Συνεταιρισμός Coinrule Υγρό
Crypto Automated Trading

Νέα Στρατηγική Συνεργασία Μεταξύ Coinrule και Liquid – ένα κορυφαίο ασιατικό παγκόσμιο χρηματιστήριο – Κάνει τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων ακόμα πιο εύκολα σε όλες τις ηπείρους.

Για άλλη μια φορά, επιλέγουμε όλους τους συνεργάτες μας με βάση τη φήμη και την αξιοπιστία τους. Το Liquid ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το προφίλ, έχοντας χτίσει μια ισχυρή φήμη για την εμπορική εμπειρία, την αξιοπιστία και την ασφάλειά του όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα, στις Coinrule Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια στρατηγική συνεργασία με το Liquid Exchange.

Υγρό είναι ένα σχετικά νέο χρηματιστήριο που ξεκίνησε το 2018, ενώ η μητρική του εταιρεία Quoine δραστηριοποιείται στην επιχείρηση από το 2014. Το χρηματιστήριο εδρεύει στην Ιαπωνία, όπου κατέχει άδεια που έχει εκδοθεί από την Ιαπωνική Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας. Αυτό, ειδικότερα, είναι ένα βασικό στοιχείο που προσφέρει στοιχεία αξιοπιστίας. 

Coinrule Οι έμποροι έχουν τώρα μια πρόσθετη επιλογή για τα συστήματα συναλλαγών τους, καθώς το Liquid παρέχει ένα ευρύ φάσμα ζευγών συναλλαγών, μερικά από τα οποία δεν διαπραγματεύονται σε κανένα άλλο χρηματιστήριο που καλύπτεται μέχρι στιγμής από Coinrule.

Για παράδειγμα, οι χρήστες μας μπορούν πλέον να συναλλάσσονται Κασ, το εγγενές νόμισμα Liquid, τόσο έναντι άλλων κρυπτονομισμάτων ή μιας επιλογής νομίσματος fiat.

«Συνέργειες όπως αυτή καθιστούν τον χώρο κρυπτογράφησης ένα ισχυρότερο οικοσύστημα. Από την αρχή, στο Coinrule, εξετάσαμε το Liquid ως παράδειγμα αξιόπιστης επωνυμίας που βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στις συναλλαγές. Βλέπω πολλές αμοιβαίες προθέσεις στην εξυπηρέτηση των εμπόρων λιανικής με εργαλεία σχεδιασμένα» 

Gabriele Musella – Διευθύνων Σύμβουλος, Coinrule

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο

Σε αντίθεση με άλλα χρηματιστήρια, το Liquid επιτρέπει τη διαπραγμάτευση πολλαπλών νομισμάτων έναντι μιας επιλογής νομισμάτων FIAT. Για παράδειγμα, οι έμποροι μπορούν να επιλέξουν να αγοράσουν και να πουλήσουν Bitcoin έναντι EUR, USD, SGD, JPY, AUD και HKD. Σε περιόδους αστάθειας της αγοράς που αντιπροσωπεύει σημαντική προστιθέμενη αξία για τους εμπόρους που αναζητούν περισσότερες ευκαιρίες.

Η πρόσβαση σε περισσότερα νομίσματα FIAT σημαίνει ότι τώρα οι χρήστες μας σε όλο τον κόσμο μπορούν να εκτεθούν εύκολα στο FX. Η σωστή διαχείριση της έκθεσης σε συναλλαγματικές ισοτιμίες θα μπορούσε να είναι μέρος μιας ευρείας στρατηγικής διαχείρισης χαρτοφυλακίου.

Βελτιώστε το σύστημα συναλλαγών σας με υγρό βιβλία παραγγελιών και ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών

Αν αναζητάτε μια επαγγελματική εμπειρία συναλλαγών, το Liquid είναι η κατάλληλη επιλογή για τις ανάγκες σας. Όλοι γνωρίζουμε ότι η περιορισμένη διαφορά προσφοράς/ζήτησης και τα μεγάλα μεγέθη παραγγελιών στα βιβλία παραγγελιών αυξάνουν την ακρίβεια των συναλλαγών και βελτιώνουν την απόδοση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος. 

Το Liquid κατατάσσεται μεταξύ των ανταλλακτηρίων κορυφαίου όγκου παγκοσμίως.

Μια άλλη βασική πτυχή που πρέπει να αναζητήσετε όταν αποφασίζετε σε ποιον τόπο διαπραγμάτευσης θα αναπτύξετε τη στρατηγική συναλλαγών σας είναι το κόστος των συναλλαγών.

Το Liquid εφαρμόζει πολύ ανταγωνιστικές προμήθειες συναλλαγών. Οι έμποροι πληρώνουν μόνο 0.10%, και αυτό το επιτόκιο θα μπορούσε να μειωθεί περαιτέρω στο 0.05% πληρώνοντας σε μάρκες QASH. Αυτή είναι μια άλλη πηγή βελτίωσης για την επιστροφή των στρατηγικών σας!

Έρχονται περισσότερα οφέλη

Coinrule θα παράσχει στους εμπόρους της Liquid τη δυνατότητα να αναπτύξουν προσαρμοσμένες προηγμένες στρατηγικές συναλλαγών και να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τα κρυπτονομίσματα τους.

Εν τω μεταξύ, ανυπομονούμε να εξετάσουμε πρόσθετες ευκαιρίες συνεργασίας με το χρηματιστήριο για να παρέχουμε περισσότερα οφέλη για Coinrule χρήστες και εμπόρους υγρών. 

Η αποστολή μας να προσφέρουμε σε κάθε έμπορο τα απαραίτητα εργαλεία για τη βελτίωση των συναλλαγών του και τη διαχείριση των νομισμάτων του σε όλες τις συνθήκες της αγοράς συνεχίζεται. Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα αποκαλύψουμε περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με αυτήν τη συνεργασία… 

Coinrule

Coinrule σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε τις επενδύσεις σας σε πλατφόρμες για να προστατεύσετε τα χρήματά σας και να επωφεληθείτε από την επόμενη ευκαιρία της αγοράς.

Ιστοσελίδα: https://coinrule.io

Σημείο επαφής: [προστασία μέσω email]

Ενα μπίπερ