Crypto Automated Trading

Η Μεγάλη Επιστροφή

Ethereum vs Bitcoin (BINANCE:ETHBTC) Η μεγάλη επιστροφή

Καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων εδραιώνεται μετά από μια μανιασμένη ανοδική πορεία, οι έμποροι αγωνίζονται να δουν πού έχουν πέσει οι μάρκες. Ας συγκρίνουμε το ETH με το BTC

Ένα ενδιαφέρον διάγραμμα για να δούμε είναι το ETH vs BTC. Τώρα που ο αρχικός ενθουσιασμός φθείρεται, είναι ιδανικό για επαναβαθμονόμηση και εξέταση μιας πιο μακροπρόθεσμης προοπτικής. Εδώ, βλέπουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια του ETH / BTC διάγραμμα. Βλέπουμε ότι κατά τη διάρκεια της έκρηξης κρυπτογράφησης, το ETH υπερτερεί BTC . Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, ETH / BTC γενικά διαπραγματεύεται χαμηλότερα από ό,τι βρίσκεται αυτή τη στιγμή και φαίνεται να επανέρχεται στη μέση τιμή του τελικά.

Το τρέχον επίπεδο είναι όπου το ETH ιστορικά απέτυχε να διατηρήσει τα κέρδη του πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτή τη φορά φαίνεται να είναι μια διαφορετική ιστορία, καθώς η υποστήριξη κρατά καλά παρά το βάναυσο πρόσφατο sell-off. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γράφημα παρουσιάζει μια σειρά από χαμηλότερα υψηλά κατά τον προηγούμενο κύκλο, ενώ αυτή την εβδομάδα, η τιμή θα μπορούσε να εκτυπώσει το πρώτο υψηλότερο χαμηλό πάνω από αυτό το κρίσιμο επίπεδο.

Από την άλλη πλευρά, το ζεύγος συναλλαγών εξακολουθεί να διαπραγματεύεται πολύ κάτω από το συνεχώς υψηλές αποτιμήσεις του 2017 και του 2018, και αυτό θα πρέπει να σταματήσει την προσοχή για τους επενδυτές. Η παρακολούθηση αυτού του γραφήματος θα παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη στιγμή για εναλλαγή του χαρτοφυλακίου ξανά από Bitcoin σε Altcoins.