στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης
Crypto Automated Trading Trading Bots Συμβουλές Trading

Coinrule 2.0 – Η επανάσταση των νέων στρατηγικών κρυπτογράφησης

Η ολοκαίνουργια σελίδα κανόνων μας είναι επιτέλους εδώ! 💯

Συγκεντρώνουμε τα σχόλια της κοινότητάς μας εδώ και μήνες και είμαστε στενά σε επαφή με τους πιο ενεργούς εμπόρους μας, ώστε οι ανάγκες τους να διαμορφώσουν την πλατφόρμα μας.

Αυτή η νέα έκδοση είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα προς τον στόχο μας να γίνουμε ο καλύτερος τρόπος για τη δημιουργία μιας αυτοματοποιημένης στρατηγικής συναλλαγών κρυπτογράφησης. Συμπεριλάβαμε πολλές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες, αλλά τηρούμε την βασική μας αρχή να είμαστε η πιο φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα συναλλαγών εκεί έξω.

Τι είναι καινούργιο;

Η πιο σημαντική είδηση ​​είναι οι εισαγωγές 5 Operators.

Τι είναι ο χειριστής;

Ένας χειριστής αντιπροσωπεύει μια λογική σύνδεση μεταξύ διαφορετικών μπλοκ του κανόνα, επομένως θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν πιο προηγμένες στρατηγικές συναλλαγών. 

ΤΟΤΕ και ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους τελεστές εάν θέλετε να συσχετίσετε δύο ενέργειες απευθείας. Για παράδειγμα, πρώτα αγοράζετε και ΜΕΤΑ πουλάτε αυτό το νόμισμα ή το αντίστροφο. Αυτές οι επιλογές είναι πολύ χρήσιμες για τη δημιουργία ενός πλήρως αυτοματοποιημένου σχεδίου συναλλαγών που δεν απαιτεί περαιτέρω ενέργειες από την πλευρά σας μετά την έναρξη του κανόνα. 

Η διαφορά μεταξύ THEN και ANY TIME είναι ο χρονισμός της δεύτερης ενέργειας σε σύγκριση με την πρώτη.  

ΤΟΤΕ σημαίνει ότι οι δύο κανόνες συμβαίνουν με τη σειρά. Στο παρακάτω παράδειγμα, μετά την πρώτη εκτέλεση της Ενέργειας Α, η επόμενη εκτέλεση αυτής της ενέργειας θα συμβεί μόνο όταν ολοκληρωθεί και η Ενέργεια Β.

Αυτό λειτουργεί τέλεια όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές σε ένα εύρος τιμών. Θέλετε να αγοράσετε όταν η τιμή είναι χαμηλή και να πουλήσετε όταν φτάσει στο στόχο σας.

Εάν χρησιμοποιείτε ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ, αντίθετα, η Ενέργεια Α δεν χρειάζεται να περιμένει να εκτελεστεί ξανά η Ενέργεια Β. Το bot θα ελέγξει την Συνθήκη Β παράλληλα με την Συνθήκη Α.

αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών κρυπτογράφησης

Ένα παράδειγμα κανόνα όπου αυτός ο Χειριστής είναι πιο κατάλληλος είναι να συσσωρεύει ένα νόμισμα και στη συνέχεια να αποκομίζει κέρδος σε κάθε συναλλαγή όταν πληρούται η προϋπόθεση της τιμής.

OR 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χειριστή για να δημιουργήσετε μια εναλλακτική ενέργεια σε σύγκριση με την προηγούμενη. Δημιουργώντας δύο συνθήκες, η πρώτη από τις δύο που πληρούται θα ενεργοποιήσει τη συνδεδεμένη παραγγελία.

Για παράδειγμα, περιμένετε να ξεσπάσει η τιμή από ένα εύρος συναλλαγών. Μπορείτε να ορίσετε δύο όρους για να αγοράσετε ή να πουλήσετε ανάλογα με την κατεύθυνση που θα πάρει η τιμή.

Διάσπαση συναλλαγών από το εύρος τιμών
Διαπραγμάτευση απόσπασης από το εύρος τιμών

Αυτός ο Χειριστής είναι επίσης ιδιαίτερα βολικός για να ρυθμίσετε ταυτόχρονα μια ενδιάμεση απώλεια και ένα κέρδος για τις συναλλαγές σας. Οι παραγγελίες σας προστατεύονται πάντα, όπου κι αν φτάσει η τιμή.

ΜΗΝ

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν θέλετε να ανταλλάξετε ένα συγκεκριμένο νόμισμα. Ίσως δεν θέλετε να πουλήσετε ένα νόμισμα που κατέχετε ως μακροπρόθεσμη θέση ή δεν θέλετε να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο νόμισμα που δεν εμπιστεύεστε.

Στρατηγική συναλλαγών κρυπτογράφησης

Έχετε μεγαλύτερο έλεγχο των νομισμάτων που οι κανόνες αγοράζουν ή πωλούν χάρη σε αυτόν τον Χειριστή. Μετά από κάθε ενέργεια, μπορείτε να αποφασίσετε να εξαιρέσετε το νόμισμα που δεν θέλετε να ανταλλάξετε.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χειριστή είτε μεταξύ δύο συνθηκών είτε δύο ενεργειών. 

Μπορεί να είναι χρήσιμο να ελέγξετε πώς εξελίσσεται η αγορά αφού πληρούται μια συγκεκριμένη προϋπόθεση. Δεν είναι σπάνιο, για παράδειγμα, ότι η τιμή βλέπει μια ισχυρή κίνηση προς τη μία κατεύθυνση, μόνο για να υποχωρήσει ή να αναπηδήσει προς την άλλη. Μπορείτε να αποφύγετε αυτό το σενάριο, δημιουργώντας έναν κανόνα που λαμβάνει υπόψη μια επιβεβαίωση τιμής πριν προβείτε σε κάποια ενέργεια. Είναι πολύ απλό:

Περιμένετε να σταθεροποιηθεί η αγορά μετά το ξεπέρασμα και, στη συνέχεια, με βάση το πού κατευθύνθηκε η τιμή στη συνέχεια, αποφασίστε εάν θα πραγματοποιήσετε συναλλαγές ή όχι. 

Περισσότερες στρατηγικές προτύπων

Η προσθήκη αυτών των χειριστών στους κανόνες σας σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ατελείωτες στρατηγικές. Επίσης, αναβαθμίσαμε τη βιβλιοθήκη προτύπων με περισσότερους κανόνες για να ξεκινήσετε.

Περισσότεροι κανόνες σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες! 🚀

Δεν έχετε ακόμα την τέλεια στρατηγική συναλλαγών στο μυαλό σας; 

Χρησιμοποιήστε τα Πρότυπά μας για να ξεκινήσετε. Περιηγηθείτε στις κατηγορίες και βρείτε τον κανόνα που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Τώρα είναι η ώρα να δημιουργήσετε την καλύτερη στρατηγική συναλλαγών που είχατε ποτέ Coinrule.

Συναλλαγές με ασφάλεια! 🔒