τόσο απλό όσο το IFTTT. Οποιοσδήποτε επενδυτής θα μπορεί να ορίσει το δικό του σύστημα μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς δεξιότητες κώδικα. Ένα άμεσο και εξαιρετικό εργαλείο θα καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε εμπόρου κρυπτονομισμάτων, έτσι δεν θα μείνει πλέον έξω ο δυναμισμός της αγοράς.

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τον {κανόνα} σας

Ασφαλώς {Trade} στο HitBTC

Μπορείτε εύκολα να εξισορροπήσετε ανά πάσα στιγμή τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας από έναν ενοποιημένο πίνακα ελέγχου συνδεδεμένο στο HitBTC και εκεί θα δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δημιουργίας στρατηγικής κρυπτογράφησης. Έχετε τον πλήρη έλεγχο των κρυπτονομισμάτων σας, Coinrule δεν έχει άδεια να αφαιρέσει τα κρυπτονομίσματα σας από την ανταλλαγή σας. Η ασφάλειά σας είναι το κορυφαίο μας προνόμιο!

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

{Δημιουργήστε} το δικό σας σύστημα συναλλαγών και {trade}DGB

Διαχειριστείτε το Demo Exchange με εικονικά νομίσματα για να δοκιμάσετε ακίνδυνα τις αυτόματες στρατηγικές σας σε πραγματικά γεγονότα της αγοράς χωρίς κίνδυνο για τα κρυπτονομίσματα σας. Μπορείτε να ορίσετε τη στρατηγική συναλλαγών σας για να την κάνετε πιο ισχυρή. Οι συνθήκες της αγοράς μεταμορφώνονται συχνά, επομένως η ευγένεια είναι μια σημαντική υποχρέωση και η Coirule δεσμεύεται να τηρεί τους υψηλότερους όρους από κάθε επενδυτή.

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

{Create} {rules} με βάση {popular} δείκτες

Το DigiByte έχει έναν πολύ εντυπωσιακό οδικό χάρτη για το 2019, νέες πληροφορίες μπορούν να κυκλοφορούν καθημερινά και η τιμή μπορεί να κινηθεί όταν περιμένεις το λιγότερο αφού το HitBTC λειτουργεί 24/7. Τα αυτόματα συστήματα συναλλαγών σάς δίνουν τη δυνατότητα να πιάσετε οποιαδήποτε ευκαιρία χωρίς να αγνοήσετε ούτε μία συναλλαγή. Συναλλαγές με Bots με Coinrule τώρα!

Ενεργοποιήστε τις {strategies} όταν αλλάξει η {market} Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Χωρίς κωδικό {απαιτείται} Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχείριση {volatility} Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία του {Rule}s {Σήμερα}

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, {create}{rules} και διαχειριστείτε το {portfolio} σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda