Τι είναι το Binance
Crypto Automated Trading

Τι είναι το Binance – Ένα ολόκληρο οικοσύστημα κρυπτογράφησης πίσω από την ανταλλαγή

Εάν είστε νέοι στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, ίσως αναρωτιέστε τι Binance είναι. Είναι ένα δημοφιλές και αξιόπιστο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης. Το σύστημα βρίσκεται σε λειτουργία από τον Ιούλιο του 2017. Μέσα σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία του, 10 εκατομμύρια άνθρωποι το χρησιμοποιούσαν ήδη.

Τι κάνει το Binance διαφορετικό;

Ένα από τα πράγματα που έχουν κάνει αυτό το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης δημοφιλές είναι η μοναδικότητά του από τους ανταγωνιστές του. Οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές της προσφέρουν μόνο αγορές fiat-to-crypto (για παράδειγμα, USD-to-Bitcoin). Ωστόσο, το Binance προσφέρει πολλά περισσότερα, ξεκινώντας από διάφορες αγορές κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση (για παράδειγμα, Bitcoin-to-BAT).

Αυτές οι αγορές προσελκύουν χρήστες που δεν μπορούν να λάβουν τα νομίσματα σε άλλα χρηματιστήρια. Το σύστημα έχει επίσης χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών, αξιόπιστη τεχνολογία και υψηλή εμπιστοσύνη, που συνέβαλαν στην ταχεία ανάπτυξή του. Από την κυκλοφορία του, το Binance ήταν θεαματικά κερδοφόρο και κατέγραψε 446 εκατομμύρια δολάρια κέρδη κατά το έτος 2018.

Κερδίστε χρήματα με το Crypto: 10 τρόποι για να κερδίσετε Bitcoin και άλλα Crypto με το Binance Earn | Blog Binance
Πίστωσης Φωτογραφία: Ιστολόγιο Binance

Κερδίστε για παθητικό εισόδημα

Ένας από τους πιο γρήγορους και απλούς τρόπους για να κερδίσετε ένα παθητικό εισόδημα είναι μέσω Το Binance κερδίζει. Στο παρελθόν, οι λογαριασμοί αποταμίευσης μπορούσαν να προσφέρουν εξαιρετικά υψηλά επιτόκια. Ωστόσο, το μέσο επιτόκιο σήμερα κυμαίνεται γύρω από ένα μικρό ποσοστό, γύρω στο 0.5%, για τους περισσότερους συμβατικούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου σε παραδοσιακές τράπεζες.

Με τόσο χαμηλά επιτόκια, γίνεται δύσκολο για τους ανθρώπους να αποκτήσουν παθητικό εισόδημα ή ακόμα και να προστατεύσουν τον πλούτο τους λόγω του υψηλού πληθωρισμού. Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες του κρυπτονομίσματος Binance μπορούν να αναμένουν υψηλά κέρδη στα περιουσιακά τους στοιχεία. Παρόλα αυτά, ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακόμη χρησιμοποιήσει αυτά τα προϊόντα εξοικονόμησης κρυπτογράφησης.

Εάν είστε ακόμα στο σκοτάδι σχετικά με το τι είναι το Binance, τότε θα πρέπει να καταλάβετε πώς το Binance Earn είναι επωφελές για τους χρήστες, προκειμένου να πάρουν μια ματιά σε όλο αυτό το οικοσύστημα που βασίζεται σε κρυπτονομίσματα. Το Binance Earn βοηθά τους αρχάριους και τους προχωρημένους χρήστες να κερδίζουν υψηλότερες αποδόσεις ακόμη και χωρίς συχνές συναλλαγές.

Ως χρήστης, θα έχετε πολλούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το Binance κερδίστε, καθώς πολλά προϊόντα παρέχουν βασικές εγγυήσεις που διασφαλίζουν ότι η αρχική κατάθεση των χρηστών παραμένει άθικτη. Επί του παρόντος, μπορείτε να λάβετε δύο τύπους κερδών με το Binance gain – Εγγυημένη και Υψηλή απόδοση.

Κάρτα πληρωμών για χρεωστικές πληρωμές

Το Binance προσφέρει στους χρήστες του την ευκαιρία να αγοράσουν τα πράγματα που αγαπούν με κρυπτογράφηση. Η κάρτα Binance τους επιτρέπει να ξοδεύουν τα κρυπτονομίσματα που προτιμούν σε πάνω από 60 εκατομμύρια εμπόρους παγκοσμίως. Οι χρήστες χρειάζεται μόνο να μεταφέρουν κρυπτογράφηση από το spot πορτοφόλι τους στο πορτοφόλι χρηματοδότησής τους και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν.

Με την κάρτα Binance, μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε κάνουν οι κανονικές κάρτες πληρωμών και πολλά άλλα. Η κάρτα Binance λειτουργεί σαν κανονικές χρεωστικές κάρτες που εκδίδονται από τράπεζες. Οι χρήστες μπορούν να συμπληρώνουν την κάρτα τους με χρήματα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Binance Card, συνήθως με τη μορφή Binance Coin (BNB) ή Bitcoin.

Κάθε φορά που ένας χρήστης πραγματοποιεί μια πληρωμή, η κάρτα θα χρησιμοποιεί το υπόλοιπο για τις πληρωμές με κάρτα και θα αφαιρεί το κόστος από το υπόλοιπό σας αυτόματα. Με την κάρτα Binance, δεν χρειάζεται πλέον να πουλάτε κρυπτογράφηση για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, καθώς μπορείτε επίσης να διατηρήσετε HODling και να ξοδέψετε μόνο τα χρήματα που χρειάζεστε για να κάνετε πληρωμές.

Δάνεια για εύκολη πίστωση

Οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι είναι το Binance συνήθως αναρωτιούνται αν υπάρχουν δάνεια με το Binance. Η απάντηση είναι ναι. Η Binance προσφέρει επίσης δάνεια στους χρήστες της και αυτά τα δάνεια παρέχουν πολλές επιλογές για διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία, όπως κρυπτογράφηση, εξασφαλίσεις και επιτόκιο. Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης ανώτατα όρια δανεισμού σύμφωνα με τις συνθήκες της αγοράς με βάση την εσωτερική διαχείριση κινδύνου της Binance.

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες του Binance έχουν πρόσβαση σε δάνεια Binance. Η Binance προσφέρει δάνεια σε πολλά κρυπτονομίσματα όπως BTC, ETH, BNB, BUSD και USDT. Ως εγγύηση, τα δάνεια Binance υποστηρίζουν διάφορα κρυπτονομίσματα όπως BTC, ETH, BNB και BUSD.

Binance δάνειο Οι όροι κυμαίνονται από 7, 14, 30, 90 και 180 ημέρες. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε προκαταβολές, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα υπολογίζουν τους τόκους σύμφωνα με τις ώρες που δανείστηκαν. Η Binance υπολογίζει τους τόκους ανά ώρα και βασίζει το επιτόκιο στον χρόνο που ο χρήστης παίρνει το δάνειο.

Ανασκόπηση Binance 2021: Είναι ακόμα το καλύτερο Crypto Exchange - Είναι ασφαλές;
Πίστωσης Φωτογραφία: Μπλονονομία

Περιθώριο και παράγωγα για συναλλαγές με μόχλευση

Η διαπραγμάτευση περιθωρίου είναι μια μέθοδος όπου οι χρήστες ανταλλάσσουν περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης με δανεισμό κεφαλαίων. Αυτός ο τύπος συναλλαγών επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε μεγάλα ποσά κεφαλαίου (που μπορεί να μην έχουν διαφορετικά) προκειμένου να αυξήσουν τις θέσεις τους. Ενισχύει τα αποτελέσματα των συναλλαγών και βοηθά τους εμπόρους να πραγματοποιούν μεγαλύτερες αποδόσεις σε επιτυχημένες συναλλαγές.

Οι έμποροι περιθωρίου δίνουν παραγγελίες για αγορά ή εμπορία κρυπτονομισμάτων σε spot αγορές. Αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα αντιστοιχίζει εντολές περιθωρίου με εντολές spot αγοράς. Κάθε παραγγελία που σχετίζεται με το περιθώριο είναι στην πραγματικότητα μια άμεση παραγγελία. Εν τω μεταξύ, για όσους εμπόρους διαπραγματεύονται ΣΜΕ, οι εντολές για αγορά ή πώληση συμβολαίων τοποθετούνται στην αγορά παραγώγων.

