Coinrule Συνεργασία Okex Trading
Crypto Automated Trading

Coinrule & OKEx Partner Up για να παρέχει μια κορυφαία εμπορική εμπειρία στην αγορά

Η αγορά Crypto δεν κοιμάται ποτέ και πάντα εξελίσσεται. Το ίδιο και εμείς. Εργαζόμαστε σκληρά καθημερινά για να προσφέρουμε στους εμπόρους μας τις πιο ισχυρές επιλογές για τη δημιουργία κερδοφόρων αυτοματοποιημένων στρατηγικών συναλλαγών. Η επιλογή των καλύτερων ανταλλαγών είναι σίγουρα ένα κρίσιμο μέρος οποιουδήποτε συστήματος συναλλαγών.

Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια νέα στρατηγική συνεργασία με το χρηματιστήριο OKEx.

OKEx αντιπροσωπεύει μια αξιόπιστη επιλογή για τους εμπόρους κρυπτονομισμάτων και είναι ένας εξαιρετικός τόπος συναλλαγών για κρυπτονομίσματα. Coinrule και η νέα εμπορική συνεργασία της OKEx θα επιτρέψει Coinrule οι έμποροι να συμπεριλάβουν νέα νομίσματα στις αυτοματοποιημένες στρατηγικές συναλλαγών τους. Το χρηματιστήριο έχει παρουσιάσει αξιοσημείωτα ορόσημα όγκου με την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας ένα από τα πιο αναγνωρισμένα χρηματιστήρια παγκοσμίως. 

Γιατί το αγαπάμε

Η OKEx παραθέτει μερικά από τα πιο καυτά νομίσματα που τράβηξαν μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των εμπόρων τους τελευταίους μήνες. Όταν η διαφημιστική εκστρατεία χτυπά ένα νόμισμα που πυροδοτεί κερδοσκοπία μεταξύ των εμπόρων που, με τη σειρά του, μεταφράζεται σε αστάθεια. Οι έμποροι αγαπούν την αστάθεια και μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο μια αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών Coinrule. 

Οι βραχυπρόθεσμες ευκαιρίες που παραμερίζονται, αυτά τα νομίσματα έχουν μια σταθερή βάση και τη δυνατότητα να έχουν καλύτερη απόδοση στο μέλλον.

Token OKEx Utility (OKB)

Το OKB είναι το εγγενές διακριτικό της πλατφόρμας συναλλαγών OKEx. Προσφέρει μεγάλη χρησιμότητα σε όλη την ανταλλαγή, όπως μια ενδιαφέρουσα μείωση των τελών συναλλαγών για τους κατόχους και πρόσβαση στο OKB Jumpstart, την πλατφόρμα πώλησης Token OKEx. 

Η τιμή του διακριτικού βρίσκεται σε σταθερή ανοδική τάση, αντανακλώντας τη συνεχή κυκλοφορία νέων καινοτόμων χαρακτηριστικών και προϊόντων που ανακοινώνει η ομάδα της OKEx. Ένας από τους κύριους καταλύτες για περαιτέρω ανοδική τιμή θα μπορούσε να είναι η κυκλοφορία του αποκλειστικού blockchain της OKEx, OKChain, τους επόμενους μήνες. Αυτό θα οδηγήσει στην κυκλοφορία μιας αποκεντρωμένης έκδοσης του χρηματιστηρίου το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Η OKEx γέμισε τον οδικό της χάρτη με συναρπαστικά σχέδια. Η εταιρεία σκοπεύει να δώσει υψηλή προτεραιότητα στην ανάπτυξη οικονομικών dApps. Αυτό δυνητικά θα κάνει την OKEx έναν σημαντικό νέο παίκτη στο οικοσύστημα DeFi. 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με μια τόσο προνοητική εταιρεία. Στο μέλλον, αυτό θα μπορούσε να ανοίξει νέες περιπτώσεις χρήσης για αυτοματοποιημένες επενδύσεις σε αποκεντρωμένες πλατφόρμες, δημιουργώντας νέα αξία και ανατρεπτικές ευκαιρίες για τους εμπόρους μας.

Gabriele Musella, Διευθύνων Σύμβουλος της Coinrule

Άλλα ενδιαφέροντα νομίσματα

Digibyte είναι ένα από τα παλαιότερα blockchain, που κυκλοφόρησε το 2014 και υποστηρίζεται από μια παθιασμένη κοινότητα εθελοντών. Αν και ελάχιστα γνωστό στο μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας κρυπτογράφησης, αυτό το blockchain βασίζεται σε αξιόπιστη τεχνολογία και δεν συνδέθηκε ποτέ με οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με απάτη. 

Τους τελευταίους δύο μήνες, η DigiByte ζει το δικό της Altseason με την τιμή να εκτοξεύεται πάνω από 800% σε όρους USD. Αυτό συνδυάζεται με μια πολύ υψηλή μεταβλητότητα που παρέχει πάντα εξαιρετικές ευκαιρίες που μπορεί να πιάσει μια αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών 24/7. Το OKEx είναι το χρηματιστήριο με τη μεγαλύτερη ρευστότητα όπου οι έμποροί μας μπορούν να δημιουργήσουν αυτοματοποιημένες στρατηγικές συναλλαγών που περιλαμβάνουν DGB.

Wirex. Πολλά έργα το 2017 υποσχέθηκαν να κυκλοφορήσουν πιστωτικές κάρτες με κρυπτογράφηση. Για να το κάνουν αυτό, συγκέντρωσαν κεφάλαια σε ICO που προβλήθηκαν πολύ. Πολλοί απέτυχαν να παραδώσουν τις κάρτες τους και μόνο λίγοι κατάφεραν να επιτύχουν τουλάχιστον κάποια σημαντικά αποτελέσματα.

Η Wirex ακολούθησε την αντίθετη προσέγγιση. Η εταιρεία δημιούργησε πρώτα ένα σταθερό οικοσύστημα προϊόντων και στη συνέχεια λάνσαρε το δικό της IEO μέσω της πλατφόρμας OKEx. Το Wirex είναι επί του παρόντος ένας ταχέως αναπτυσσόμενος παγκόσμιος παίκτης κρυπτογράφησης και η μακροπρόθεσμη αξία του διακριτικού τους θα πρέπει να αντανακλά τις δυνατότητές του. Το OKEx είναι ο μόνος τόπος διαπραγμάτευσης όπου CoinruleΟι έμποροι μπορούν να ανταλλάξουν αυτόματα το διακριτικό WRX.

Περισσότερα για να έρθει

Σήμερα Coinrule και η OKEx ανακοινώνουν μια νέα εμπορική συνεργασία και είμαστε ενθουσιασμένοι με τα πιθανά αποτελέσματα που θα ξεκλειδώσουν φανταστικές ευκαιρίες μακροπρόθεσμα. Σχεδιάζουμε να διερευνήσουμε περαιτέρω δυνατότητες συνεργασίας με την OKEx για να παρέχουμε νέα οφέλη και για τις δύο βάσεις χρηστών μας. 

Η αποστολή μας παραμένει η ίδια. Θέλουμε να επιτρέψουμε στους εμπόρους να αποκτήσουν πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία για τη βελτίωση των επιδόσεων των συστημάτων συναλλαγών τους, διαχειριζόμενοι τα περιουσιακά τους στοιχεία με ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες της αγοράς. 

Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα αποκαλύψουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη συνεργασία σύντομα… 

Δημιουργήστε την πρώτη σας αυτοματοποιημένη στρατηγική στο OKEx τώρα!