Crypto Automated Trading

Coinrule και η CoinLedger ανακοινώνουν τη συνεργασία για την ενεργοποίηση της δωρεάν φορολογικής αναφοράς για τους χρήστες

Η υποβολή φορολογικών δηλώσεων κρυπτογράφησης μπορεί να είναι μια δυσκίνητη διαδικασία λόγω του μεγάλου όγκου συναλλαγών και των πολλαπλών πορτοφολιών που εμπλέκονται για έναν συγκεκριμένο χρήστη. Για να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα, Coinrule έχει συνεργαστεί με Καθολικό νομισμάτων, το λογισμικό φορολογίας κρυπτογράφησης με την υψηλότερη βαθμολογία, για να προσφέρει στους χρήστες μας δωρεάν δυνατότητες φορολογικής αναφοράς.

Όλα Coinrule Οι χρήστες που έχουν εγγραφεί πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2023, θα λάβουν ένα email με έναν σύνδεσμο που θα σας επιτρέψει να διεκδικήσετε τις δωρεάν φορολογικές εκθέσεις CoinLedger για το έτος.  

Πώς λειτουργούν οι φόροι κρυπτογράφησης;

Στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο, η κρυπτογράφηση θεωρείται μια μορφή ιδιοκτησίας. Όταν δημιουργείτε εισόδημα από την πώληση ή την απόκτηση κρυπτογράφησης, αυτό το εισόδημα υπόκειται σε φόρο με βάση τον συντελεστή φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Κέρδη κεφαλαίου

Όταν πουλάτε ή διαθέτετε με άλλον τρόπο την κρυπτογράφηση σας, υφίσταται κεφαλαιουχικό κέρδος ή ζημία με βάση το πώς η τιμή του κρυπτογράφησης σας έχει διακυμάνει από τότε που το αγοράσατε αρχικά. 

Συνηθισμένο εισόδημα

Όταν κερδίζετε κρυπτογράφηση, είτε από ποντάρισμα, εξόρυξη ή εργασία, επιβαρύνεστε με φόρους εισοδήματος με βάση την εύλογη αγοραία αξία της κρυπτογράφησης τη στιγμή που αποκτήθηκε.

Για βαθύτερη ανάλυση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι φόροι κρυπτογράφησης στη δικαιοδοσία σας, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτά φορολογικούς οδηγούς κρυπτογράφησης

Πώς να χρησιμοποιήσετε το CoinLedger για να αυτοματοποιήσετε τη φορολογική αναφορά κρυπτογράφησης

Η CoinLedger είναι μια κορυφαία εταιρεία λογισμικού φορολογίας κρυπτονομισμάτων που έχει συνεργαστεί με Coinrule για τη διευκόλυνση απλούστερων υπολογισμών και υποβολής εκθέσεων φόρων. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε αυτόματα τα κέρδη, τις ζημίες και τα έντυπα φόρου εισοδήματος από τις κρυπτογραφικές συναλλαγές σας.

1. Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό CoinLedger κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο εγγραφής από τον οποίο λάβατε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Coinrule

 

2. Προσθέστε όλα τα πορτοφόλια και τα ανταλλακτήρια που χρησιμοποιείτε στο CoinLedger


3. Εισαγάγετε τις ιστορικές συναλλαγές σας συνδέοντας τα ανταλλακτήρια σας και εισάγοντας τις διευθύνσεις του πορτοφολιού σας

4. Δημιουργήστε τις φορολογικές σας αναφορές με 1 κλικ

Και τέλος! Αφού εισαγάγετε τις ιστορικές συναλλαγές σας στο CoinLedger, θα μπορείτε να δημιουργείτε και να κατεβάζετε φορολογικές εκθέσεις 2023 εντελώς δωρεάν!

Εάν έχετε συγκεκριμένες φορολογικές ερωτήσεις σχετικά με την κατάστασή σας, η ομάδα του CoinLedger είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στη διεύθυνση help[at]coinledger.io.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το CoinLedger;

Το CoinLedger είναι ο υπολογιστής φόρου κρυπτονομισμάτων και ο ανιχνευτής χαρτοφυλακίου με την υψηλότερη βαθμολογία που χρησιμοποιείται από 500,000+ επενδυτές σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2018, η πλατφόρμα αυτοματοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία φορολογικής αναφοράς κρυπτογράφησης.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα για να υπολογίσω τους φόρους μου από Coinrule?

Ναί! Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μας, Coinrule Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το CoinLedger για να δημιουργήσουν δωρεάν φορολογικές αναφορές για το έτος 2023. 

Έχω χιλιάδες συναλλαγές, μπορεί ακόμα το CoinLedger να χειριστεί δωρεάν τη φορολογική μου αναφορά;

Ναί! Το CoinLedger έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει χρήστες με εκατοντάδες χιλιάδες συναλλαγές. Οι φορολογικές δηλώσεις για το 2023 είναι δωρεάν Coinrule χρήστες.