coinrule ανασκόπηση
Crypto Automated Trading

Coinrule Αξιολογήθηκε – Τι λένε οι ειδικοί στα κρυπτογράφηση για εμάς

Coinrule είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να εκτελούν αυτόματα κανόνες συναλλαγών για Κρυπτονομίσματα. Έχουμε ελεγχθεί από διάφορους ιστότοπους και ιστολόγια ειδήσεων για κρυπτονομίσματα, τα οποία έχουν αναγνωρίσει Coinrule ως μια λεία, εύκολη στη χρήση .platform 

Μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων τις συναλλαγές σας χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα δεικτών απόδοσης, χωρίς καμία εμπειρία κωδικοποίησης. Η ομορφιά του Coinrule είναι ότι οποιοσδήποτε και όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο με ευκολία, ειδικά οι αρχάριοι που δεν έχουν εκτεθεί βαθιά στον κόσμο των οικονομικών στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας μας, έχουμε λάβει πολλές κριτικές από εξαιρετικούς κριτικούς του κλάδου. CoinruleΗ , ως εταιρεία, προσπαθεί να παρέχει εξαιρετική εμπειρία πελάτη τόσο μέσω της διεπαφής της όσο και μέσω της ομάδας υποστήριξης πελατών. 

Πρώτα η εμπειρία χρήστη


Ο κοινός παρονομαστής μεταξύ όλων των κριτικών ήταν η εκτίμηση του Coinruleη διεπαφή του και η απλότητά του. Πολλοί έχουν κάνει την αναλογία του Coinrule όντας κάπως "Κουτί εργαλείων Crypto Lego”, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε κανόνες όπως μπλοκ.

"Καλύτερο από ολα, Coinrule χρησιμοποιεί τη λογική «αν-αυτό-τότε-αυτό», δίνοντας τη δυνατότητα στους αρχάριους να ξεκινήσουν τις συναλλαγές και να δημιουργήσουν κανόνες με ευκολία."

CoinJournal

Η αποστολή του CoinJournals είναι να εκπαιδεύσει τους αναγνώστες μας σχετικά με την αναδυόμενη οικονομία κρυπτογράφησης μέσω της υψηλής ποιότητας δημοσιογραφίας ειδήσεων και του προσβάσιμου περιεχομένου. Βοηθούν τους αναγνώστες να κατανοήσουν την αποκέντρωση και πώς μπορούν να επωφεληθούν από τον νέο οικονομικό κόσμο. Δείτε την κριτική τους για Coinrule.

Πρόγραμμα περιήγησης συναλλαγών

Το Trading Browser είναι μια ενιαία λύση για εμπόρους κρυπτονομισμάτων και επενδυτές που θέλουν να μάθουν για τις συναλλαγές και να διαβάσουν σε βάθος κριτικές κρυπτογράφησης και εργαλείων συναλλαγών. Το πρόγραμμα περιήγησης Trading αξιολογήθηκε πρόσφατα Coinrule και το αξιολόγησε ως το πιο αξιόπιστο λογισμικό Crypto Trading.

TheMoneyMongers

Το TheMoneyMongers είναι μια ανεξάρτητη δεξαμενή σκέψης για το θέμα των κρυπτονομισμάτων, στόχος αυτού του ιστότοπου είναι να βοηθήσει τους καθημερινούς ανθρώπους να κατανοήσουν περισσότερα για τον κόσμο της κρυπτογράφησης με απλό τρόπο. Έχουν αναθεωρήσει Coinrule και το έχουν αξιολογήσει ως ένα από τα κορυφαία bots κρυπτονομισμάτων για αρχάριους. 

Καπετάνιος Altcoin

Αυτός ο ιστότοπος ειδήσεων κρυπτογράφησης, όπως και άλλοι, έχουν δει την έντονη ανάγκη των μέσων ενημέρωσης στον κόσμο της κρυπτογράφησης και αποφάσισαν να καλύψουν αυτήν την ανάγκη. Αξιολογήθηκε ο Captain Altcoin Coinrule πριν από λίγους μήνες και κατάλαβα πραγματικά το μήνυμα ότι Coinrule προσπαθεί να δώσει τη δυνατότητα σε όλους «να ανταγωνίζονται επαγγελματίες αλγοριθμικούς εμπόρους». 

DecentralPost

Το DecentralPost φιλοξενεί δημοσιογράφους και αναλυτές κρυπτονομισμάτων, ο ιστότοπος περιλαμβάνει ειδήσεις για κρυπτονομίσματα, καθώς και προβλέψεις τιμών και μελλοντικές τάσεις για δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Έχουν γράψει μια εμπεριστατωμένη κριτική Coinrule, τονίζοντας τη φιλική προς τον χρήστη πτυχή της πλατφόρμας. 

CoinCodeCap

Το CoinCodeCap είναι ένα ιστολόγιο κρυπτονομισμάτων που παράγει συχνά περιεχόμενο που σχετίζεται με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και την αναθεώρησή τους Coinrule ήταν υπέροχα. Αναφέρονται σε Coinrule ως «φιλικό προς τους αρχάριους crypto trading bot". 

Το Crypto Basic

Το Crypto Basic είναι ένας πλούσιος ιστότοπος γεμάτος με πληροφορίες σχετικά με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Ανασκοπούν περιοδικά διάφορα έργα και δημοσιεύουν περιεχόμενο. Δημοσίευσαν μια εξαιρετική κριτική of Coinrule, με μερικές εμπιστευτικές συμβουλές σχετικά με τις επερχόμενες λειτουργίες. 

Tradingbot

Το Tradingbot είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος που παρέχει στους χρήστες κριτικές και συμβουλές για οτιδήποτε σχετίζεται με τα crypto bots. Έχουν αναθεωρήσει Coinrule πρόσφατα και η κριτική τους δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θεαματική.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, επισκεφθείτε Coinrule και δείτε μόνοι σας τι μιλούν όλοι!