αυτοματοποιημένες συναλλαγές με το tradingview
Crypto Automated Trading

Αυτοματοποιημένες συναλλαγές με το TradingView – Τώρα ζωντανά Coinrule

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι τα σήματα TradingView είναι πλέον ζωντανά Coinrule. Οι αυτοματοποιημένες συναλλαγές με το TradingView δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Έχετε πλέον πρόσβαση στη μεγαλύτερη βάση δεδομένων τεχνικών δεικτών και στρατηγικών παγκοσμίως. TradingView προσφέρει αμέτρητες ρυθμίσεις συναλλαγών τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας και να εκτελείτε συναλλαγές στο αγαπημένο σας χρηματιστήριο κρυπτογράφησης.

Αυτή η νέα έκδοση ευθυγραμμίζεται με τον στόχο μας να δώσουμε τη δυνατότητα στους χομπίστες εμπόρους να ανταγωνιστούν τα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και τους επαγγελματίες επενδυτές.

Με τα πρόσφατα ενσωματωμένα σήματα TradingView, μπορείτε πλέον να κάνετε συναλλαγές ενώ κοιμάστε χρησιμοποιώντας κάθε πιθανό τεχνικό δείκτη στην αγορά!

Τι είναι το TradingView;

TradingView είναι το πιο χρησιμοποιούμενο εργαλείο χαρτογράφησης μεταξύ των εμπόρων. Με τα χρόνια, εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη κοινότητα εμπόρων. Δεν υπάρχουν καλύτερα μέρη για να λάβετε προβολές αγοράς, αναλύσεις, συμβουλές και σεμινάρια. 

Το TradingView είναι η τέλεια πλατφόρμα για εμπόρους σε κάθε επίπεδο, επειδή συνδυάζει μια διαισθητική διεπαφή με εκατοντάδες προηγμένους και προσαρμόσιμους τεχνικούς δείκτες. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με το TradingView και να βελτιώσετε τις συναλλακτικές σας δεξιότητες κάθε μέρα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TradingView για τις μελέτες γραφημάτων σας, να σχεδιάσετε γραμμές τάσης, να ορίσετε στηρίγματα και αντιστάσεις, να εντοπίσετε μοτίβα γραφημάτων, να εφαρμόσετε τεχνικούς δείκτες και ακόμη και να εκτελέσετε πλήρη έτοιμα προς χρήση αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών.

Το TradingView έχει επίσης τη δική του γλώσσα κωδικοποίησης, την Pine Editor, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε την πλήρως προσαρμοσμένη στρατηγική συναλλαγών σας. 

Αφού επιλέξετε το έναυσμα για τη στρατηγική σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδοποιήσεις μέσω webhook για να εκτελέσετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας Coinrule. Οι αυτοματοποιημένες συναλλαγές με το TradingView είναι εύκολο και επιτρέπουν σε όλους τους εμπόρους να εντείνουν τις στρατηγικές συναλλαγών τους.

Πώς να συνδέσετε το TradingView με Coinrule

Αυτοματοποιημένες συναλλαγές με ενεργοποιημένα σήματα TradingView Coinrule είναι μια δυνατότητα premium, διαθέσιμη σε προγράμματα Trader και Pro.

On Coinruleτου προγράμματος επεξεργασίας κανόνων, πρέπει να ορίσετε την ενέργεια που θέλετε να εκτελέσετε με βάση τα σήματα αγοράς και πώλησης. 

Αυτοματοποιημένες συναλλαγές με το TradingView ενεργοποιημένο Coinrule
Αυτοματοποιημένες συναλλαγές με το TradingView ενεργοποιημένο Coinrule

Όταν δημιουργείτε ένα σήμα στο TradingView, το μήνυμα της ειδοποίησης θα ενεργοποιήσει τις ενέργειες. Έχετε τη μέγιστη ευελιξία στην επιλογή του σήματος της επιλογής σας, με δυνατότητα προσαρμογής του με την άνεσή σας.

σήμα TradingView
σήμα TradingView

Για περισσότερα παραδείγματα σχετικά με τη σύνδεση του TradingView στο Coinrule, μπορείτε να το ελέγξετε αυτό άρθρο που παρέχει περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για να ξεκινήσετε.

Ενισχύστε τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές σας με το TradingView

Τα σήματα TradingView επιτρέπουν μεγαλύτερη ισχύ και ευελιξία για τους κανόνες σας. 

Εκτός από τη σημαντική επέκταση του εύρους των δεικτών που μπορούν να ενεργοποιήσουν τους κανόνες σας, μπορείτε πλέον να εκτελείτε συναλλαγές με βάση δεδομένα από όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και αμέτρητους δείκτες.

Ένα παράδειγμα θα ήταν η αγορά πτήσεων σε Altcoins μόνο εάν το Κυριαρχία Bitcoin παραμένει κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin εάν το S & P500, ένας παγκόσμιος δείκτης μετοχών, έχει ανοδική τάση. Το μόνο όριο είναι η δημιουργικότητά σας!

Συνδυάστε τα σήματα με το Coinrule ενσωματωμένες συνθήκες βασισμένες στο IFTTT για μια μοναδική εμπειρία συναλλαγών, διασφαλίζοντας ότι η στρατηγική συναλλαγών σας συναλλάσσεται μόνο όταν ισχύουν οι καλύτερες συνθήκες της αγοράς.

Τα σήματα TradingView σε συνδυασμό με Coinrule Λογική IFTTT
Τα σήματα TradingView σε συνδυασμό με Coinrule Λογική IFTTT

Coinrule είναι ο πιο φιλικός προς τον χρήστη έξυπνος βοηθός για αυτοματοποιημένες συναλλαγές, που δεν απαιτεί ούτε μια γραμμή κώδικα. Είστε όμως προγραμματιστής; Τώρα σας καλύψαμε και εσάς. Χρησιμοποιώντας το Pine Script, μπορείτε να αναπτύξετε το προσαρμοσμένο σύστημα συναλλαγών σας και να το εκτελέσετε Coinrule σε λίγα λεπτά. 

Εάν δεν είστε ακόμη χρήστης του TradingView, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Είναι τόσο εύκολο. Δοκιμάστε τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές με το TradingView τώρα. Αυτή η νέα έκδοση θα αλλάξει το παιχνίδι συναλλαγών σας!


Δημιουργήστε τον πρώτο σας κανόνα χρησιμοποιώντας τα σήματα TradingView τώρα.