παθητικό εισόδημα στο okb
Crypto Automated Trading

Κερδίστε παθητικό εισόδημα σε μάρκες OKB με Coinrule

Τι είναι το OKB;

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΙΟ είναι ένα διακριτικό χρησιμότητας που δημιουργήθηκε από το OK Blockchain Foundation και υιοθετήθηκε από OKEx. Είναι ένα κουπόνι ERC-20, επί του παρόντος το 33ο μεγαλύτερο από το Market Cap σύμφωνα με το Coinmarketcap, και διαπραγματεύεται κυρίως στο χρηματιστήριο OKEx. Ο όγκος των OKB ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε καθημερινή βάση, μερικά από τα πιο κοινά ζεύγη συναλλαγών είναι USDT, BTC και ETH. 40 διαφορετικά ανταλλακτήρια αναφέρουν ήδη το OKB, σε αυτά περιλαμβάνονται τα BitMax, BKex και Coinall.

Είναι ενδιαφέρον ότι το OKEx παρέχει μια σειρά από ειδικές δυνατότητες ειδικά για τους κατόχους OKB, όπως Εκπτώσεις τελών συναλλαγών.

Τι είναι το OKEx;

Το OKEx είναι ένα κορυφαίο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων που παρέχει έναν τεράστιο αριθμό κουπονιών και ζευγών συναλλαγών Futures. Είναι το 3ο μεγαλύτερο χρηματιστήριο σε όγκο, διαπραγματεύοντας περίπου 3.43 δισ. δολάρια καθημερινά. Το χρηματιστήριο χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για την παροχή προηγμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε εμπόρους παγκοσμίως. Μεταξύ των πολλών δυνατοτήτων που παρέχει η OKEx, οι πιο ενδιαφέρουσες είναι η λειτουργία συναλλαγών πελάτη σε πελάτη, η διαπραγμάτευση περιθωρίου κέρδους και οι επιλογές παρακολούθησης ευρετηρίου.

Πώς μπορώ Coinrule οι χρήστες επωφελούνται από το OKB;

Η OKEx εισάγει μια νέα δυνατότητα για την OKB σε συνεργασία με Coinrule. Ως Coinrule χρήστη, εάν αγοράσετε OKB και το κρατήσετε για 30 ημέρες θα λάβετε επιτόκιο 1.67%. (20% επιτόκιο σε ετήσιο επιτόκιο)

Πώς λειτουργεί; 

  1. Πρέπει να είσαι α Coinrule χρήστης. Αν δεν είσαι ακόμα, τι περιμένεις; Κάντε κλικ εδώ να υπογράψω!
  2. Για να πληροίτε τα κριτήρια, πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση KYC Level-2 στο OKEx και δεν έχετε κρατήσει το OKB τις τελευταίες 30 ημέρες. 
  3. Αγοράστε OKB και κρατήστε το για 30 ημέρες.
  4. Τέλος, δεν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες, καθώς α Coinrule χρήστη ο τόκος υπολογίζεται αυτόματα μετά από 30 ημέρες.

Όροι

  • Το ελάχιστο επιλέξιμο ποσό είναι 20 OKB.
  • Το μέγιστο επιλέξιμο ποσό είναι 100 OKB.
  • Κάθε χρήστης επιτρέπεται να συμμετέχει μία φορά σε αυτή τη δραστηριότητα.
  • Πρέπει να κρατάτε το OKB σε ένα ασφαλές πορτοφόλι στο OKEx.
  • Η OKEx θα διανέμει την πληρωμή κάθε μήνα.

Πώς να το κάνετε αυτό με Coinrule? 

  1. Πηγαίνετε στο OKEx.
  2. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο Exchange, φροντίστε να ολοκληρώσετε την επαλήθευση KYC Level-2. Αν δεν το κάνετε, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και ολοκληρώστε την επαλήθευση KYC Level-2.
  3. Συνδέστε τον λογαριασμό σας OKEx με Coinrule, μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το πώς να το κάνετε εδώ. 
  4. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ξεκινήσετε να αγοράζετε OKB μέσω Coinrule θα ήταν η θέσπιση ενός κανόνα συσσώρευσης. Δείτε παρακάτω για παραδείγματα διαφορετικών τύπων κανόνων.

Μέσος όρος κόστους δολαρίου βάσει χρόνου OKB

Δολάριο μέσο όρο κόστους OKB
Αγοράστε περιοδικά μια συγκεκριμένη ποσότητα νομισμάτων

Μέσος όρος κόστους δολαρίου με βάση την τιμή OKB

Δολάριο μέσο όρο κόστους OKB
Αγοράστε τα νομίσματα μόνο όταν ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις τιμής

Υπενθύμιση: Εάν ορίσετε έναν κανόνα όπως ο παραπάνω, θυμηθείτε να ορίσετε πόσο συχνά θέλετε να εκτελείτε μια εντολή αγοράς για να αποφύγετε τις υπεραγορές!

Βρείτε περισσότερα πληροφορίες σχετικά με τον μέσο όρο δολαρίου-κόστους εδώ.

Παθητικό εισόδημα στο OKB

Ο μέσος όρος δολαρίου-κόστους ή DCA είναι μια κοινή μακροπρόθεσμη στρατηγική που συνίσταται στην αγορά ενός συγκεκριμένου ποσού ενός νομίσματος για παρατεταμένη περίοδο, χωρίς να ανησυχείτε για τη βραχυπρόθεσμη αστάθεια των τιμών. Αυτό αντιπροσωπεύει μια σχετικά συντηρητική επενδυτική μέθοδο που εστιάζει στη μεγάλη εικόνα και τις μακροπρόθεσμες πιθανές αποδόσεις.

Χάρη σε CoinruleΣε συνεργασία με την OKEx, θα μπορούσατε να προσθέσετε μια επιπλέον παθητική απόδοση στις OKB συμμετοχές σας!

Εγγραφή ενεργοποιημένη Coinrule και αρχίστε να κερδίζετε παθητικό εισόδημα στα OKB κέρματά σας τώρα!