Όλα τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης διαπραγματεύονται στην αγορά παραγώγων και η διαπραγμάτευση εξαρτάται από την υποχρέωση παράδοσης περιουσιακών στοιχείων σε μελλοντική ημερομηνία. Δεν μπορείτε να διαπραγματεύεστε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στην άμεση αγορά, επειδή τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης σχετίζονται με τον διακανονισμό ενός υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου σε μελλοντική ημερομηνία, ενώ το spot σχετίζεται με τον πραγματικό διακανονισμό αυτή τη στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαπραγμάτευση περιθωρίου και η διαπραγμάτευση συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης πραγματοποιούνται σε δύο διαφορετικές αγορές.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης επιτρέπουν επίσης στους επενδυτές να αποκομίζουν τεράστια κέρδη χρησιμοποιώντας μόχλευση.

Launchpool For Crypto Investments

Τι είναι το Launchpool; Το Binance διαθέτει ένα πλήρες οικοσύστημα υπηρεσιών που είναι προσαρμοσμένο για να εξυπηρετεί την πλειοψηφία των αναγκών των χρηστών κρυπτονομισμάτων. Τα άτομα που χρησιμοποιούν το Binance μπορεί να έχουν δει Binance Launchpool αναδύονται από καιρό σε καιρό καθώς διαπραγματεύονται.

Λοιπόν, τι είναι το Launchpool; Το Launchpool είναι μια πλατφόρμα που στοχεύει στην υποστήριξη του δικτύου κρυπτογράφησης παρέχοντας πρόσβαση σε επενδύσεις κρυπτογράφησης για κάθε χρήστη του Binance. Με την πλατφόρμα, οι χρήστες και οι επενδυτές μπορούν να δημιουργήσουν τεράστιες αποδόσεις με τη μορφή νέων διακριτικών.

Η λύση προσφέρει οφέλη στους χρήστες και στα αναδυόμενα έργα κρυπτονομισμάτων. Το Launchpool βοηθά ποιοτικά έργα να συγκεντρώσουν κεφάλαια και, ταυτόχρονα, επιτρέπει στους χρήστες και τους επενδυτές κρυπτογράφησης να έχουν ελκυστικές αποδόσεις.

Επί του παρόντος, το Launchpool διαθέτει 19 έργα. Η πλατφόρμα προσφέρει απλούς μηχανισμούς για να κερδίσετε δωρεάν μάρκες. Οι χρήστες είναι επίσης ευέλικτοι στο να κερδίζουν νέα διακριτικά και να ελέγχουν τα υπάρχοντα περιουσιακά τους στοιχεία. Επιπλέον, η πλατφόρμα παρέχει ανάπτυξη για έργα και κατόχους.

Συμπέρασμα

Το Binance συγκαταλέγεται στα κορυφαία, κορυφαία στον κόσμο ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης. Ένα πλεονέκτημα της χρήσης αυτής της ανταλλαγής είναι ότι έχει μια εκτενή λίστα με ζεύγη συναλλαγών. Επιπλέον, οι χρεώσεις του είναι σχετικά χαμηλές σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί επίσης κέρμα BNB ως ​​διακριτικό χρησιμότητας για τα πάντα στο χρηματιστήριο. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν τυχόν προμήθειες συναλλαγών και συναλλαγών με πολύ χαμηλότερες τιμές από ό,τι θα έκαναν διαφορετικά με άλλα διακριτικά/ανταλλάγματα.

Ολα για όλα, Binance έχει δημιουργηθεί ως μια υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης για όλες τις οικονομικές ανάγκες ενός χρήστη που εισέρχεται στο οικοσύστημα κρυπτογράφησης. Δεδομένης της τρέχουσας τροχιάς και της δημοτικότητας του fintech, το Binance πρόκειται να αναπτυχθεί μαζικά τα επόμενα χρόνια καθώς συνδυάζει spot trading, παθητικό εισόδημα, χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφησης, δάνεια κρυπτογράφησης, συναλλαγές μόχλευσης και παραγώγων και επενδύσεις κρυπτογράφησης.