λογότυπο blockduo
Trading Bots

Blockduo Ranks Coinrule Ανάμεσα στα 3 κορυφαία Crypto Trading Bot Για το Crypto

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το Blockduo κατάταξη Coinrule ανάμεσα στους 3 κορυφαίους crypto trading botείναι διαθέσιμα για επενδυτές.

"Coinrule εστιάζει σε έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες όσον αφορά τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. εμπειρία χρήστη. Διαπιστώσαμε ότι η πλειονότητα των συστημάτων εκεί έξω είναι πολύπλοκα και δεν διαθέτουν διαισθητικό σχεδιασμό – Coinrule πηγαίνει μέρη." – Blockduo

Top 10 Crypto Bot σύμφωνα με το Blockduo

Blockduo είναι μια διαδικτυακή έκδοση που ιδρύθηκε το 2019, η οποία επικεντρώνεται στο να κάνει τα κρυπτονομίσματα εύκολα κατανοητά, καθώς και στην παροχή ειλικρινών, αμερόληπτων απόψεων για την αναπτυσσόμενη αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και τα κορυφαία προϊόντα/υπηρεσίες της.

Συμπεριλαμβανομένου Coinrule μεταξύ των κορυφαίων crypto trading botΤο s αντιπροσωπεύει περαιτέρω αναγνώριση για το έργο που το σύνολο Coinrule η ομάδα έχει βάλει μέσα τους τελευταίους μήνες. Εργαζόμαστε σκληρά για να επιτρέψουμε σε κάθε έμπορο να δημιουργήσει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών με τον ευκολότερο τρόπο.

Όλοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε προηγμένα, αλλά απλά στη χρήση, εργαλεία για τη διαχείριση των επενδύσεών τους. Χάρη στη λογική If-This-Then-That, μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμη και την πιο προηγμένη στρατηγική συναλλαγών χωρίς δεξιότητες κωδικοποίησης μέσα σε λίγα λεπτά.

Μόλις κυκλοφορήσαμε μια νέα και βελτιωμένη έκδοση της πλατφόρμας μας που επιτρέπει τη δημιουργία κανόνων που μπορούν να ταιριάζουν με τις ανάγκες κάθε εμπόρου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ!

Τώρα εργαζόμαστε για την προσθήκη τεχνικών δεικτών στις στρατηγικές μας. Και σύντομα θα είναι διαθέσιμο ένα ολοκαίνουργιο εργαλείο backtesting.

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η εκτέλεση μιας αυτοματοποιημένης στρατηγικής συναλλαγών για τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία δεν ήταν ποτέ ευκολότερο!

Μείνετε συντονισμένοι! 😎