Crypto Automated Trading

Πίσω στην πορεία

Crypto Total Market Capital, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

Η διάθεση της αγοράς κρυπτογράφησης μετατοπίστηκε από «ξεκίνησε μια νέα bear market"Προς"ζήτω η ταυραγορά” σε λίγες εβδομάδες.

Κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα της κεφαλαιοποίησης της αγοράς κρυπτονομισμάτων ξεκινώντας από τα κάτω τον Μάρτιο του 2020, τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Η υπερβολική ευφορία που μεγάλωσε τους πρώτους μήνες του 2021 χρειαζόταν επαναφορά. ο RSI κατέγραψε με ακρίβεια αυτή τη γενική αδυναμία, με τα χαμηλότερα υψηλά να αποκλίνουν από τα υψηλότερα κατά τη διάρκεια της τάσης της αγοράς.

Ήταν εύκολο να συγχέουμε το μεγάλο κραχ του Μαΐου με την έναρξη μιας παρατεταμένης πτωτικής περιόδου. Αλλά καθώς η αγορά ανέκαμψε ακριβώς στο κάτω μέρος της ανοδικής τάσης, οι επενδυτές και οι έμποροι βρήκαν την εμπιστοσύνη να στραφούν bullish Άλλη μια φορά.

Η ανάκαμψη σημειώθηκε επίσης στο επίπεδο Fibonnaci 61.8%, ενισχύοντας τη σημασία αυτής της περιοχής ως ισχυρής υποστήριξης στο μέλλον. Βραχυπρόθεσμα, το 23.6% είναι η πρώτη στήριξη σε περίπτωση απόσυρσης. Η ενοποίηση στο πράσινο κουτί θα ήταν ευεργετική για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της τάσης. Πρέπει Bitcoin δροσιστείτε κάτω από 50,000 $, αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ευκαιρία για τα Altcoins να έχουν τη δική τους στιγμή δόξα .

Η συσσώρευση σε βυθίσεις και οι μακροχρόνιες στρατηγικές εξακολουθούν να είναι ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς. Η τάση είναι πάντα φίλος σου, εξάλλου!