λάβετε επιστροφή μετρητών κρυπτογράφησης με το OKEx
Crypto Automated Trading

Συναλλαγές στο Okex, Λάβετε επιστροφή χρημάτων Crypto στο αγαπημένο σας κέρμα!

CoinruleΗ αποστολή της είναι να κάνει τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές πραγματικά φιλικές προς τον χρήστη, επιτρέποντας σε όλους να δημιουργήσουν προηγμένα συστήματα συναλλαγών με μερικά απλά βήματα. Πρόσφατα ανακοινώσαμε μια νέα συνεργασία με την OKEx. Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε το πρώτο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας. Οι πρώτοι 100 λογαριασμοί που θα συμμετάσχουν σε αυτήν την προσφορά θα λάβουν 100% επιστροφή μετρητών κρυπτογράφησης Coinrule's Hobbyist Premium Plan. 

Προώθηση συναλλαγών OKEx

Εάν ανοίξετε λογαριασμό στο OKEx μέσω μας Σύνδεσμος εγγραφής, συνδέστε το σε Coinrule και εμπορεύονται κρυπτονομίσματα αξίας τουλάχιστον 100 $. Μπορείτε να διεκδικήσετε επιστροφή μετρητών 40 $ για το Premium Πρόγραμμα σας Coinrule. 

Καλύτερο από ολα? Μπορείτε να αποφασίσετε σε ποιο νόμισμα θα εκφραστεί το crypto cashback. Ετοιμάσου! Διαλέξτε το κέρμα που έχει τις καλύτερες πιθανότητες αύξησης της τιμής και θα το στείλουμε απευθείας στο πορτοφόλι σας! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα δέκα νομίσματα με την υψηλότερη κεφαλαιοποίηση αγοράς.

Ακολουθούν τα βήματα για να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσφορά:

  • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Coinrule
  • Εγγραφείτε σε ένα από μας Προγράμματα Premium (Χομπίστας, Έμπορος ή Επαγγελματίας)
  • Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στο OKEx μέσω μας Σύνδεσμος εγγραφής
  • Συνδέστε τον λογαριασμό σας OKEx στο Coinrule
  • Δημιουργήστε μία ή περισσότερες αυτοματοποιημένες στρατηγικές με Coinrule και πραγματοποιήστε συναλλαγές τουλάχιστον 100 $ στο OKEx στο τέλος της προσφοράς (17 Ιουλίου)
  • Στείλτε μας ping μέσω της συνομιλίας μας εντός εφαρμογής ή μέσω email
  • Coinrule θα μεταφέρει τα επιλεγμένα νομίσματα εντός τριών ημερών

Οι τρεις πιο ενεργοί λογαριασμοί κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς θα δικαιούνται μια πρόσθετη ανταμοιβή απευθείας στον λογαριασμό τους OKEx!

Οι τρεις πρώτοι λογαριασμοί με τον υψηλότερο όγκο συναλλαγών κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς 1 μηνός θα λάβουν αντίστοιχα 50 USDT, 30 USDT και 20 USDT ως πρόσθετη ανταμοιβή που παρέχεται από την OKEx.

Ανακαλύψτε το OKEx

Το OKEx είναι ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Η OKEx αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο ρευστούς χώρους συναλλαγών για κρυπτονομίσματα. Σύμφωνα με το Coinmarketcap, το OKEx κατατάσσεται ως το τρίτο μεγαλύτερο χρηματιστήριο για όγκο συναλλαγών. Συναλλαγές στο OKEx, θα βρείτε πάνω από 300 εισηγμένα ζεύγη συναλλαγών που θα σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για τις στρατηγικές συναλλαγών σας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους εμπόρους μας τη δυνατότητα δημιουργίας προηγμένων συστημάτων συναλλαγών στο OKEx, το οποίο έχει αξιοσημείωτο ιστορικό καινοτόμων χαρακτηριστικών και ασφάλειας στον χώρο κρυπτογράφησης! 

Βιαστείτε και εγγραφείτε στην προσφορά, μόνο 100 θέσεις είναι διαθέσιμες! 

Εχετε μια Coinrule λογαριασμός? Εγγραφή εδώ
Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο OKEx εδώ